Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (10.9.2012 0:32:15)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Yula, da jedemo piletinu, ali ne jedemo teletinu, junetinu, govedinu... Ne treba da objasnjavam, pretpostavljam da razumes. Ja bih dala taj keks, i zakazala u bolnici testiranje i vakcinu. Sta mislite, da probam Dr Oetker puding? Jel verujete deklaraciji? Znam, ovo mi je bas danas palo na pamet. Ali, s obzirom da test nije pokazao alergiju na termicki obradjena jaja, kao i to da do sada nije odreagovao na ono sto je pojeo a ima jaja u sebi, mislim da mi je bezbednije da prvo krenem sa mesom nego direktno sa proizvodima koji u sebi imaju jaja, jer mnoga deca koja su alergicna na jaja komotno jedu zivinsko meso, pa zato sam to odlucila. Ne znam, mene je bas strah da mu dam svesno nesto sto sadrzi jaja u sebi, ne znam, ne smem da rizikujem da mu se ne daj Boze desi nesto slicno kao Zilletovom detetu, premrla bih, mislim da bih ubila sebe u pojam kriveci se. Da me pogresno ne razumete, ni malo ne mislim da je Zille kriva sto je Peki dala bananu, on jede jako malo namirnica i ona mora da otkrije sta mu jos ne smeta i to mu daje da jeki, ali L. jede prakticno sve i bas mu jaja nisu zapela, a opet, valjalo bi da ih jede ako mu ne smetaju i valjalo bi uopste znati da li mu zaista ne smetaju, ako me kapirate... Ne znam kada cu skupiti hrabrosti da mu dam trunku jajeta da proba. Za curetinu se necu plasiti, ako i zivinsko meos uopste, nekako imam osecaj da ce to proci ok, ali jaja... [sm=smiley13.gif] Pa mene jos grize savest sto je Lazar veceras malo povratio jer sam ga nepromisljeno nakljukala... Ishler, sta ti planiras po pitanju alergije na jaja? Daj molim te reci, mi smo u slicnom sosu, samo vama nije radjen test, jel tako bi? I malena nije pokazala kontaktnu alergiju? Ti si sumnjala da je neka netolerancija? Tasho, da, ja verujem deklaracijama, pogotovu ako je ozbiljna firma u pitanju. Ja bih dala puding, ako zelis da budes obazriva, uvodi mu ga postepeno.
|
|
|
|