Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (29.8.2012 17:55:18)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Yuuuuuuuuuuuuuula, gde siiiiiiiiiiiii? EvE me! [sm=smiley1.gif] Sva sa u nekom poslu, malo pre me komsinica (opet ) zatekla sa gumenom rukavicom na ruci [sm=smiley29.gif] Ja ne znam da li to samo ja nesto ribam, perem, brisem, kuvam, ali me to vise uzasno opterecuje, stalno cistim i stalno ima jos! Sve se nekako vrti u krug. Uvece padnem mrtvosana u krevet, nemam snage da sedim za kompom. Ali, da ne davim, nije to tema. Tasho, svaka ti cas_t za tortu, treba biti majstor pa napraviti tortu bez jaja i mleka cak ni u tragovima. Nisam se cula sa sveki, pa tako ne uzeh recept koji sam spominjala, ali cim se cujem uzecu, pa da vidim hoce li ti posluziti za kasnije. Ja bih pre u tortu dodala kuvanu ili pecenu jabuku, mislim da ce sveze da oksidisu i puste preeeevise soka, a promenice i ukus. Imam jos nesto da vas priupitam, ali javicu se kasnije pred spavanje, nemam sada nesto vremena. Zille, bas se radujem zbog vas! Macaki, super sto sve prolazi super i super kada imas hrabrosti da joj dajes i ono na sta je imala dokazanu alergiju, ja sam mnogo plasljivija od tebe. ****Pre neko vece sam slucajno naletela na temu, nesto kao kako zamisljamo nase forumasice, naletim na Ishlerinu sliku. Bukvalno sam ostala bez teksta, uopste je tako nisam zamisljala. Ona je jedna od najlepsih zena koje sam ikada videla!
|
|
|
|