|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Autosedišta za bebe i decu
26.11.2011 15:46:44   
Vika
Kupili smo Cybex Pallas Eclipse 9-36 kg. Izgleda savršeno, jedno je od najbolje ocenjenih  2011. i 2010. godine a cena je 21800 dinara. Bez isofixa zbog auta, i to su isti modeli osim isofix baze. Kasnije se pretvara u Solution (Tasha pazarila). Izgleda mi savršeno, i kada uzmem u obzir da ću ga koristiti još 10-11 godina i nije skupo. Takođe, neki drugi brendovi su i skuplji. Evo linkova za montažu.

LINK 1

LINK 2

< Poruku je uredio Vika -- 26.11.2011 15:48:32 >

(odgovor članu Natalie018)
Direktna veza do poruke: 1201
28.11.2011 12:34:32   
Natalie018
Hej Vika, super sto ste kupili to sediste... user posted image mislim da je izbor odlican jer je jedno od najbolje ocednjenih sedista. Bas me zanimaju utisci jer i mi planiramo da ga kupimo. Kakav je taj jastuk napred? Da li smeta bebcu i moze li sta da vidi ispred sebe? Pitam, jer procitah Tashin komentar da su se njenom detetu samo oci videle kad je seo u to sediste..
Mi evo vec mesec dana razmisljamo o tom sedistu.. nekako nam se izbor bas suzio.. jer kad uzmemo u obzir ocene bezbednosti, pouzdanost, isplativost, i mogucnost da se kupi kod nas u Srbiji, nekako ispade da i nema mnogo opcija za pametnu kupovinu sedista.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1202
1.12.2011 9:54:18   
mirjanica
Koliko kosta ovo Recaro sediste, i mm kaze njihovo ili nijedno drugo! Nama ce trebati vec od 6 meseci jer nam je jaje skoro malo, pise da je od 9m ili od 9kg! Racunam da cemo sa 6m sigurno imati 9kguser posted image

< Poruku je uredio mirjanica -- 1.12.2011 9:58:09 >

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu Natalie018)
Direktna veza do poruke: 1203
1.12.2011 10:35:08   
Ana RR
Mirjanice, i ja sam se zalepila za to sedište, cena je 26 hiljada.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 1204
1.12.2011 11:20:29   
mirjanica
Znala sam samo da je skupouser posted image mm kaze da njegov sin ne moze sedeti u drugom, pa on nek mu i kupiuser posted image takodje mi je pokazivao i neko Sparco... nalik je bas kadici u trkacim kolima! Nadam se da nece od malena u tome sedeti, ipak mi se Recaro vise svidja!user posted image

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1205
1.12.2011 12:19:37   
Anoniman
Mirjano, pozdravi S. Nego šta nego će u Recaro!!! Sedište glavu čuva, jeste skupo al si mirna narednih 11 godina user posted image . U Nemačkoj je 210 evra, ako se sveki smiluje, možda nam donese odande. (Maštam ja tako user posted image )

(odgovor članu mirjanica)
  Direktna veza do poruke: 1206
10.12.2011 19:06:22   
cani
Mame gde je najbezbednije mesto i gde nas zakon propisuje da se montira sediste ?

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1207
10.12.2011 19:22:13   
Anoniman
Zavisi koje. Jaje može i pozadi i napred, tj na prednje sedište može svako as koje je okrenuto unazad uz uslov da je isključen suvozački air bag (i bočni takođe ako ga ima). Ja tako vozim dete kad negde idemo same, a ako ide dvoje odraslih bude pozadi sa jednim. Kapiram da je pozadi malo bezbednija pozicija iza suvozačkog sedišta ali ako imaš dvoje dece jedno će svakako biti sa druge strane. Mi pošto imami mali auto as pozadi stavljamo iza vozačkog sedišta jer ako sedne dvoje odraslih sa jedne strane a sa druge samo beba oseti se nestabilnost pri upravljanju. 

(odgovor članu cani)
  Direktna veza do poruke: 1208
11.12.2011 14:31:23   
pepeljuga
Da li neko moze da mi kaze kakvo autosediste se stavlja u Juga, obzirom da nema pojaseve pozadi? Nije mi to do sada ni padalo na pamet nego moji zapeli da kupe sediste da bi mogli da idu negde sa V, imaju Jugica, a pojma nemam kakvo sediste se kupuje kad nema pojaseva. Je l'' to znaci da mora da se kupi i ona neka baza ili sta?

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1209
11.12.2011 14:35:58   
Anoniman
E to već ne znam, i baza se vezuje pojasom, mislim da i nema opcije za auto bez pojaseva osim sedušte okrenuto unazad da se stavi na suvozačko sedišteuser posted image , ili da se ugrade pojasevi pozadi.

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 1210
11.12.2011 14:43:03   
maslackic
sva se kace sa pojasevima ...

mi imamo auto koji nema pojaseve iza i ugradicemo ih

i na naopako kad stavljas sediste kaci se pojasevima...

< Poruku je uredio maslackic -- 11.12.2011 14:46:31 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1211
12.12.2011 9:59:17   
smeskicTB
moj brat je ugradio pojas pozadi i odlicno je!user posted image

da li i pri iznosenju bebice normalno vezujemo pojasevima koji su unutra? neka zena mi rece-mali su , pa se ne pomeraju..a ja ne bih rizikovala..a opet ako stavim neku pelenu ispod bebe, kako onda?user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1212
12.12.2011 10:02:08   
Anoniman
Staviš pelenu između pojaseva i vežeš. Šta to znači mali su? Mali su pa ne treba da budu bezbedni? Na radzume...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
  Direktna veza do poruke: 1213
12.12.2011 12:42:56   
smeskicTB
slazem se gea! kao cak i babice ako ne kazu da jaje nije za iznosenje..onda kazu da se ne vezuje..
ee, drago mi je da si mi potvrdila!user posted image
hvalaaaaac punooo!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1214
12.12.2011 12:50:10   
Sanjica26 RR
I mi smo ugradili pojaseve za auto, jer auto kad smo kupili nije imao.

Direktna veza do poruke: 1215
12.12.2011 13:31:11   
maslackic
Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu...

neko je pisao da ima ne secam se ko...user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1216
12.12.2011 16:59:38   
maslackic
Voon jesi li ti kupila ovo sediste???

Direktna veza do poruke: 1217
12.12.2011 17:33:19   
vonavoj
nisam jos,ali hocu..uskorouser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1218
12.12.2011 17:37:33   
maslackic
meni ce kuma da kupi, ja izabrala to, jos danas videla da je na snizenju u enci menciju na vidikovcu..user posted image pa rekoh da cujem utiske user posted image

i bas mi se dja i boja, i navlaka se skida..user posted image

< Poruku je uredio maslackic -- 12.12.2011 17:38:36 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1219
12.12.2011 17:41:59   
Verus
I meni nije izgledalo, ali pise da je za decu od 0 kg tako dauser posted image  definitivno nije 0kg valjda ste onda ok!
IZVORNA PORUKA: maslackic

Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu...

Direktna veza do poruke: 1220
12.12.2011 17:43:48   
Verus
Nijedno sediste ne treba da ide na suvozacevo sediste, samo nazad.  Eto, jedino da se ugrade pojasevi iza, mislim da drugacije ne moze...
IZVORNA PORUKA: gae_gr

E to već ne znam, i baza se vezuje pojasom, mislim da i nema opcije za auto bez pojaseva osim sedušte okrenuto unazad da se stavi na suvozačko sedišteuser posted image , ili da se ugrade pojasevi pozadi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1221
12.12.2011 17:47:04   
maslackic
Verus , pise od 0 do 18 a 18 je kg jer je sediste za do tri godine,naravno,ako ga dete ne preraste ranije user posted image

Eletta Grupa 0m+, za decu od 0 do 18 kg... pa valjda ga ne bi prodavali i reklamirali da je za od rodjenja da nije..

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1222
12.12.2011 17:49:33   
Verus
To i ja kontam-a ima taj deo unutra da drzi glavu male bebe. Mada, ja sam uvek sedela iza i pridrzavala glavicu iako je sediste imalo umetak, ne znam, bila je tako mala pa sam se bojala.  Mada, ne brini ako su savijeni, i u jajetu su savijeni, to je namesteno da bude anatomski ok za njih-samo pomisli kako su kod nas u stomaku zguzvani.

Direktna veza do poruke: 1223
12.12.2011 17:54:52   
Verus
Ja guglala i na engleskom i pise od 0-18kg i naravno instalacija uz pojaseve.  Tako da nije da su preveli lazno ili tako nesto, eto kopkalo meuser posted image .  Naravno, instaliras unazad, to vec znas...

I nase je do 17kg, ja ga koristila do 10kg pa kupila Heleni drugo, ali bata ce ga bogami koristiti do maximuma.
IZVORNA PORUKA: maslackic

Direktna veza do poruke: 1224
12.12.2011 18:01:33   
maslackic
Hvala Verus user posted image ti imas chicco ili neko drugo ?

do kraja nedelje ovo sediste stize kod mene...idemu kupovinu sa kumom user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here