|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
15.1.2011 16:50:44   
Anoniman
 Ne uspevam mesecima da prodam pumpicu za izmlazanje koja je nova...a kamoli polovno as....user posted image Nikad od mene nece biti prodavac user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 626
15.1.2011 17:24:12   
Lu
IZVORNA PORUKA: Snelle

Evo, ti imaš iskustva, grešim li što hoću da uzmem to do 18kg?

Ja sam uzela do 18 kg kad je imao 8 mjeseci i vozio se skoro do 4. godine, tek tad smo uzeli do 36...

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 627
17.1.2011 9:05:12   
Ana007
Mi smo uzeli ovo i prezadovoljni smo(Ima ga u raznim bojama)

Bellelli auto sedište Leonardo (0-18kg)

user posted image

< Poruku je uredio Ana007 -- 17.1.2011 9:07:09 >

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 628
19.1.2011 15:20:42   
Anoniman
Zene...HELP

Jel ima neko iskustva sa chipolinovim sedishtima?

Ja se razmisljam izmedju felice i juno sedishta...a u igri su i neka bertonijeva...s tim da sam danas gledala neko iz grupe od 9-18 i po mom misljenju..kad se izvadi ono jastuce...bude tvrdo...tj....pod rukom se oseti ta plastika ispod sundjera...user posted image Neznam dal je tako i na ostalim sedishtima.... user posted image

Ovo je chipolino felice

user posted image

A ovo je chipolino juno

user posted image

I josh neshto....neznam dal se kod onog prvog sedishta skida naslon da kasnije ostane buster...nigde ne pishe konkretno user posted image Samo pishe "transformishe se u sedishte za veliku decu" user posted image

(odgovor članu Ana007)
  Direktna veza do poruke: 629
19.1.2011 15:42:08   
pepeljuga
mene zanima je l' neko mozda ima iskustva sa ovima (mada su nova, za 2011. i skoro su se pojavila):

user posted image

Bertoni auto sediste Maranello od 9 do 36 kg

meni se bas svidja a nekoliko bertoni stvari koje imamo su mi super!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 630
19.1.2011 15:43:38   
pepeljuga
"transformishe se u sedishte za veliku decu"

smeskice, mislim da je to to, tj, da se skida...
a lepa su sedista user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 631
19.1.2011 16:02:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

mene zanima je l' neko mozda ima iskustva sa ovima (mada su nova, za 2011. i skoro su se pojavila):

user posted image

Bertoni auto sediste Maranello od 9 do 36 kg

meni se bas svidja a nekoliko bertoni stvari koje imamo su mi super!

Ja sam ovo sedishte trebala da pogledam danas u radnji...al nisu ih dobili..tek za nedelju dana ce biti...tako da nemam pojma kakvo je

E sad..imam malo bertonijevo jaje...odlichno mi je ...imam ogradicu i njom sam zadovoljna...imam i stolice za hranjenje bertoni...zadovoljna sam...al sedishte 0-18 kg mi se ne svidja...tvrdo je...i stolica za hranjenje ima bolje sundjere od tog sedishta

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 632
19.1.2011 16:15:11   
pepeljuga
mi imamo takodje jaje, hranilicu a htela sam da uzmem i njihovu ogradicu ali je nije bilo tad kad nam je trebala user posted image

ja sam zadovoljna ovim stvarima koje imamo a za sediste ne znam, nisam ga videla uzivo, samo na sajtu, ajde bas ako ga dobiju i vidis ga, javi mi kakvo je user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 633
19.1.2011 16:25:00   
Anoniman
Javicu ako ga vidim...

Ja razmishljam da sutra naruchim felice sedishte...pa shta bude...ne mogu vishe da lupam glavu user posted image

Direktna veza do poruke: 634
19.1.2011 16:41:06   
marija32
Ja imam neka kisobran Chipolino kolica, koja sam kupila pre 7 godina i "trosili" smo ih do iznemoglosti sa cerkom, i bas sam ih pre neki dan oprala i kao nova su, osim sto malo tockovi skripeuser posted image , ali sta su sve prosla, dobro da uopste postoje. Tako da mislim da je to ok marka, a ti smeski malo po forumima vidi sta kazu drugi roditelji. Pozz

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 635
19.1.2011 17:33:16   
Anoniman
Naravno...pretrazujem ja ceo net....ali opet ...ovde zenama najvishe verujem....mislila sam da ce se vishe njih javiti sa nekim iskustvom ili mishljenjem....al to se izgleda deshava samo kad se kupuju skupa markirana sedishta user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 636
19.1.2011 18:50:56   
snješka
Mi imamo Chicco sjedište, do 18 kg, dobili od prijatelja. Sada će nam trebati još jedno, i ja bih rado kupila ovo Chipolino kad bih ga našla kod nas. Najradije bih kupila
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_36_10751_-1_14573_96534_10001_14568
ali kod nas nema nažalost.
Zna li neka od vas da li se može naručiti, odn. da li vrše isporuku ovamo, voljela bih naručiti sa Kiddicare? Cijene su baš povoljne.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 637
19.1.2011 18:54:21   
Lu
Smeškice, kod obadvije sjedalice (koje si postavila) se skida naslon, vidi se da je donji dio buster, al zar to nije veliko za tvoje bebice, ili to pitaš za kasnije? 

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 638
19.1.2011 19:14:09   
snješka
Kako su ovdje lijepe cijene user posted image , a nas uzimaju lopatom!!!

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay10A_36_10751_14573_-1__14568_14568_10001_14568

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 639
19.1.2011 22:42:26   
choopa choops
Snjeska ja sam svojevremeno trazila Britax (Evolvu) na nasem trzistu -CG, BiH, SR i HR i nisam nasla. Ne znam  da li sada imaju. A sa kiddiecare-a nisam nikad narucivala, cijene su im odlicne...Jedino da probas na ebay? Tako sam ja narucila AS za Luser posted image

Smeskice ja ti ne znam nista o tim sjedistima, niti poznajem ikoga ko ih ima?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 640
19.1.2011 22:51:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Smeškice, kod obadvije sjedalice (koje si postavila) se skida naslon, vidi se da je donji dio buster, al zar to nije veliko za tvoje bebice, ili to pitaš za kasnije? 

Nije lu...od 9-36kg je...a pre neki dan sam sela Petru u jedno takvo sedishte i lepo je mogu vezati da ne mrda...one stabilno sede vetj neko vreme...tako da ce odgovarati ova sedishta.... Jednostavno finansijski ne mozemo kupovati svako malo nova sedishta... user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 641
19.1.2011 23:02:52   
IVA 11
I ja mislim da je isplativije da se kupe ova sjedista od 9-36, svakako ima pojaseve i podesava se naslon za glavu. Kod nas imaju neka Bertonijeva sjedista ali nisam sigurna da li su ovakva, sjutra cu svakako i ja u potraznju as, pa cu taman da vidim kakvo je ovo as, jer nam treba...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
20.1.2011 10:30:46   
snješka
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Snjeska ja sam svojevremeno trazila Britax (Evolvu) na nasem trzistu -CG, BiH, SR i HR i nisam nasla. Ne znam  da li sada imaju. A sa kiddiecare-a nisam nikad narucivala, cijene su im odlicne...Jedino da probas na ebay? Tako sam ja narucila AS za Luser posted image

Smeskice ja ti ne znam nista o tim sjedistima, niti poznajem ikoga ko ih ima?

Hvala Choop, puno. Definitivno sam odlučila da naručim sjedište preko eBay-a. Poštarina je neki mali iznos i mislim da se isplati.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 643
20.1.2011 11:22:38   
Lu
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nije lu...od 9-36kg je...a pre neki dan sam sela Petru u jedno takvo sedishte i lepo je mogu vezati da ne mrda...one stabilno sede vetj neko vreme...tako da ce odgovarati ova sedishta.... Jednostavno finansijski ne mozemo kupovati svako malo nova sedishta... user posted image

Ok, razumijemuser posted image
Mogu ti dati još jedan savjet, gledaj da se kod ovih sjedalica može izvlačiti (povisivati i snižavati) naslon za glavu, jer se kod njega sa strane provlače pojasevi od auta i tako se štima da djeci ide preko ramena a ne preko vrata pojas.
Ne vidim na tvojim slikama da li se izvlači jer imaju i unutarnji pomoćni jastučićiuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 20.1.2011 11:23:23 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 644
20.1.2011 12:18:41   
Anoniman
Naruchila sam danas ovo sedishte...sutra stize...pa cu ga slikati ti sa njima u sedishtu...da vidite...

user posted image

Chipolino auto sediste Felice lila Predvidjeno za decu od 12+ meseci (оd 9 dо 36 кg - od 1 do 12 godina) Sedište ima svoje sigurnosne pojaseve sa 5 pozicija koji se podešavaju po visini (3 nivoa) Dodatno jastuče za glavu koje se podesava po visini (3 nivoa) Osigurava maksimalan komfor i bezbednost deteta tokom voznje

Lu...hvala na savetima user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 645
20.1.2011 12:31:22   
maja19
Snjesko to sediste sa slike mi lici na Graco od 15-36..mi ga imamo i prezadovoljna sam..samo je za vecu decu..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 646
20.1.2011 12:33:17   
pepeljuga
super, smeshkice user posted image

jedva cekam da vidim slike, i meni se svidja to sediste, samo za nas u tirkiz boji user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
20.1.2011 12:35:42   
maja19
Smeskice bas mi se svidja sediste..jedva cekamo da vidimo slike...

Direktna veza do poruke: 648
20.1.2011 16:02:47   
ljubavce
prezadovoljni smo...

user posted image

Bellelli autosedište Giotto žirafa 01GIO001
Kompletno autosedište, za sve uzraste.
Univerzalno sedište grupe 1, 2 i 3 (od 9 do 36 kg).
Vezivanje u 5 tačaka.
Podešavanje po visini.
Udobna i neklizajuća presvlaka.
Dubok naslon za glavu, podešavanje po visini.
Izuzetna zaštita od bočnih udaraca.
Boja: žirafa
Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani.

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 649
20.1.2011 17:24:18   
snješka
Ima li neko iskustva sa Evenflo ili Eddie Bauer autosjedištima? Meni se čine skroz ok, ali..

(odgovor članu ljubavce)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here