liliana -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.10.2012 17:13:06)
|
Juče bili na sistematskom, popodne nam dr radila. Ja je pre podne pozovem i kažem joj da je Tina u histeričnoj "Neću " fazi (Pošto je Tinin pedijatar moja dobra prijateljica), ona me lepo uteši i- sve OK. Ja sam Tinu već danima pripremala za to i sve joj lepo objašnjavala i svaki put je obećala da će biti dobra. Elem, odemo mi sinoć u Savetovalište (išao je i Tinin tata sa nama); ona neće da skine patike, neće da se raspremi, neće da se izmeri. Sestrušina sva narogušena počinje nešto da se*e, a meni pritisak raste li raste i samo čekam kad ču da je oteram u PM.Izmerih ja nekako Tinu-vrištalinu. U jednom tremutku jiooj kažem:"Bebo, dođi da te mamica Zagi (zagrli) pa da obujemo patikice!" Da bi ta ista sestra se brecnula na mene:"Kakva , breeeeeee , beeebaaa???? Pa ona ima 3 godine!!! JOš malo će 4!!!" Ja je pogledam i kažem:"Oprostite na svojoj neobaveštenosti o vašim pacijentima, ali ona još nije napunila ni 3 godine!!!" Ona me belo pogleda:"Pa zašto ste je sad doveli na sistematski? Dovodi se posle 3. rođendana!" "Gospođo, da da nisam dobila poziv-verujte, sigurno je ne bih dovela!!!" Ona me gleda... "Vi vaše dete morate da upišete u obdanište podhitno!!! Kakvo je to ponašanje??? Neće na vagu??? A vi joj povlađujte , pa je nosite!!!" E, tu puknem:"OK-vi ste rešili da se bavite mojim detetom i vi ćete mi plaćati obdanište, jer imate višak novca, a ja ne radim, pa ću dokona sedeti kući, dok će moje dete bespotrebno ići u vrtić????? A to da li ću ja povlađivati ili kažnjavati svoje dete-to je stvar mojih vaspitnih metoda . Takođe, smatram da vi niti ste plaćeni, niti kompetentni da mi delite bilo kakve savete , osim, eventualno, sa vakcinacijom i primenom nekog leka!" Okrenem se i izađem napolje[sm=lev.gif]
|
|
|
|