Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (19.9.2012 23:34:39)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Joj žene kako se radujem, sve neke lepe vesti! Samo da nas ne udari grom posle svega ovog lepog! Zille oslić, Mac jaja, Yula će maline, ishler će da izleči tu infekciju, A JA DALA DETETU MED! Šok? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravoooooo, ja se tako radujem sto nam dobro ide! daj Boze da i potraje! yula, ja sam skoro razmisljala da uzmem pirincani griz sa ukusom maline, tj. on je u sebi imao aromu maline, ali se nisam usudila. bio je jos i sa cokoladom, ali je taj u sebi imao mleko, pa je i on otpao. onda sam uzela obican, ali K nije htela da ga jede, gadila se. inace, sve sto je malo krupnije teksture nece. tako nije htela ni palentu nikada. i dalje jede blendano i to potpunoooo, do neprepoznavanja. sad je ponovo muci zub i ne mogu da eksperimentisem sa tim, a rekla sam sebi da cu kada dodjemo sa odmora da spakujem stapni mikser, pa da joj samo blendam u secku, da ne bude bas previse sitno. opet je jutros imala T 37.2, sada sam sigurna da je od zuba jer je i prosli put tako bilo. imala je par dana T dok je izbijao, a onda kada je izbio on je ljudi moji tako probio meso, da joj je u ustima bila prava rana - krvava, gnojava i iz usta joj je zaudaralo. i tako par dana, dok nije sasvim izbio, onda se rana zatvorila i sad sve izgleda super. sad ce ponovo tako. [sm=smiley13.gif] inace, ima bas krupne zube, na mm-a i zaovu, namuci se jadna sa njima. [sm=smiley13.gif] sutra i prekosutra ne dajem nista novo, tj. dacu ponovo te psenicne cerealije sa jabukom, pa u subotu ponovo zumance. ishler, probaj da ne das par dana bosiljak, pa da onda ponovo das, pa prati!
|
|
|
|