RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

MicinaMama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.10.2012 17:41:28)

Liliana svasta!!!jao kako ne volim aroganciju.Pa to je ipak samo dete.jeste to je stvar nestasljuka ali opet kao i svako drugo dete je.Malo ima i straha i svega....i moja je takva,cim vidi da je skidam na pregledu kod doktora ona se dere kao da je kolju.Plasi se,jedino sto mi se bas mnogo ne otima jer joj to bas ne dozvoljavam,otimala se ili ne ja je skidam ili oblacim...ili stavljam na merenje ili vagu.Ali opet se sestra potrudi da sve brzo odradi da nebi plakala mnogo i da se smiri a ne da drzi predavanje o necemu.

Iskreno i ja svom detetu lepo govorim kada je u takvom stanju i malo je mazim da se smiri.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2012 10:53:32)

Najviše na svetu mrzim da se igram gluvih telefona!!! Rešavam sve papire za trudničko i porodiljsko telefonski, pa šaljem mog dragog muža da fizički obavi posao do kraja-i onda njega jadnog uvek zbune!!! [sm=smiley22.gif][sm=smiley7.gif] Te rekli mu ovo, te ne valja ono.... I onda on meni ajde zovi OPET i opet............... Kaže: ja se tu ne razumem ništa, ja sam ti kurir Jovica! Ma dam ti ja kurira Jovicu!!! [sm=smiley15.gif] Valjda i kurir nosi svoj mozak sa sobom kad krene... A sve sam mu lepo napisala na papir [sm=sad.gif]

E vala baš ovako!!!
[img]http://www4.slikomat.com/11/1022/z41-253070.jpg[/img]

MarijaBg -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2012 14:51:23)

Nina [sm=smiley31.gif] [sm=smiley36.gif]

tijatija -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.10.2012 22:19:00)

obuci pape, obuce pape, obuci pape, obuci pape , obuci pape, obuci pape, obuci pape,obuci pape * 1000000000 [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] uh sad sam skuvala sebi jednu kafu jos mi u usima odzavnja od danas. Sutra novi dan, nadam se da su me dobro culi danas [sm=smiley13.gif]

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.10.2012 22:20:41)

Danas nam uplatili drugi deo plate sa samanjenjem od 30%. Ja bila na bolovanju pola meseca... uplaćeno 1800din! Pa majku vam vašu šta ja da radim sa 1800 din?!!![sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.10.2012 8:16:31)

prestravila sam se [sm=smiley13.gif]
KLIK

boba 11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.10.2012 8:32:11)

strasno suze mi krenuse[sm=smiley19.gif]mozda bi preduzeli kreteni nesto da je stvarno oteta [sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.10.2012 13:47:28)

Drugaricu mi odbise za VTO zbog niskog AMH. Jos ona (ja moram da kazem rogata) Elijana je dzara i soli joj kako ona uopste ima ciklus sa takvim AMH. Sa takvim AMH su mnoge zene odavde imale preko 10jc na stimulaciji. Nego, ja sve vise sumnjam da je taj AMH uveden u proces VTO samo zbog odbijanja pacijentkinja. Retko koja ima visok (sem ako ima PCOS) i to im sluzi da skartiraju ljude.
Eeeeeeeej, bre, u inostranstvu se radi VTO a da se pri tom uopste ne analizira ovaj hormon. Kako sam besna.[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

J@n@ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.10.2012 13:53:51)

Verolino,[sm=smiley31.gif]!To je strasno!!!Ne razumem kako mogu biti tako okrutni-valjda je dovoljan stres visegodisnja borba za [sm=duda.gif],pa sama cinjenica da moras na VTO,pa prikupljanje papira i te j[sm=smiley35.gif]e komisije...Uzas!Da li mozda znas koliki joj je AMH tj. sta je za njih nisko a sta prihvatljivo?I cemu sluzi ta j[sm=smiley35.gif]a VTO ako ne da onima koji imaju problema omoguci da ih prevazidju i dobiju [sm=duda.gif]?!?!?!?!?!?!?!?Aaaaaaaaa

Meisje -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.10.2012 14:12:09)

verka,strasno,nemam reci,ali verujem da to ne znaci da ona nema opcije..[sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.10.2012 14:13:10)

Pa morace da ide privatno. Privatno rade VTO i sa tolikim AMH. Zakljucak ide sam od sebe[sm=hudicek1.gif]

Meisje -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.10.2012 14:20:28)

Uzas...[sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif]

boba 11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (1.11.2012 21:09:34)

Puna sam negativne energije cak sam i skakala sa decom i igrala ali izgleda da mi boravak kuci ne prija bas previse.Hocu malo da izadjemmmmmmmmmm odaaaaaaaaavdeeee[sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (2.11.2012 8:35:55)

Kako sam se samo iznervirala od jutra!
Ulazim u bus sa Nešom, na prva vrata, sačekam da izađe prvo žena sa detetom. Sedne N odmah iza vozača, dođe naša stanica, ustanemo, stojimo kod prvih vrata. Vozač stane, otvori druga i treća, pusti putnike da uđu bez karte (što u NS već dugo ne sme da se radi, ulazak je na prva, izlaz na ostala, ali reko', video me čovek, valjda bi mi rekao da odem nazad, a još sam sa Nešom, i još pre toga videla da je žena sa detetom tuda izašla). I tako mi stojimo, svi ušli, pitam ja, kulturno, Vi nećete otvoriti vrata, kaže on "Dobro si skontala". Pa [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif] prvi put u životu sam pred N opsovala. I naravno, prijavila ga, dobila izvinjenje od dispečera i obećanje da će ga pozvati na edukativni razgovor. Uopšte ne kapiram kako može neko da bude toliko nepristojan, pa samo da je lepo, na vreme rekao da odem na druga ja bih otišla, ovo je tako jadno[sm=hudicek1.gif]

Lu -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (2.11.2012 8:38:16)

Ma nek si ti njega prijavila [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

NadaR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (2.11.2012 8:40:47)

Kod nas nemaš kome ni da prijaviš . [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (2.11.2012 8:42:32)

Kod nas ima broj za prijave, ma ja to ne mogu da trpim, stoka neiživljena. Iskreno se nadam da će mu makar reći da se neko žalio.

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (2.11.2012 10:46:52)

e pa j****a me banka
i naravno da ne treba da mi daju pare i naravno da treba da mi ukradu i sledecu uplatu kad ja ne koristim usluge normalnih banki nego sam bila u glupavoj agrobanci , kao drzavna je pa ajde
e pa kakva drzava takva i banka
lopine [sm=hudicek1.gif]

bebironcic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2012 9:19:51)

Znaci besna sam,besna,besna.....dodje mi da ujedam[sm=hudicek1.gif]!!!!!!!!!!!!Ne mogu da se nacudim nekim stvarima,ljudima,ponasanju,neznanju......Naime....jedna,meni bliska osoba je pre malo vise od mesec dana postala mama,po drugi put,jednom decaku.Bebac je normalno dosao na svet,sve je ok.....ali ta osoba koja je njemu mama je slucaj za ispitivanje!Ja bolje cuvam moje kucne ljubimce nego li ona svoje dete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne vodi se racuna o bebinim flasicama,dudi i ostalom pratecom opremom koja je potrebna za jedno novorodjence!Flasice stoje tako otvorene,da malo napada prasina,napravljeno mleko stoji na stocicu jedno pola sata pa se onda beba nahrani,beba se nosi,vuce i seca po rukama kao da ima jedno 8-9 meseci pa je koliko-toliko stabilna,glavica se klimata,beba spava u dnevnoj sobi gde se sedi,dolaze smrkavi,bolesni,beba se hrani na pola sata,cim se oglasi sprema se mleko.....ma,ja zene nemam reci..ovo nije ni delic onoga cega sam se ja nagledala!Dodje mi da pozovem centar za socijalni rad da ljudi vide jednu nesavesnu majku!Ljudi placu da dodju do dece,medju kojima sam i ja,a ona,hvala Bogu,ih ima a nema pojma da ih cuva!A,sto je najgore,ne prihvata ni jedan savet koji joj se da!!!!!!!!!!!!
I sto je najgore ja tu osobu nikako ne mogu da izbegnem a da ne vidjam,a kad god sam sa njom ja se toliko iznerviram kada vidim kako cuva bebca da mi se zeludac okrene!!!!!!!!!!Joj,majko moja,kako bi je ja istukla[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]

sanji -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2012 9:28:00)

IZVORNA PORUKA: bebironcic
Ljudi placu da dodju do dece a ona,hvala Bogu,ih ima a nema pojma da ih cuva!A,sto je najgore,ne prihvata ni jedan savet koji joj se da!!!!!!!!!!!!

Nažalost, meni je ovo prešlo u uzrečicu! [sm=smiley13.gif] Nekim ženama stvarno treba oduzeti decu. [sm=zmeden.gif]

bebironcic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2012 9:29:18)

Ma,za nju me bas bruga,koza jedna glupava,zao mi je malog bebca!!!!!!!!!!!

sanji -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2012 9:32:16)

Znam i slažem se u potpunosti! [sm=smiley6.gif]

mamamikka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2012 11:17:34)

Strašno, ja sam se ježila na to nosanje bebice kojoj glavica visi maltene naslonjena na sopstveno rame. mi imamo dve takve u familiji. a, naravno, najpametnije za sve od proizvodnje upaljača do operacija na otvorenom srcu ma samo pitaj, sve znaju. [sm=hudicek1.gif]

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2012 11:27:55)

Mamamikka,izbrisala sam one silne duplirane poruke.

new nick -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2012 11:29:08)

Nije dete za svakog, nazalost![sm=smiley13.gif]. Nije to jedini slucaj za koji sam cula...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>