|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Autosedišta za bebe i decu
16.11.2011 0:23:01   
milia
Mi imamo ovo, koristimo ga od osmog meseca i prezadovoljni smo (chicco proxima) i jos uvek je aktuelno. Bolje je od novijih modela tipa Eletta jer je zaobljeno u uglu sedalnog dela prema naslonu.

user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1176
16.11.2011 9:48:50   
Lu
IZVORNA PORUKA: Klarita

Znaci stvarno me zaludeli modeli i cene i prodavci i sveuser posted image Ja stvarno ne znam koje je odgovarajuce AS za moje dete. Ipak cu povesti nju do Nisa pa da je "butam" u svako i da vidim. Sad mi iz opticaja ispalo Chicco neptun, a dvoumim se izmedju Cybex Pallas i Romer neki bese tamo user posted image ga vise ...a, upravo sam gledala Recaro koje bi trebalo da bude vrh vrhova ali brate mnogo ispade skupo. I sad sta da radim? neki savet?

Klarita zašto se toliko uzbuđuješ, znaš koliko otprilike novaca  možeš odvojiti za sjedalicu, znaš koje ti je kilaže dijete i vodiš se time, bitno je da ima atest sigurnosti, ono ECE R44.
Ja sam recimo kupovala Graco i Brevi po stotinjak i nešto eura, a ako imaš mogućnost kupiti Romer, ja se na tvom mjestu ne bi mislila daljeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1177
16.11.2011 14:22:47   
Anoniman
Mi smo danas našli još jednu primenu našeg jajeta... Nikako nije mogla da zaspi, probala sam da je stavim u kreveta, na naš krevet, da je ljuljam, nosam, u kolica... Jok! Teka akd sam je stavila u as i zaljuljala na podu, zaspala je za sekund...

user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1178
16.11.2011 15:16:42   
Ana RR
Hihi, kako slatko pajki user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1179
16.11.2011 17:29:52   
Anoniman
Ana, izvadiste li vi uložak? Kako je bez njega?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1180
16.11.2011 21:04:17   
Ana RR
Jesmo, bolje je ali opet ne može sa zimskom jaknom. Jbg, obučem mu jaknu kasnije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1181
16.11.2011 21:39:11   
Anoniman
Pa i bolje ti je tako, kola u garaži, u kolima toplo, grejanje pretpostavljam radi, kad ga vadiš obučete jaknu i vuci siti i koze na broju... Ako si se plašila da mu izvadiš bebeći jastučak, kako bi ga tek postavila u veliko sedište koje je baš pravljeno za decu koja sede???

Mi smo rešili, furamo ovo dok čvrsto ne budemo sedeli a onda kupujemo Recaro Young Sport. Jeste skuplje ali ima najbolje ocene na testiranjima a rabićemo ga narednih 11 godina... Kad izračunam koliko bi me koštala dva lošija, stisnuću zube, odreći se nekih stvari i kupiti Recaro pa nek ide život...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1182
16.11.2011 21:44:37   
Lu
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Mi smo rešili, furamo ovo dok čvrsto ne budemo sedeli a onda kupujemo Recaro Young Sport. Jeste skuplje ali ima najbolje ocene na testiranjima a rabićemo ga narednih 11 godina... Kad izračunam koliko bi me koštala dva lošija, stisnuću zube, odreći se nekih stvari i kupiti Recaro pa nek ide život...

user posted image
Kad bi svi roditelji razmišljali da je sjedalica najbitniji dio djetetove opremeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1183
16.11.2011 21:56:29   
MarijaBg

IZVORNA PORUKA: Klarita

Znaci stvarno me zaludeli modeli i cene i prodavci i sveuser posted image Ja stvarno ne znam koje je odgovarajuce AS za moje dete. Ipak cu povesti nju do Nisa pa da je "butam" u svako i da vidim. Sad mi iz opticaja ispalo Chicco neptun, a dvoumim se izmedju Cybex Pallas i Romer neki bese tamo user posted image ga vise ...a, upravo sam gledala Recaro koje bi trebalo da bude vrh vrhova ali brate mnogo ispade skupo. I sad sta da radim? neki savet?

Ista situacija user posted image Sto vise gledam sve manje znam user posted image
Mislila sam da uzmemo Chicco Eletta, deluje ok, moze puno da se spusti za spavanje(najvise od svih koje sam gledala), ali me kopka da li ipak uzmemo neko od ovih sto imaju najvise ocene na testovima bezbednosti user posted image Nije mala razlika u ceni, skrpili bi mi i tih 30 hiljada, ali bitno je imati i super bezbedan auto, a ne samo autosediste... A onda mi je drugarica ishvalila Beleli sedista, pa sam i nji ubacila u opticaj, uhhhh, ja sam za posmatranje user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1184
16.11.2011 21:58:06   
Vika
Šta mislite o Cybex Palass, ADAC ga ocenjuje najvišim ocenama za 2011?

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1185
16.11.2011 22:06:46   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Pa i bolje ti je tako, kola u garaži, u kolima toplo, grejanje pretpostavljam radi, kad ga vadiš obučete jaknu i vuci siti i koze na broju... Ako si se plašila da mu izvadiš bebeći jastučak, kako bi ga tek postavila u veliko sedište koje je baš pravljeno za decu koja sede???

Ma da, u autu je uvek toplo, grejanje odlično radi (nov auto) tako da neću žuriti.

I meni se baš dopada Recaro young sport, ja sam bila luda i za njihovim kolicima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1186
16.11.2011 22:07:56   
Ana RR
Vika, ako se dobro sećam Tasha je htela da kupi to AS pa je zbog nečega odustala. Ako te ne mrzi prelistaj temu, pisala je o tome i stavila je sliku.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1187
16.11.2011 22:13:41   
Vika
Hvala Ana, meni nešto ono zapalo za oko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1188
16.11.2011 22:15:41   
Ana RR
Deluje baš dobro user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1189
16.11.2011 22:21:49   
Vika
Nađoh Tashinu zamerku za Palas- da Marku vire noge i glava, te joj ne deluje udobno za duža putovanja a za Luku je odabrala njihov model Solution. Videću još šta mi je činiti. Izludeh

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1190
16.11.2011 22:25:10   
Anoniman
Cybex Palass

Evo me! user posted image

Sedište je extra, samo u datom momentu kada smo ga kupovali, i kada smo Marka stavili u njega, samo oke su mu virile. user posted image Ceo taj najmoderniji bezbednosni sistem (to od napred) mi se činio glomazan, imala sam utisak da greje više nego što je potrebno (stomak i butine), i samo zbog toga nismo to uzeli. Da je imalo pojaseve, ne bi bilo ni razmišljanju o nekom drgom sedištu, ovako je otpalo.
Luki smo uzeli Cybex solution x-fix, prezadovoljni smo.

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 1191
16.11.2011 22:28:25   
Vika
Ma ja ću ga najverovatnije pazariti! Samo ću i ja prvo da ga isprobam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1192
16.11.2011 22:31:54   
Anoniman
Mislim da je sedište extra kvalitetno i extra povoljno. 

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 1193
16.11.2011 22:36:38   
ikacc
Od kada bebe mogu u autosedistu? 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1194
16.11.2011 22:37:37   
Vika
Moraju od rođenja u sedišta grupe O

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1195
17.11.2011 19:46:37   
MarijaBg
Odluka je pala, MM je lupio sakom o sto i kupio Recaro Young Expert, KLIK

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1196
20.11.2011 7:22:37   
MarijaBg
Sediste je fantasticno, udobno, materijal divan, lako za rukovanje, ma nemam nijednu zamerku. Natalija je takodje odusevljena user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1197
20.11.2011 8:25:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Sediste je fantasticno, udobno, materijal divan, lako za rukovanje, ma nemam nijednu zamerku. Natalija je takodje odusevljena user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 1198
20.11.2011 13:07:29   
Ana RR
Marija user posted image i mi planiramo to da kupimo user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1199
24.11.2011 10:00:24   
Natalie018
IZVORNA PORUKA: Vika

Ma ja ću ga najverovatnije pazariti! Samo ću i ja prvo da ga isprobam.

Vika, i meni je cybex pallas-fix zapalo za oko i najverovatnije cemo njega i uzeti (naravno prvo cemo ga isprobati). Ima odlicne ocene za bezbednost, narocito novi model pallas 2-fix, koji ima i poboljsanu zastitu od bocnih udara. Jeste skuplje ali ja sam pre svega za bezbednost i smatram da tu ne treba stedeti, (naravno ako su roditelji u mogucnosti da odvoje novac za takvo sediste). Ovo mi se cini kao dobra investicija jer kupovinom ovog sedista dobijes dva, tj. miran si narednih 11 god.

< Poruku je uredio Natalie018 -- 24.11.2011 10:12:27 >

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Trudnoca i prevara
Pansophia

Ako bi vam muz u toku trudnoce saopstio da ima sex sa drugom zenom, da li biste prekinule trudnocu ili biste ostavile njega?

Prekinula bih trudnocu i njega bih ostavila (9%)

Nastavila bih trudnocu, a njega bih ostavila (79%)

Ostala bih u braku i nastavila trudnocu (12%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here