Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.11.2011 23:03:41
|
|
|
|
mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Jeca* Mi smo kupili ovo (u Turbo Limacu) i ODUŠEVLJENA SAM!!! pogledajte kratak filmic Našla sam, ali ovo je za bebe koje već sede. Baš mi se dopada. fino izgleda, sad sam pogledala film i odmah sam otisla na stranicu gdje se vrse testovi i ovaj AS ima u testu samo trojku (3) sto znaci da je na skali od 1(najbolje) do 6 (najgore) ovaj negdje u sredini sto se tice sigurnosti bebe. mi smo danas opet isli da trazimo ali su nam rekli da ima jos mjesta i trebamo cekati otprilike da izraste jos 1-2cm u visinu ili mjesec dana dok ne dostigne potrebnu visinu ili pocne sam sjediti, tako da smo to sad stopirali. inace, ovdje svi pedijatri preporucuju Römer Duo Plus AS
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 11.11.2011 14:23:39
|
|
|
|
Klarita
|
Dobila sam novac od mm sestre da kupim detetu autosediste, dakle pare nisu problem sada je moja neodlucnost...koje auto sediste? Mm navija za Chicco neptun, meni je svejedno...ali jedino sto je kriterijum kod mene je na prvom mestu sigurnost, a onda i udobnost deteta. Sta mislite o Chicco neptun autosedistu? Uzela bih grupu 1|2|3...a, a, a?
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.11.2011 14:53:18
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: maslackic od kada mislis da ga koristis? mislim,da li ces iz bolnice Ticu da vozis u njemu ili ne... nisam ovo videla...necemo je odmah u to..imamo nosiljku za iznosenje iz bolnice,dobili smo je
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.11.2011 15:17:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
Romer je odlično sedište, ali je bilo preskupo kad smo mi kupovali. Chicco Neptun je meni bilo "onako", mada ima privlačnu cenu, ako se dobro sećam. Sećam se da je prase pisala da joj se nikako nije dopalo kako su rešeni kaiševi jer se teško podešavaju - ja ga zato nisam kupila . Mi koristimo MaxiCosi Priroio (ne znam tačno da li je XP ili SPS), bez isofixa, i ja sam vrlo zadovoljna.
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.11.2011 20:53:58
|
|
|
|
Vika
|
Ja razmišljam o OVOM modelu, ima li neko iskustva?
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 10:54:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi imamo CAM autosedište, grupa od 0-13kg. Planiramo da kupimo veće AS pa ovo prodajemo. Ako je neko zainteresovan može mi se javiti. Novo je, kupljeno u avgustu, ima račun i garanciju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 11:07:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ana, Marko ti je baš napredan... I mi imamo CAM 0-13, al nismo ni blizu da ga prerastemo, noge nam vire al tek će da vire iz onog sedećeg... Vreme je i da skinemo tendicu al još 3 meseca sigurno ćemo moći da ga koristimo...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 11:12:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma može on još uvek da stane ali sa zimskom jaknom je problem sad ću staviti sličicu da vidiš kako izgleda kad sedi unutra.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 11:38:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo ga Mare A kad izvadim ovaj uložak za male bebe onda mi nekako mnogo sedi, nije u ovom poluležećem položaju.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 11:45:29
|
|
|
|
vonavoj
|
presladak je!kako me je raznezio na prvoj slici! njemu je to stvarno malo!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 11:47:39
|
|
|
|
zoća
|
joj Ana on je presladak i mnogo mi je zreo za svoj uzrast.Mislim da mu je ovo sedište zaista malo
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 12:10:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči, presladak je, nego ti njemu slobodno izvadi taj uložak, iako ti se čini da on sedi, neko je to pojektovao za taj uzrast nije to slučajno tog oblika... Mi smo od početka bez tog uloška i ništa na nije falilo, kičma nam je superiška!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 12:13:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Šećerko moj mnogi kažu da ima zreo pogled, imaš utisak da sve razume
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 12:14:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Misliš, Gae? Aj probaću, mada i bez njega mu je u ramenima usko kada je u jakni.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 14:14:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Aj slikaću Nevenu u jakni ovih dana pa ti postavim da vidiš... Deluje malo knap al njoj je udobno... Mi inače as koristimo i van kola, u njemu jedemo, kad idemo u kupovinu ili u kraće šetnje, u goste i sllično, ne vučemo veliku korpu, samo šasiju i as... Tako da ga baš rabimo i dugo bude u njemu u perjanoj jakni sva zabundeljana... Neće mu još ništa faliti tu, ima još prostora da raste, veruj mi. A tebi će mnogo da znači da sačekaš još malo pa kad počne da sedi kupiš jedno od 9 do 36 kila i mirna si...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 14:21:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Pročitala si mi misli, baš sam htela da te zamolim da slikaš Nevenu Nama stoji u autu i samo u tu svrhu ga koristimo. Ne znam, on se baš buni kada ga stavim u sedište a nikad nije. Trebali smo u startu kupiti ono AS od 0-18kg pa posle preći na to do 36kg.
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.11.2011 14:22:12 >
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 18:10:41
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma može on još uvek da stane ali sa zimskom jaknom je problem sad ću staviti sličicu da vidiš kako izgleda kad sedi unutra. Ana on nije prerastao jaje, jaknicu debelu izbjegavaj jer ona zauzima dosta prostora a i klzava je ispod pojaseva. Radije ga pokrij dekicom preko sjedalice a auto prije zagrijte. Uvijek je sigurnija sjedalica koja je knap nego prevelika! I da, izvadi sad sobodno uložak!
< Poruku je uredio Lu RR -- 13.11.2011 18:12:14 >
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 20:52:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Nije mu klizava jakna pošto je od somota ali on mukica u njoj ne može ruke da uglavi. Auto je u garaži pa nikad nije hladan sva sreća (jedino kad smo negde a se parkiramo napolju) ali problem je i taj što mu noge udaraju u sedište, ne može da ih ispravi. Izvadiću uložak, valjda će imati više prostora.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 22:56:10
|
|
|
|
Anoniman
|
sto prodajes, anci? cuvaj ga za drugo
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.11.2011 23:40:39
|
|
|
|
mikica sa
|
da, istina je da je Römer skup ali ja sam sebi rekla da cu dati zadnji dinar samo da mi on bude siguran jer provodimo dosta vremena u autu, kupovina u Njemackoj svakih deset dana, onda puno se vozamo po gradu i okolici jer nam dosta prijatelja zivi oko Ciriha a da vam ne pricam o 1350km odavde do Sarajeva bas sam mm rekla ako treba odreci cu se mnogo toga ali ovoga necu! znate ono "dogovoricemo se, bice po mome"
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 14.11.2011 9:42:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Macaki sto prodajes, anci? cuvaj ga za drugo Hihihi, dok bude drugo ovo AS će izaći iz mode
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 14.11.2011 9:49:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: mikica sa da, istina je da je Römer skup ali ja sam sebi rekla da cu dati zadnji dinar samo da mi on bude siguran jer provodimo dosta vremena u autu, kupovina u Njemackoj svakih deset dana, onda puno se vozamo po gradu i okolici jer nam dosta prijatelja zivi oko Ciriha a da vam ne pricam o 1350km odavde do Sarajeva bas sam mm rekla ako treba odreci cu se mnogo toga ali ovoga necu! znate ono "dogovoricemo se, bice po mome" Potpuno se slažem Ana, po dužini - nije mu malo AS. Nema veze što ne može da ispravi skroz noge, nije ni Andrej mogao. Izvadi mu uložak slobodno, biće mu šire bez njega.
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 14.11.2011 11:34:41
|
|
|
|
Irence
|
I ja imam sediste za prodaju.Nania sediste-nosiljka 0-13kg.Kupljeno je u martu ove godine.Ako je neko zainteresovan moze mi se javiti PP.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 15.11.2011 13:04:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči, evo slika koje sam obećala. Musavica kad klopa: Dundo pošao u kupovinu:
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 16.11.2011 0:02:11
|
|
|
|
Klarita
|
Znaci stvarno me zaludeli modeli i cene i prodavci i sve Ja stvarno ne znam koje je odgovarajuce AS za moje dete. Ipak cu povesti nju do Nisa pa da je "butam" u svako i da vidim. Sad mi iz opticaja ispalo Chicco neptun, a dvoumim se izmedju Cybex Pallas i Romer neki bese tamo ga vise ...a, upravo sam gledala Recaro koje bi trebalo da bude vrh vrhova ali brate mnogo ispade skupo. I sad sta da radim? neki savet?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
prvo deteicika26sa koliko godina ste dobile prvo detepre 20te (
8%)
20-25 (
31%)
26-30 (
33%)
30-35 (
21%)
preko 35 (
7%)
Ukupan broj glasova: 533Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!