|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
16.12.2010 18:38:49   
Jesenjin
U potrazi AS-jajaetom za sestrica, odlucila sam se za Chipolino-Euphoria, ali, posto nas je sestric iznenadio i poranio 10ak dana morali smo i kupovinu da ubrzamo.
Nisam nasla Euphoria, a najslicnije tom jajetu mi je bilo Chipolino-Dakota, http://www.justclick.rs/catalog/images/auto_sediste_dakota_plavo%20zuta.jpg pa sam njega kupila.Sve ovo pisem zbog cene. U prodavnici "Ready Group" Dakota nosiljka kosta 5800, a kada se naruci preko njihovog sajta kosta 4189!
Ko ima vremena da saceka isporuku koji dan, ekonomicnija je on-line kupovina!
Pozdrav svim mama!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 601
16.12.2010 18:58:59   
mejvis
Baš je lepo, cipolino ima super dezene!

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 602
17.12.2010 0:51:34   
Jesenjin
Hvala ti Mejvs! Kada ga malo bolje isprobamo, javljam iskustva i utiske...

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 603
2.1.2011 18:14:45   
Snelle
Mame, prerasli smo jaje, pa nam treba sedište od 9-36 kg. Koje mi preporučujete?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 604
2.1.2011 22:11:53   
*Alexx*
Auuuu, Snele, teško pitanje user posted image Ja sam pisala o toj dilemi pre xy stranica, znam da ti se ne da čitati user posted image Uglavnom ja sam prezadovoljna sa MAxi Cosi, ali da me ubiješ sad, zaboravila sam koji je model. Chicco Neptun nije loše, ali nije ni nešto specijalno, a cena mu je OK. Graco nema loša sedišta, Lu ih koristi. Sve je stvar ukusa i para.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 605
2.1.2011 22:22:50   
choopa choops
No. 1 u toj klasi je svakako Kidddy AS (imas ga u KLIK ), ali ne znam koliko je dobro u praksi jer djeca ne vole bas to naprijed koliko cujem.
Ja bi onda birala (i jasam izabrala user posted image ) Recaro/STM 9-36kg. Imas ga u Enci Menciju.
A na trece mjesto bi islo Chicco Neptune, valjda i zato jer kod nas ni nema vise ni jedno 9-36kg.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 606
7.1.2011 11:32:13   
Anoniman
Mi smo juce uzeli,Nania je marka,zadovoljna sam skroz.user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 607
7.1.2011 11:37:42   
Ivanka 75
Mi cemo nase jaje uskoro da prerastemo, Iva vec ima skoro 7kg a i krupna je Boga mi!
A i nece nesto u posledenje vreme da sedi u njemu....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 608
7.1.2011 11:40:27   
Anoniman
Mateji se svidja kada sedne pa ga klackamouser posted image
Inace,ovaj je do 13kg.user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 609
7.1.2011 11:42:51   
madre
e pa i mi smo nase jaje prerasliuser posted image sada zelim da kupim as na kojem naslon moze da se spusta u nekoliko polozaja i koje moze da se okrece ( baza stoji u mestu, a ono se okrece u svim pravcima) user posted image user posted image user posted image znam da postoji, ali se pitam gde ima da se kupiuser posted image nadam se da ste me razumeleuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 610
7.1.2011 11:58:13   
IVA 11
I mi smo ovih dana u potrazi za as, bas je veliki izbor, a hocemo grupu od 9-36 kg...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 611
7.1.2011 12:09:36   
maja19
Iva preporucujem Gracovo...sad na snizenju moze da se nadje za manje od 6000...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 612
7.1.2011 12:11:05   
maja19
http://www.bebino.rs/bebi-oprema/krecemo-na-put/autosedista-za-bebe/auto-sediste-23-15-36kg-junior-maxi-jupiter

evo ovde pogledaj..ja ga platila pre mesec dana skoro 9000

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 613
7.1.2011 12:12:34   
maja19
Ali ovo je od 15...vidi pronacices tamo bas povoljne...

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 614
15.1.2011 16:01:05   
Anoniman
Nama vire i noge i glava iz malog autosedishta...pa sam krenula u potragu za nekim vecim....odluchila sam da kupim neko iz grupe 9-36kg....

Nashla sam ovo chipolino juno... oko 7-8 hiljada mu je cena...shto mi i odgovara...ne mogu skuolje od ovoga...

user posted image

Chipollino auto sedište Juno pink Predvidjeno za decu od 12+ meseci (оd 9 dо 36 кg - od 1 do 12 godina) Sedište ima svoje sigurnosne pojaseve sa 5 pozicija koji se podešavaju po visini (3 nivoa) Dodatno jastuče za glavu koje se podesava po visini Osigurava maksimalan komfor i bezbednost deteta tokom voznje.

Nego me zanima...kako se ovakva sedishta monitiraju u automobil? Poshto mi imamo stari auto...i nemamo isofix

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 615
15.1.2011 16:06:24   
New Mom
Mi smo uzeli Chicco Neptun (ima slika na prethodnoj strani) i isto je ta kategorija, od 9-36kg.
Ima 2 sistema, dok se koristi kao grupa 1 (do 18kg), pojas za odrasle se provuče iz sedišta na par tačaka i tako se fiksira as, a dete se vezuje tim pojasevima koji su na samom AS.
Kada to preraste, ti pojasevi na AS se izvuku, a dete se vezuje pojasem sa klupe (tj., za odrasle).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 616
15.1.2011 16:15:40   
Anoniman
A kad se dete vezuje sa pojasevima od automobila...kako je fiksirano samo sedishte?user posted image Jel to mora da se promeni...ili moze svo vreme dete da se  veze pojasevima od autosedishta?user posted image

sad sam nashla i neko bertonijevo...koje se kasnije pretvara u buster...tj skida se naslon

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 617
15.1.2011 16:20:29   
Snelle
Ja se razmišljam da li da kupim ono od 9-18kg ili od 9-36 jer me kod tog "većeg" jako nervira što naslon ne može da se spušta. I šta sad, ako idemo na neki duži put, a detetu se prispava? Da spava sa klonulom glavom? user posted image Ovo mi se nikako ne svidja!

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 618
15.1.2011 16:27:45   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

A kad se dete vezuje sa pojasevima od automobila...kako je fiksirano samo sedishte?user posted image Jel to mora da se promeni...ili moze svo vreme dete da se  veze pojasevima od autosedishta?user posted image

Isto pojasem od automobila, samo se na drugi načim provuku kroz sedište.
Pretpostavljam da ćeš kad-tad morati da prpomeniš, jer će prerasti, tj.nećeš moći da ih prikopčaš (ide preko ramena i između nogu).

Snelle, i ja sam se to dvoumila. Pogotovo mi nije bilo jasno kako to u grupi 1 košta nekih 17 hiljada, a ovo do grupe 3 košta 11. I poručili smo bili prvo to iz grupe 1 (Chicco Key1) ali nisu mogli da nam nabave skoro mesec dana, a kako smo ono išli na Zlatibor, morala sam da menjam soluciju.
Kupila sam joj u Mother's care-u neko jastuče koje se provuče preko tih pojaseva na AS i improvizuje jastuk za glavu deteta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
15.1.2011 16:28:07   
Anoniman
Ja nemam para da razmisljam u tom smeru...najekonomichnije mi je da sad uzmem dva sedishta od 9-36 kg...i onda sam mirna dokle god moraju u sedishte......Ne mogu posle nekog vremena opet da kupujem dva sedishta... ni sa oviom malim neznam shta tju...kad su ko nova...a nemam kome da ih dam...user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 620
15.1.2011 16:29:17   
Snelle
Evo, ti imaš iskustva, grešim li što hoću da uzmem to do 18kg?

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 621
15.1.2011 16:30:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Isto pojasem od automobila, samo se na drugi načim provuku kroz sedište.
Pretpostavljam da ćeš kad-tad morati da prpomeniš, jer će prerasti, tj.nećeš moći da ih prikopčaš (ide preko ramena i između nogu).

Aha...moram ja to da vidim prvo...problem je shto chipolino nema nigde u subotici...moram u ns...ili na slepo preko web shopa.... moracu pogledati neka sedishta iz te grupe uzivo...pa odluchiti...user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 622
15.1.2011 16:34:46   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Snelle

Evo, ti imaš iskustva, grešim li što hoću da uzmem to do 18kg?

Ako si u (finansijskoj) prilici, mislim da ne. To do 36kg je za naše sad stvarno nezgodno za glavu.
A opet, ako ga ne koristiš baš nešto posebno puno...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 623
15.1.2011 16:43:38   
Snelle
Kad imam dete moram biti u finansijskoj prilici user posted image   Stvarno ne mogu da je mučim u tom većem da spava sa klonulom glavom. Mi se razmišljamo da joj uzmemo OVO! Tata je ljubitelj Formule 1 user posted image Ima li neko iskustvo sa ovim sedištem? I glavno pitanje - može li u njega dete da sedne sa zimskom jaknom, tj. ima li mesta?

< Poruku je uredio Snelle -- 15.1.2011 16:44:17 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 624
15.1.2011 16:46:47   
LillyT
Smeski, prodaj AS ako već nemaš kome da daš.
Lari ponekada klone glava, jednostvano se ona tako namesti, pa je ukebam da spava kao pijanica user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here