Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 13.3.2012 0:10:11
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Kupili smo Cybex X2 Fix, 18000 din je. Nije bilo X Fix, inače bismo kupili to, a i razlika je u nepunih 2000 din, pa nismo jurili dalje. Šta znam, sedište nije loše, mada sam ja očekivala više, da je stabilnije, utegnutije. U našoj zemlji ne postoji letnja presvlaka, tj. Aksa je ne uvozi, a oni su ekskluzivni uvoznici. Napolju košta oko 30 evra, kako mi kaže prodavac. Sve u svemu - nije loše, ali ima i bolje Alexx a koje ti se drugo vise dopalo?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 13.3.2012 9:07:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bebilina, druga nisam ni gledala. Pošto sam znala parametre koje hoću (isofix, i dobre ocene na testovima), sve ostalo je premašivalo naš trenutni budžet. Cybex je racionalna kupovina, tu nema šta. Prethodno AS nam je bilo MaxiCosi, ali nisam gledala MaxiCosi 15-36kg, bilo mi je preskupo, pa nisam htela da se opterećujem
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 13.3.2012 9:51:34
|
|
|
|
Zell
|
Gledala sam na tv-u za vikend pa se sad setih kad sam videla ovu temu evo link klik o testiranju autosedista ja jos nisam u toj tematici ali napominju da su cak i neka najskuplja ocenjena kao najlosija i obrnuto.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 13.3.2012 22:54:03
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Bebilina, druga nisam ni gledala. Pošto sam znala parametre koje hoću (isofix, i dobre ocene na testovima), sve ostalo je premašivalo naš trenutni budžet. Cybex je racionalna kupovina, tu nema šta. Prethodno AS nam je bilo MaxiCosi, ali nisam gledala MaxiCosi 15-36kg, bilo mi je preskupo, pa nisam htela da se opterećujem Alexx izgleda da smo se istim parametrima vodile Ja sam obavezno za tu grupu htela isofix i izbor mi se po teatovima sveo na Cybex, Maxi Cosi i Concord Transformer. MC novi FeroFix me je totalno razocarao jer je sediste nekako tanko i klimavo, naslon kad nije fixirano slobodno seta napred-nazad i nikakvu sigurnost ne odaje Concord mm nije hteo zbog njegove silne elektronike, sto znaci mogucnosti vise da nesto krene po zlu. Nije nam bas nuzno da se sediste na dugme podesava, nije obavezno Zato smo se odlucili za Cybex. A sto se cena tice mislim da je jedino Cybex usao u Srbiju sa cenom koju ima svuda u svetu. MC su tamo 20-30% skuplja, Concord se novi i ne moze naci. Tako da kad smo mi kupovali MC i Cybex su bili priblizni sa cenom, na MC smo mogli iskoristiti i 20% popusta, ali nam se nikako nije dopalo.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.3.2012 8:57:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jao, Bebilina, baš si me obradovala za MaxiCosi Svaki dan mi je sve draže ovo naše Cybex sedište
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.3.2012 19:18:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi danas kupili Recaro Young Sport.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.3.2012 19:59:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeeeej sad će Žaba da uživa Mi smo juče išli da lepo pogledamo Cybex Pallas 2 fix i što se nas tiče to je to, ali što se Marka tiče... ne znam kako će on podneti ono čudo što stoji ispred njega. Tamo smo isprobali i posle 30 sekundi je počeo da gura to i da se buni. Sad smo u dilemi..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.3.2012 20:24:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi probali ovo i super je udobno. Žaba se smestila, zavalila i na kraju smo je jedva odvojili od njega Sutra nam stiže jer nije bilo natandžastog u radnji pa će nam isporučiti doma sutra. Jedva čekam. Ne znamsamo da li da operem presvlaku ili da je samo naprskam asepsolom pa kasnije da perem. Nisam pametna.
< Poruku je uredio gae_gr -- 16.3.2012 20:26:09 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.3.2012 21:18:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja bih oprala, ja sve novo perem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.3.2012 21:29:45
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam sve prala... A u ostalom, lepo je vreme, brzo će se osušiti...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 12:26:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Stiglo sedište!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 14:33:56
|
|
|
|
Ana RR
|
super je! A Žaba spremna za skitnju
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 15:29:25
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Stiglo sedište! kakva medena beba
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 15:45:16
|
|
|
|
nink
|
Preslatka je,sediste je ekstra!!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 18:53:09
|
|
|
|
Anoniman
|
E evo i prvog izvaštaja: Nemajka nije izdržala da se pere i suši presvlaka pa smo je preprskali asepsolom i krenuli u akciju. Sedište je ultra udobno, žaba se nije bunila ni u jednom strenutku a sedela je sama pozadi. U povratku je spavala i udobno se namestila tako da je mnogo lepše spavala nego u jajetu. Recaro Young Sport je pun pogodak! Lako se montira, kad se postavi čvrsto stoji na mestu, kopča pišti kad se otkopča, udobno je i za sedenje i za spavanje!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 19:02:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Gae, gde ste kupili?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 19:34:51
|
|
|
|
Anoniman
|
U Medi u Piramidi za 28500 a sinoć vidim na neko sajtu andjelak.rs ili nešto slično ima za 25 i nešto. Ne obara se mnogo, samo se malo zavali ali as i nesme više od toga jer ako je dete suviše zavaljeno pri naglom kočenju jako se cima vrat. Ali Nevena se baš baš baš lepo smesti i lepo spava. Mekano i lepo.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 19:53:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja videh na justclick-u za 27900.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 19:59:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo obrati pažnju na materijal, pravi se u 2 verzije, jedna je sa presvlakom od mikrofibera i jedna jeftinija sa presvlakom od nekog jeftinijeg materijala koji baš i nije pogodan za dečiju kožu kad krenu vrućine, razlika je bila par hiljada. Mi smo uzeli ovo od mikrofibera, kad smo se već iscimali za ovo sedište onda smo išli do kraja.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 21:18:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma ja ostajem pri Cybex-u, samo da vidim kako Mareta da privolim
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 21:33:07
|
|
|
|
ishler
|
Ja sam videla ferari,samo ne znam kada preci na to vece,ovo nase je kao do 13kg,a meni se cini malo
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 21:35:17
|
|
|
|
Anoniman
|
I naše je do 13 al smo mi čim smo prešli 9 prešli na veće.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 21:37:52
|
|
|
|
suncica82
|
I mene isto to muci.Kad preci u drugo sediste? Mi trenutno koristimo to do 13 kg ali cini mi se da mu je bas,bas tesno kad sedi.Predpostavljam da cemo preci u ono 9-36 kg cim napuni 9 meseci.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 21:38:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Ishler, i mi imamo to od 0-13kg i već je malo a i on odlepi što je okrenut naopačke pa ja izigravam budalu u autu da bih ga animirala. Mare je pre skoro 2 meseca imao 9200g tako da mi uveliko možemo preći na veće sedište.
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.3.2012 21:40:10 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.3.2012 21:45:03
|
|
|
|
Anoniman
|
U veće sedište može da pređe dete koje ima preko 9 kila i čvrsto sedi. Mi smo jedva dočekali da pređemo cifru od 9 kila da se preselimo. Sad sedi okrenuta napred, gleda kroz prozor, milina. Ne čuješ je ceo put, kao da nije u kolima. S tim da smo mi aktivirali child lock pa vrata sa te strane gde smo montirali as ne mogu da se otvore iznutra.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?