|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
20.1.2011 18:31:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: snješka

Ima li neko iskustva sa Evenflo ili Eddie Bauer autosjedištima? Meni se čine skroz ok, ali..

Iskreno...nikad chula user posted image Ali ne mora da znachi da su losha...naprotiv... user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 651
20.1.2011 23:09:44   
snješka
I ja danas čula prvi put user posted image . Ništa od kupovine preko eBay-a. Poštarina je previše, dok dam pare za poštarinu mogu kupiti neko ekstra sjedište i ovamo.
A koliko su Smeshkice ta Chipolino sjedišta?

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 652
21.1.2011 0:05:16   
Anoniman

I ja danas čula prvi put user posted image . Ništa od kupovine preko eBay-a. Poštarina je previše, dok dam pare za poštarinu mogu kupiti neko ekstra sjedište i ovamo.
A koliko su Smeshkice ta Chipolino sjedišta?

7600 ...al dobro....koristice ih skoro do shkole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 653
21.1.2011 0:12:04   
Dada81
Ovo smo mi kupili neki dan.Od 9-36 kg,dobro mi se čini da je,iako nije neka poznata marka,po svemu što sam pročitala,služiće svrsi.
user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 654
21.1.2011 0:12:59   
IVA 11
Prelijepo je!!!!! user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 655
21.1.2011 0:20:24   
Dada81
user posted image sviđa se i meni user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 656
21.1.2011 0:51:43   
Crvenkapa85
cim je na snagu stupilo da se mora imati auto sediste za dete,ovde su po radnjama pravili abnormalna snizenja auto sedista....mi smo nase prosle godine platili oko 3500,00 i to nam je do 36 kila
ovakvo je nase,samo druge boje

http://www.limundo.com/slika-Nania-auto-sediste-Maxim-sunny--1496194x640.jpg

< Poruku je uredio Crvenkapa85 -- 21.1.2011 0:55:18 >

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 657
21.1.2011 1:58:10   
maja19
Bas su vam lepa sedista...

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 658
22.1.2011 16:26:00   
Anoniman
Evo nama stigla sedishta....Sara se premijerno slikala...pa da vidite user posted image

user posted image

A mama je odushevljena sedishtem...udobno je i sa jastucima i bez njih...lako se podeshavaju kaishevi i montaza u auto je jednostavna. Mi smo ih malkice iskosili i chvrsto su montirana u auto...tako da cure ako zadremaju u autu, pashtje glava nazad a ne napred....Probna voznja vecheras user posted image

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 659
22.1.2011 17:12:50   
pepeljuga
smeskice, super je user posted image user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 660
22.1.2011 17:39:27   
marija32
Mala ti je medena user posted image , i mislim da ces biti zadovoljna sa sedistem. Pozz

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 661
22.1.2011 22:04:34   
Anoniman
Ja sam prezadovoljna...vozali smo se vecheras....one su spavale u sedishtima....i nije im padala glava jer ono jastuche u obliku polumeseca taman pridrzava... Vidim da se i njima svidja nova perspektiva voznje....a najbitnije je da su one sigurne user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 662
23.1.2011 2:46:53   
Filipic
Pozdrav svima!Hteo bih da pitam da li neko zna gde moze da se kupi Brevi autosediste 0-18kg, a da nije online prodaja?Hteo bih da vidim sediste pre nego sto ga kupim.Vidim da je pominjano na prethodnim stranicama, da ga neki imaju....gledao sam u dosta radnji u Beogradu i nigde nisam nasao...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 663
26.1.2011 17:05:20   
snješka
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Evo nama stigla sedishta....Sara se premijerno slikala...pa da vidite user posted image

user posted image

A mama je odushevljena sedishtem...udobno je i sa jastucima i bez njih...lako se podeshavaju kaishevi i montaza u auto je jednostavna. Mi smo ih malkice iskosili i chvrsto su montirana u auto...tako da cure ako zadremaju u autu, pashtje glava nazad a ne napred....Probna voznja vecheras user posted image

Supeeeeerrrr...user posted image Smeshkice, može li ovo sjedište da se stavi u neki poluležeći položaj?
I imaju li Belleli sjedišta tu mogućnost? Da li neko zna?
Hvalaaaaaa user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 664
26.1.2011 17:18:16   
maja19
Smeskice kako ste lepi u tom sedistu...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 665
26.1.2011 18:12:12   
Snelle

Smeshkice, može li ovo sjedište da se stavi u neki poluležeći položaj?

Snješka, sva sedišta koja su do 18kg mogu da se postave u poluležeći položaj, a ona do 36kg, kao ovo Smehkino - ne mogu user posted image
Baš sam skoro pisala o dilemi koje da uzmem, jer ne bih da mi dete i kad spava bude u sedećem položaju, a opet ako uzmem ovo do 18kg, jednog dana ću morati i ovo od 36kg, dakle dupli trošak!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 666
26.1.2011 18:22:55   
nela79
Mi smo vanji u Turbolimacu kupili jedno od tih do 36 kg. Bas iz razloga ne mijenjanja. Al mislim da cu za sljedece ipak kupit to do 18 i da ga mogu spustit u taj polulezeci polozaj. Bas mi Vanje bude zao ponekad kad ga vidim kako zaspi u sjedecem polozaju a glava samo leti lijevo-desno. U sustini uvijek se poslije tog to 18 kg moze kupiti onaj booster koji i nije skup

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 667
26.1.2011 18:32:43   
maja19
To sediste do 18kg zadovoljava potrebu do tri godine a ja koliko sam citala kod nas vazi zakon da samo dete do tri godine mora u sediste..znaci posle nismo u obavezi da ih vezujemo moze cak samo onaj donji deo za sedenje..

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 668
26.1.2011 18:36:46   
nela79
Pa da, to je to, valjda taj dio za sjedenje zovu boosteruser posted image

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 669
26.1.2011 19:25:33   
snješka
IZVORNA PORUKA: Snelle

Smeshkice, može li ovo sjedište da se stavi u neki poluležeći položaj?

Snješka, sva sedišta koja su do 18kg mogu da se postave u poluležeći položaj, a ona do 36kg, kao ovo Smehkino - ne mogu user posted image
Baš sam skoro pisala o dilemi koje da uzmem, jer ne bih da mi dete i kad spava bude u sedećem položaju, a opet ako uzmem ovo do 18kg, jednog dana ću morati i ovo od 36kg, dakle dupli trošak!

Joj Snelle baš iz tog razloga i kupujemo ovo od 9-36 kg. Mi imamo već ovo do 18 kg, ali imamo i dva klinca.
Ne znam, nisam pametna, ali bi mi baš bilo žao da S vidim kako joj se glava klati kad zaspi u autu u sjedalici.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 670
26.1.2011 22:10:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

user posted image

Supeeeeerrrr...user posted image Smeshkice, može li ovo sjedište da se stavi u neki poluležeći položaj?

U polulezeci ne, ali malo je nagnuto prema nazad (samo sedishte, nisam nishta na svoju ruku chachkala) pa kad zaspu,a spavaju svaki put, ne pada im glava napred, nego su zavaljene user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 671
26.1.2011 22:22:40   
Lu
IZVORNA PORUKA: maja19

To sediste do 18kg zadovoljava potrebu do tri godine a ja koliko sam citala kod nas vazi zakon da samo dete do tri godine mora u sediste..znaci posle nismo u obavezi da ih vezujemo moze cak samo onaj donji deo za sedenje..

Deca od 3 do 12 godina moraju da se voze pozadi. Zakon za njih ne propisuje posebna sedišta osim obaveze vezivanja pojasom. Okanović kaže da je problem u tome što su deca u tom uzrastu suviše niska da bi koristila pojas.
Ovo valjda vrijedi samo u Srbiji i meni se ne čini dobrim , što se i vidi da je proplemuser posted image
Uglavnom djeca se do 12 godine moraju vezati (kao uostalom i odrasli koji sjede naprijed),  zato i postoje busteri da odignu dijete, jer koje god dijete od tri godine a i više, vežete pojasom od auta, ako nije na sjedalici ide mu preko vrata pri čemu bi kod sudara bilo udavljeno.
Moje dijete sa 4 god. još sjedi u sjedalici sa naslonom a ima 20kg, jer mu sam pojas prelazi preko vrata ako ga ne stavim kroz one utore na naslonu, tako da još ne mislim da ga sklonim, tj. da ostane samo buster.
Ako djetetu visi glava ili se klati lijevo-desno,  to nije nikako sigurno i vjerojatno mu je velika sjedalica.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 672
26.1.2011 22:35:36   
snješka
Hvala Smeshkice.
E izgleda da ću morati nekako se dovijati za sjedalicu, ili je nekako naručiti iz inostranstva ili ići u Bg ili NS. Ma ljudi moji pa ovo je više nego smiješno. U cijelom Sarajevu ima nekoliko sjedalica od par proizvođača, a cijene....ihahahhaaa. Kao da su nam plate po nekoliko hiljada eura. Pu sramota!!!! Ljuta sam kao puška!!! Mamicu im jareću!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 673
27.1.2011 11:33:31   
snješka
Zna li neko da li u Srbiji ima da se kupi Britaks Evolva 1-2-3 sjedište? 

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 674
27.1.2011 14:06:12   
maja19
Lu i ja ga i dalje vozim u sedistu, jer stvarno je tako najsigurnije..nego sam komentarisala zbog tih kategorija...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here