|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
10.3.2012 12:34:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Da se udobno vozite i što manje u kući da budete!

(odgovor članu Mama 78)
  Direktna veza do poruke: 1426
10.3.2012 16:40:54   
nokinoki

IZVORNA PORUKA: Bebilina

IZVORNA PORUKA: nokinoki
Ne mora da bude MC nego mi materijal na tom sedištu nekako izgleda najbolje pošto se moja beba jako znoju u AS, a imamo kola bez klime i isofixa i tek su sledeće godine u planu za menjanje.
Jel mi možeš reći da li je u ovom Pallas sedištu vruće za dete i da li naslon može da se spusti kada je dete u sedištu.

Nokinoki naslon se spusta dok je dete u njemu- jednom rukom, rucicom sa prednje strane sedista, cini mi se lakse nego XP, teze nego Tobi jer Tobi ima tu svoj specifican mehanizam i klizenje bez sile.
A za materijal ti mogu reci da je meni prijatniji od svih MC, ne znam zbog cega. Doduse mi imamo klimu i nemamo ni inace cesto problem sa vrucinama, tako da ga nismo preterano isprobali na tom polju. Ne znam, nigde nisam procitala da se na to neko kod Cybex-a pozalio. Recaro sa svojim plisancima ima taj problem, al ostala sedista su generalno ok. A koje vi sad imate?

Pošto imamo kolica Inglesina Avio imamo i njihovo jaje. Inače probali smo Cibex Pallas i čini mi se da je jako usko, još se i sve vreme borio sa onim jastukom, mislim da mu ne bi odgovaralo.
Ovo je stvarno nauka izabrati sedište, tako sam i kolica birala mesecima ali tad sam bila trudna i dokona.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1427
11.3.2012 23:12:59   
Bebilina
E nokinoki i ja sam se pitala kako deca prihvate jastuk... Mozda bi se tvoj deckic i navikao, ali ako je krupan i mislis da mu velicina nece odgovarati onda je tu XP verovatno bolje...
Opet sretno u odabiru user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu nokinoki)
Direktna veza do poruke: 1428
12.3.2012 7:40:31   
Lu

IZVORNA PORUKA: JMPM

IZVORNA PORUKA: Jovana131

Mi smo as poceli da koristimo tek kad je Janja napunila 6mes, tj pocela da sedi, pre toga nismo ni putovali. Zanima me do koliko godina dete treba da koristi sediste? Jednom kad nas je zaustavio pandur pogledao je Janju i rekao joj To ti je dok ne podjes u skolu??

Ima sediste i za tu malo stariju decu, koje ne izgleda kao za bebe, vec ima samo taj sedalni deo, odignuto je, da moze lepo dete da se veze nazad. Ali da, treba biti vezano. Neko mi je rekao da do 12- te godine ide u sediste user posted image \
Sad citam u kojim se sve zemljama deca do 12-te ili 14-te godine voze u sedistima vezana pojasem. Nije to u zemlji Srbiji.

U HR i Bih je do 12god. ili 150cm visine, znači da se dijete može normalno vezati pojasem preko ključne kosti.
Mnogii roditelji su zbunjeni ovom činjenicom i pitaju se kakva je to sjedalica za 12 god. a to je buster, podmetač ispod djeteta koje ga odigne tako da se može normalno vezati.
Moj R. koji sad ima 5 godina sjedi u basteru sa naslonom na kojem regulišem pojas a poslije ćemo skinuti naslon.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1429
12.3.2012 8:03:49   
Anoniman
Mislim da ćemo ove nedelje po sedište! user posted image user posted image user posted image Recaro Young Sport!

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1430
12.3.2012 9:36:39   
*Alexx*
Kupili smo Cybex X2 Fix, 18000 din je. Nije bilo X Fix, inače bismo kupili to, a i razlika je u nepunih 2000 din, pa nismo jurili dalje. Šta znam, sedište nije loše, mada sam ja očekivala više, da je stabilnije, utegnutije. U našoj zemlji ne postoji letnja presvlaka, tj. Aksa je ne uvozi, a oni su ekskluzivni uvoznici. Napolju košta oko 30 evra, kako mi kaže prodavac.
Sve u svemu - nije loše, ali ima i bolje user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1431
12.3.2012 9:41:41   
Anoniman
U čemu se razlikuje X2FIX i X FIX?

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1432
12.3.2012 9:59:24   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Jeca*

user posted image

juče smo AS zamenili ovim booster-om user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1433
12.3.2012 10:10:05   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Tash

U čemu se razlikuje X2FIX i X FIX?

X2 ima ono plastično sa strane user posted image Kad vidiš sliku, biće ti jasno o čemu pričam.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1434
12.3.2012 10:16:07   
Anoniman
Ma nemam šta da gledam, znam napamet ta sedišta, mm je birao mesecima, i apsolvirao svako. user posted image user posted image

Lično ne volim bustere, Luka često zaspe u kolima, i iako je vezan, ispada iz bustera jer nemaju bočne strane (naslon sa bočnim stranama koji bi ga držao u sedalici). Po meni, to apsolutno nije zgodno za duži put, za po gradu je ok.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1435
12.3.2012 11:25:03   
Lu
I Roko zaspi, još je "mali" zato sam ja uzela sa naslonom i fino se nagne na stranu.
E naš je ovaj ko u Jece čini mi se, samo ima i naslon.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1436
12.3.2012 11:35:53   
Anoniman
Pa to je onda kao moj Cybex, i njemu može da se skine naslon i da ostane samo buster. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1437
12.3.2012 17:06:10   
Anoniman
mm ide sam sa bebom kolima. sme li mali napred (u as, okrenut u suprotnom smeru i iiskljucenog jastuka) ili mora nazad?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1438
12.3.2012 17:09:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

mm ide sam sa bebom kolima. sme li mali napred (u as, okrenut u suprotnom smeru i iiskljucenog jastuka) ili mora nazad?

Može napred.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1439
12.3.2012 17:31:00   
liliana
Ja mislim da po srpskom Zakonu o saobraćaju ne sme na prednjem sedištu ni sa isključenim Air-om. Moje djete se vozi uvek nazad , bilo da idemo skupa, bilo da je vozi jedno od nas. Sedište joj je dijagonalno od vozačevog.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1440
12.3.2012 17:45:49   
Anoniman
tnx
evo i AMSS

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1441
12.3.2012 17:47:08   
Anoniman
morace nazad, neznamo da iskljucimo air-bag

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1442
12.3.2012 17:51:43   
Anoniman

morace nazad, neznamo da iskljucimo air-bag

koji auto?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1443
12.3.2012 18:00:12   
Anoniman
opel karavan

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1444
12.3.2012 18:08:45   
Anoniman
Mi imamo Punta kod nas se na bočnoj strani kasete nalazi bravica u koju gurneš glavni ključ i okreneš. Kod većine automobila je sličan sistem.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1445
12.3.2012 18:39:46   
Anoniman
ima to sa strane, mm gledao, zatvorio i rekao "ne znam, ne pise da moze da se iskljuci, sta si me sad terala da gledam, sad sam skinuo sediste a jedva sam ga montirao..............................."
d*ke, d*ke, d*ke. ako misli da ce im obojici ovako biti lakse nego da uradi domaci - eto mu. jos uvek je u fazonu "nek se strpi". ma da, cetvoromesecna beba je puna razumevanja i strpljenja user posted image
volim kad mi s*rka tako, onda lupi glavom u zid pa me slusa. uvek sam govorila da nista nije delotvornije od onog sto sam zakljucis - u njegovom slucaju je da treba da slusa zenu. samo ga tu i tamo treba na to podsetiti.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1446
12.3.2012 18:53:45   
Anoniman
Otvori google, ukuca marku i model kola doda 2 magične reči instructions manuel .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1447
12.3.2012 19:07:08   
Anoniman
vec ga vidim
"otvorim ... user posted image "
znas da muski slabo stoje sa uputstvima, ili nacrtano ili pokazano
zato kazem "neka medo, ja cu" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1448
12.3.2012 20:05:36   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1449
12.3.2012 22:27:50   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Može napred.

Ja sam oboje vozila napred dok su bili u jajetu, policija me je zaustavljala milion puta i nikada ništa nisu rekli sem "Ajde vozi da beba ne plače!" user posted image Luku sam čak i većoj AS vozila napred, jednostavno, on je urlao nazad, i onda sam odlučila da to tako ipak ne valja i bacila ga nazad da urla dok mu ne dosadi.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here