Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (23.9.2012 23:44:26)
|
yula, bravo! super sto sve dobro prolazi. vidis da su nasi muzevi u pravu, treba malo hrabrosti, a onda sve krene na bolje.. ako laki bude jeo jaje, vi ste na konju, nikakvih vise prepreka za vas nema! [sm=bravo.gif] ja cu mozda sutra dati ponovo zumance, ili u utorak, videcu.. znaci trebalo bi 2x nedeljno, jel tako? sutra sam planirala da kuvam za nas pasulj, pa sam pomislila mozda bih mogla dati K jedno zrnce, da kao probamo da uvodimo... mada ne znam da li je ok ako u utorak jede jaje (onda jaje ne bih sutra)? a i nezgodno mi je da kuvam tri dana za nju pasulj za uvodjenje jer se dugo kuva. kako ste vi uvodile? dal da od samo skuvanog, pre nego sto zacinim odvojim odmah za prvi dan, za drugi stavim u frizider u teglicu, a za treci zaledim ceo jedan obrok? kako biste vi? da li da radim to sada kada jos uvek isprobavamo jaja? ali izgubicu tako citav mesec, to mi je bas bzvz.. jos sam mislila da joj sutra kuvam krompir sa blitvom, ne znam ni sama. inace, kaki najnormanije, definitivno nema veze sa jajima. a da li ima sa onim integralnim keksom saznacu kada ga kupim i probam. nigde ne mogu da ga nadjem, ne znam gde ga kuma iskopa. inace, i nama nice gomila zuba. mi smo imali sve jedinice i dvojke i jednu gornju cetvorku. sada nice druga gornja cetvorka, a dole nicu istovremeno i cetvorke i petice! znaci, na 4 mesta su joj pukle desni dole. ali to nije problem jer su joj donji zubi normalni, gornji su jako krupni i oni je muce. kada je prethodna cetvorka nicala sve je bilo krvavo i gnojavo na tom mestu sve dok nije lepo izbio, onda se rana zatvorila. sad je slicno i sa drugom cetvorkom, malo manje strasno. tash, slazem se sa yulom. kada si vec krenula sa ti odvikavanjem, izguraj to do kraja. sta ce mu to uopste. ja sam bas srecna sto je K rano odbacila lazu (cini mi sa 7 meseci, vise se i ne secam ali je daaavno bilo). jeste da se lakse uspavljivala sa lazom, ali kada se samo setim te histerije kada joj treba, pa plakanja kada joj ispadne, budjenja nocu.. neka hvala. a i ok mi je da mala beba to koristi, kod velike dece mi je stvarno ruzno. kako sam ja izdrzala da K odbijem od sise, i to ne zato sto sam morala, nego sam tako htela. malo se stisnes.. kada prodje bude svima lakse. ja i sad mogu da placem, ali nema nista od plakanja. jedva cekam drugu bebu, pa da ponovo dojim! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|