Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (6.9.2012 22:42:38)
|
E jbg. Mada, ako bas ne bude kako treba, pravi novu, sta ces. I mislim da nema potrebe da se opterecujete time ko sta misli, jer ljudi to ne rade iz zle namere, jednostavno ne kapiraju to i prirodno je da im bude zao sto dete ne moze da jede sto i ostala deca, ja sa tim uopste nemam problem. Mi razmisljamo drugacije, jer... pa ni nemamo izbora, prihvatamo situaciju takva kakva je, sto mislim da je mnogo bolje nego da sebi nabijamo komplekse i kljukamo dete onim sto mu ne prija da se ne bi razlikovalo od druge dece. Moj Lale moze da jede mnoge stvari, ali eto ne dajem mu ih jer sta ce mu koji kupovni pudinzi, zasecereni vocni jogurti puni hemije, torte, kolaci, virsle, sokovi, keksevi i ostale kojestarije. Zille, drugarica mi se vratila iz SRB i kaze dete joj se bilo razbolelo, imao je i osip, u Tirsovoj rekli virus, kazu mnogo dece u to vreme bilo takvo. Druga drugarica isto, svi bili bolesni a krenulo od malca. To sve bilo pre desetak dana. Verovatno je i P. negde pokupio nesto slicno. Macaki, izvini, nisam stigla da pogledam link koji si ostavila, pogledacu kasnije.
|
|
|
|