Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 30.11.2010 16:10:21
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dok ga ne preraste . Kako sam pametna! Neka su do 9 meseci, neka do godinu dana - vidi šta ti piše na AS. Mi smo Andreja prebacili u normalno AS oko 8 meseci. Rekla nam pedijatar čim dete može da sedi kako treba, može da ide u normalno AS.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 30.11.2010 16:10:28
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: minavb Drugari, do kad se beba vozi u jajetu? Dok ne prohoda ili bar hoda uz namjestaj. Ili dok ne predje kilazu oznacenu na AS.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 30.11.2010 16:14:19
|
|
|
|
minavb
|
Mi izgleda imamo ono kao trcino, i kako Vanja kilavo napreduje, precicemo u njega sa godinu dana.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 30.11.2010 16:14:23
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Mi smo Andreja prebacili u normalno AS oko 8 meseci. Rekla nam pedijatar čim dete može da sedi kako treba, može da ide u normalno AS. Mi isto.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 30.11.2010 16:15:57
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: minavb Mi izgleda imamo ono kao trcino, i kako Vanja kilavo napreduje, precicemo u njega sa godinu dana. Eeeee, jeste... ne preteruj... dete ti je med medeni i teži je od moje Isidore, a mlađi tri meseca. Sorry za OFF ali morala sam da branim Vanjušku.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 30.11.2010 16:25:27
|
|
|
|
gagana83
|
Ej Mina,Una ce skoro 15 meseci a jos uvek nema 13 kg(nase prvo autosediste je do te kilaze) ,sad ima 9.5 kg Ali kilaza tu ne mora da bude bitna,njoj je odavno to sediste malo.
< Poruku je uredio gagana83 -- 30.11.2010 16:26:00 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 30.11.2010 16:29:48
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: minavb Mi izgleda imamo ono kao trcino, i kako Vanja kilavo napreduje, precicemo u njega sa godinu dana. Lara je presla u vecu sa cini mi se 14mj. Uguglaj kada u vecu AS ili slicno, da ne stavljam sad linkove
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.12.2010 22:42:16
|
|
|
|
JecaNS
|
ja sam nesto mislila da uzmem ono najmanje AS nosiljku,0-13 kg,pa bih u njemu iznela i bebu iz porodilista i nosila na prve preglede...da li je neka od vas tako radila?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.12.2010 22:50:44
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam kupila kolica 3 u 1 i koristicu to autosediste sto jeca kaze za iznosenje iz porodilista i za kontrole
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.12.2010 22:57:15
|
|
|
|
New Mom
|
Jeco, takvo ti i treba za prvih 9 meseci/godinu (sem ako imaš čudo kao moje koja je to prerasla sa nekih 5,5 meseci ). I btw, dobrodošla, nisam te do sada primetila.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 9:04:58
|
|
|
|
mihi
|
Mi sad moramo da kupumo veliko autosedište imali smo Inglesina kao do 18 kg, međutim Milošu je to tesno ima oko 14 kg. Sada ćemo da kupimo ovo Chicco Neptun.
< Poruku je uredio mihi -- 5.12.2010 9:05:56 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 10:00:19
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: JecaNS ja sam nesto mislila da uzmem ono najmanje AS nosiljku,0-13 kg,pa bih u njemu iznela i bebu iz porodilista i nosila na prve preglede...da li je neka od vas tako radila? Naravno Jeco, u tome se beba i vozi od rođenja do otprilike te kilaže
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 10:03:37
|
|
|
|
Lu
|
Mihi onda si mogla ovo uzeti odmah poslije jajeta Tako sam i ja vidjela brevi od 9-36 ali šta sad kad on već ima 20...onda sam se odlučila za tu treću grupu 18-36. A ovo vaše je baš moćno, izgleda mi baš sigurno, meni su jako važni bočni štitnici
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 10:07:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama je jaje knap sad kako oblachimo jaknu...a josh ne sede...i imaju oko 7kg...pa nemam pojma shta da radim...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 10:20:13
|
|
|
|
Lu
|
Smeškice, bilo bi dobro zagrijati auto prije i ne stavljati ih u jaknama u AS, a uz to samo ti se čini jer nemoguće da im je mala sjedalica, sigurnije je uvijek da je sjedalica knap nego veća od propisane kilaže
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 17:55:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu...mi imamo neku staru krntiju koju je nemoguce zagrejati toliko da im ne trebaju jakne...a kad bi i bilo..to ne bi vredelo jer duva sa svih vrata i iz gepeka hladno...+ nam je garaza 50 metara od kuce...pa bi se samo do garaze smrzle.... Mi ih u kuci stavimo u sedishta, upakujemo...i onda ih zajedno sa sedishtima iznesemo i montiramo u kola.. Samo...glava im dolazi do vrha sedishta...knap...a i noge vire van sedishta....dugachke su...kilaza josh nije problem..ima mesta da se popuni sedishte sa strane...mada ga sad jakna popunjava
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 17:57:24
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: mihi Sada ćemo da kupimo ovo Chicco Neptun. Mi pre par dana to kupili.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 18:27:09
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Samo...glava im dolazi do vrha sedishta...knap...a i noge vire van sedishta....dugachke su...kilaza josh nije problem..ima mesta da se popuni sedishte sa strane...mada ga sad jakna popunjava Ništa ti ne mjenjaj, to je njima dobro, one imaju malo više od pola propisane kilaže,nemaju ni 6 mjeseci još, ne sjede, prema tome... Ja to ne bi diro
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 20:08:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa necu josh menjati...ali mislim da je vreme da pochnem da razmishljam i biram...i ovo sam birala chitavu trudnocu
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 22:30:50
|
|
|
|
JecaNS
|
New mom hvala na dobrodoslici, i Lu RR na odg takodje. nego postoji i varijanta sa onim AS koje ide od 0-18kg, nije nosiljka vec klasicno malo manje sediste pa se dvoumim izmedju ta dva,posto ovo ipak i duze traje, kazu do trece godine moze... evo primera za jedno takvo sediste http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=27&products_id=925
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.12.2010 23:09:51
|
|
|
|
New Mom
|
Svejedno je da li izgleda kao klasično sedište ili kao nosiljka, bitno ti je da je 0 (od 0-9kg) ili 0+ grupa (0-13kg). Neki kupuju 3u1 kolica jer taj deo može da se stavi na njih, pa pojednostavljuje recimo ako negde ideš kolima, pa samo pređete na kolica varijantu. Mi smo imali tako, ali igrom slučaja nismo nikad koristili kao dodatak na kolica. Inače, ovo je jako slatko.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 6.12.2010 8:50:43
|
|
|
|
Lu
|
Nije loše Jeco NS, ima čak 6 pozicija nagiba, bitno je da je 0+ što kaže Smeški, da beba ne sjedi nego je u poluležećem položaju
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 6.12.2010 12:19:31
|
|
|
|
usamljena
|
Mi smo Uni nedavno kupili Brevi Grand Prix Silverline i eto, sta znam, valjda smo zadovoljni . Njoj odgovara, udobno je, bez isofixa je, moze se staviti u polozaj za spavanje
< Poruku je uredio usamljena -- 6.12.2010 12:20:09 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 6.12.2010 16:11:38
|
|
|
|
liliana
|
http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=27&products_id=925 Mi smo imali jaje, a sada smo kupili ovo kao sa linka. Prelepo je, udobno i ,što je najvažnije, moja beba obožava da se vozi u njemu, ima naslone za ruke pa je ona sva važna!!! Nama je super jer je pogodno za duga putovanja!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?