maslachak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (16.10.2012 12:30:51)
|
pizdim lagano sve vise i vise.. otkad smo krenuli u vrtic idemo nedelju dana, pa smo nedelju dana kuci.. prvo stomacni virus.. pa pre 2.5 nedelje 2 bakterije u nosu,koje je samo u vrticu mogla da dobije,ali bez komplikacija i temperature,ali sa antibiotikom. od nedelje upala uha, danas temperatura, pijemo panklav forte..ako ne pomogne injekcije.. jbt odlepicu dete koje se mesalo sa ljudima i do sada nije imalo ozbiljniju bolest od jace prehlade sa kasljem odjednom kaci sve zivo,a nikad pod staklenim zvonom nije drzana.. nemam nikog ovde od mojih i od mm-a, znaci nas dvoje je cuvamo i uzimamo slobodno, ne znam gde udaram..juce sam resila da konsultujem doktorku sutra na kontroli,da vidimo ima li boljitka,ako ima trazicu opravdanja za vrtic u trajanju od 2 nedelje da dete ozdravi i provede zdravo bar tri dana jer ovo je pakao, ona rovita svaki put ode nazad u vrtic i svaka sledeca bolest je sve gora..ako sve bude kao sto bih volela poslacu je van Beograda kod mojih,pratice je teca koji je pedijatar i nadam se da cu uspeti bar malo da je sredim i ojacam.. drugo ona koja je lepo jela sve, sad mrljavi i vise ne jede nego sto jede i bira.. ne znam ima li to veze sa vrticem isto,ali i to me izludjuje.. ma ne znam..toliko sam se radovala vrticu i njenoj socijalizaciji jer voli ljude i decu, a sad sizim na samu pomisao na vrtic i na to njihovo toboze tolerisanje slina..a i to za konjuktivitis..hahaha pa prosli petak sam svoje dete zatekla sa zatvorenim okom od konjuktivita uredno u 16h kad sam dosla po nju i cak mi nisu skrenuli paznju na to. no comment
|
|
|
|