Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (12.10.2012 14:07:39)
|
Beograđanke, u NS grad subvencioniše državni vrtić, te roditelji plaćaju 2-3000 mesečno. U to ime falsifikuju se papiri o zaposlenju, i neke mame (po mom viđenju stvari većina) sedi kod kuće i gleda španske sapunice (ups, sada su turske aktuelne). Liste čekanja od 2000 dece, od čega 800 dece nema šanse da se upiše! Do nedavno su se dobijali extra bodovi na razvedene roditelje i podstanarstvo. Ja znam ženu koja nezaposlena sedi kod kuće, falsifikovala je papire o zaposlenju i papire o podstanarstvu! Ovo što se dešava u NS nije OK! Ja sam ogorčena, i pljujem Radosno detinjstvo kada god mogu! Imam drugaricu čije dete ide u R.D. od jaslene, i ona je prezadovoljna, tako da, definitivno je do vaspitačica. Ali ja sam prebacivala dete iz objekta u objekat, i eto, ja sam tako kura*e sreće, da je moje dete vrištalo u oba objekta, u prvom je naučio dve recitacije i nacrtao 3 crteža, a iz dugog je za godinu dana došao jednom sa plastelinom pod noktima i jednom umazan od flomastera. Kada god dođeš, oni su ili na terasi (imao je 4god) ili pred TV! Od kada sam ga prebacila u privatni, moje dete u 16h pita "Što si VEĆ došla?"
|
|
|
|