Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (6.9.2012 0:54:13)
|
Bas super izgleda. A mogle ste da ukrasite i sa karamelisanim secerom? Jel rodjus bese u subotu? ***Ja sam danas L. dala kozji jogurt, celu casicu od 120gr. Napravila sam vocni sa 2/3 breskve i vrlo malo meda. Probala i ja, liznula, ma idi bre, oseca se koza. Moja sveki jede te kozje prozizvode i stalno me nagovara da probam, kao ne oseca se, ma kakvi crni ne oseca [sm=smiley36.gif] Laki malo slozio facu kod drugog zalogaja, ali ostatak je pojeo uobicajeno, bez problema. Bas sam srecna sto ovo moje dete jede sve. Jedino, eto, sto ne voli riblje kasice, ali i bolje, sada cu mu spremati riblje filete sama. Nije tama, ali moram da dodam, prekljuce smo ga mm i ja izmerili, za dva meseca je posrastao skoro 4 cm, a inace je rastao po 1cm poslednji meseci. Sada je visok 87.8cm. A primetila sam da se sav izduzio, bodici 86cm su mu pomali, kada ih oblacim moram malo da zategnem da ih zakopcam, ali posle mu budu ok. Pantalone 86 su mu vec duze vreme kratke. Danas smo isli da kupimo patike, u 23 ne moze da udje, uzela sam jedne 24 a jedne 23, ove 23 ipak moram sutra da vratim, nismo mogli da mu nazujemo na nogu. Sutra puni 15 meseci i idemo na merenje! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|