|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
9.11.2011 23:03:41   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Jeca*

Mi smo kupili ovo (u Turbo Limacu) i ODUŠEVLJENA SAM!!!

pogledajte kratak filmic

Našla sam, ali ovo je za bebe koje već sede. Baš mi se dopada.

fino izgleda, sad sam pogledala film i odmah sam otisla na stranicu gdje se vrse testovi i ovaj AS ima u testu samo trojku (3) sto znaci da je na skali od 1(najbolje) do 6 (najgore) ovaj negdje u sredini sto se tice sigurnosti bebe.
mi smo danas opet isli da trazimo ali su nam rekli da ima jos mjesta i trebamo cekati otprilike da izraste jos 1-2cm u visinu ili mjesec dana dok ne dostigne potrebnu visinu ili pocne sam sjediti, tako da smo to sad stopirali. user posted image
inace, ovdje svi pedijatri preporucuju Römer Duo Plus AS

user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1151
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
11.11.2011 14:23:39   
Klarita
Dobila sam novac od mm sestre da kupim detetu autosediste, dakle pare nisu problem user posted image sada je moja neodlucnost...koje auto sediste? Mm navija za Chicco neptun, meni je svejedno...ali jedino sto je kriterijum kod mene je na prvom mestu sigurnost, a onda i udobnost deteta. Sta mislite o Chicco neptun autosedistu? Uzela bih grupu 1|2|3...a, a, a?

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1152
   RE: Autosedišta za bebe i decu
11.11.2011 14:53:18   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: maslackic

od kada mislis da ga koristis? mislim,da li ces iz bolnice Ticu da vozis u njemu ili ne...

nisam ovo videla...necemo je odmah u to..imamo nosiljku za iznosenje iz bolnice,dobili smo jeuser posted image user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1153
11.11.2011 15:17:26   
*Alexx*
Romer je odlično sedište, ali je bilo preskupo kad smo mi kupovali.
Chicco Neptun je meni bilo "onako", mada ima privlačnu cenu, ako se dobro sećam. Sećam se da je prase pisala da joj se nikako nije dopalo kako su rešeni kaiševi jer se teško podešavaju - ja ga zato nisam kupila user posted image .
Mi koristimo MaxiCosi Priroio (ne znam tačno da li je XP ili SPS), bez isofixa, i ja sam vrlo zadovoljna.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1154
11.11.2011 20:53:58   
Vika
Ja razmišljam o OVOM modelu, ima li neko iskustva?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1155
13.11.2011 10:54:47   
Ana RR
Mi imamo CAM autosedište, grupa od 0-13kg. Planiramo da kupimo veće AS pa ovo prodajemo. Ako je neko zainteresovan može mi se javiti. Novo je, kupljeno u avgustu, ima račun i garanciju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1156
13.11.2011 11:07:08   
Anoniman
Ana, Marko ti je baš napredan... I mi imamo CAM 0-13, al nismo ni blizu da ga prerastemo, noge nam vire al tek će da vire iz onog sedećeg... Vreme je i da skinemo tendicu al još 3 meseca sigurno ćemo moći da ga koristimo... 

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1157
13.11.2011 11:12:02   
Ana RR
Ma može on još uvek da stane ali sa zimskom jaknom je problem user posted image sad ću staviti sličicu da vidiš kako izgleda kad sedi unutra.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1158
13.11.2011 11:38:27   
Ana RR
user posted image

user posted image

Evo ga Mare user posted image

A kad izvadim ovaj uložak za male bebe onda mi nekako mnogo sedi, nije u ovom poluležećem položaju.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1159
13.11.2011 11:45:29   
vonavoj
presladak je!kako me je raznezio na prvoj slici!user posted image user posted image user posted image
njemu je to stvarno malo!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1160
13.11.2011 11:47:39   
zoća
joj Ana on je presladak i mnogo mi je zreo za svoj uzrast.Mislim da mu je ovo sedište zaista malouser posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1161
13.11.2011 12:10:58   
Anoniman
Anči, presladak je, nego ti njemu slobodno izvadi taj uložak, iako ti se čini da on sedi, neko je to pojektovao za taj uzrast nije to slučajno tog oblika... Mi smo od početka bez tog uloška i ništa na nije falilo, kičma nam je superiška!

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 1162
13.11.2011 12:13:29   
Ana RR
Šećerko moj user posted image mnogi kažu da ima zreo pogled, imaš utisak da sve razume user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1163
13.11.2011 12:14:23   
Ana RR
Misliš, Gae? Aj probaću, mada i bez njega mu je u ramenima usko kada je u jakni. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1164
13.11.2011 14:14:51   
Anoniman
Aj slikaću Nevenu u jakni ovih dana pa ti postavim da vidiš... Deluje malo knap al njoj je udobno... Mi inače as koristimo i van kola, u njemu jedemo, kad idemo u kupovinu ili u kraće šetnje, u goste i sllično, ne vučemo veliku korpu, samo šasiju i as... Tako da ga baš rabimo i dugo bude u njemu u perjanoj jakni sva zabundeljana...

Neće mu još ništa faliti tu, ima još prostora da raste, veruj mi. A tebi će mnogo da znači da sačekaš još malo pa kad počne da sedi kupiš jedno od 9 do 36 kila i mirna si...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1165
13.11.2011 14:21:24   
Ana RR
Pročitala si mi misli, baš sam htela da te zamolim da slikaš Nevenu user posted image
Nama stoji u autu i samo u tu svrhu ga koristimo.

Ne znam, on se baš buni kada ga stavim u sedište a nikad nije. Trebali smo u startu kupiti ono AS od 0-18kg pa posle preći na to do 36kg.

< Poruku je uredio Ana RR -- 13.11.2011 14:22:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1166
13.11.2011 18:10:41   
Lu
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ma može on još uvek da stane ali sa zimskom jaknom je problem user posted image sad ću staviti sličicu da vidiš kako izgleda kad sedi unutra.

Ana on nije prerastao jaje, jaknicu debelu izbjegavaj jer ona zauzima dosta prostora a i klzava je ispod pojaseva. Radije ga pokrij dekicom preko sjedalice a auto prije zagrijte.user posted image
Uvijek je sigurnija sjedalica koja je knap nego prevelika!
I da, izvadi sad sobodno uložak!

< Poruku je uredio Lu RR -- 13.11.2011 18:12:14 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1167
13.11.2011 20:52:26   
Ana RR
Nije mu klizava jakna pošto je od somota ali on mukica u njoj ne može ruke da uglavi. Auto je u garaži pa nikad nije hladan sva sreća (jedino kad smo negde a se parkiramo napolju) ali problem je i taj što mu noge udaraju u sedište, ne može da ih ispravi. Izvadiću uložak, valjda će imati više prostora.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1168
13.11.2011 22:56:10   
Anoniman
sto prodajes, anci? cuvaj ga za drugo user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1169
13.11.2011 23:40:39   
mikica sa
da, istina je da je Römer skup ali ja sam sebi rekla da cu dati zadnji dinar samo da mi on bude siguran jer provodimo dosta vremena u autu, kupovina u Njemackoj svakih deset dana, onda puno se vozamo po gradu i okolici jer nam dosta prijatelja zivi oko Ciriha a da vam ne pricam o 1350km odavde do Sarajeva user posted image
bas sam mm rekla ako treba odreci cu se mnogo toga ali ovoga necu! znate ono "dogovoricemo se, bice po mome" user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1170
14.11.2011 9:42:41   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Macaki

sto prodajes, anci? cuvaj ga za drugo user posted image

Hihihi, dok bude drugo ovo AS će izaći iz mode user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1171
14.11.2011 9:49:05   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: mikica sa

da, istina je da je Römer skup ali ja sam sebi rekla da cu dati zadnji dinar samo da mi on bude siguran jer provodimo dosta vremena u autu, kupovina u Njemackoj svakih deset dana, onda puno se vozamo po gradu i okolici jer nam dosta prijatelja zivi oko Ciriha a da vam ne pricam o 1350km odavde do Sarajeva user posted image
bas sam mm rekla ako treba odreci cu se mnogo toga ali ovoga necu! znate ono "dogovoricemo se, bice po mome" user posted image

Potpuno se slažem user posted image

Ana, po dužini - nije mu malo AS. Nema veze što ne može da ispravi skroz noge, nije ni Andrej mogao. Izvadi mu uložak slobodno, biće mu šire bez njega.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1172
14.11.2011 11:34:41   
Irence
I ja imam sediste za prodaju.Nania sediste-nosiljka 0-13kg.Kupljeno je u martu ove godine.Ako je neko zainteresovan moze mi se javiti PP.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1173
15.11.2011 13:04:58   
Anoniman
Anči, evo slika koje sam obećala.

Musavica kad klopa:

user posted image

Dundo pošao u kupovinu:

user posted image

(odgovor članu Irence)
  Direktna veza do poruke: 1174
16.11.2011 0:02:11   
Klarita
Znaci stvarno me zaludeli modeli i cene i prodavci i sveuser posted image Ja stvarno ne znam koje je odgovarajuce AS za moje dete. Ipak cu povesti nju do Nisa pa da je "butam" u svako i da vidim. Sad mi iz opticaja ispalo Chicco neptun, a dvoumim se izmedju Cybex Pallas i Romer neki bese tamo user posted image ga vise ...a, upravo sam gledala Recaro koje bi trebalo da bude vrh vrhova ali brate mnogo ispade skupo. I sad sta da radim? neki savet?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

prvo dete
icika26

sa koliko godina ste dobile prvo dete

pre 20te (8%)

20-25 (31%)

26-30 (33%)

30-35 (21%)

preko 35 (7%)

Ukupan broj glasova: 533

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here