Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (25.8.2012 10:14:46)
|
I ja isto verujem da izbegavanje alergena a ne navikavanje na njega dovodi do prestanka alergije, zato ja nisam rada da Lazaru dajem jaje. A opet, cujem mnogo slucajeva gde su deca bila isto alergicna na jaja, pa im davali stalno po malo, pa povecavali dozu i na kraju alergija nestala, ali to je opet alergija na jaja... A cuj, mozda zaista u tom margarinu nema mleka, mozda se u toj fabrici/pogonu ne proizvodi ili preradjuje nista od onoga sto vama smeta? Da li si pokusavala da proveris to? Ja cu danas Lazaru ponovo dati kruske, ali za popodnevnu uzinu. Od kada ne jede voce i i prepodne i popodne, stolica mu je formirana i onako je bas kako treba. Inace, izbila su mu dva zuba u isto vreme i to kutnjaka, 4, gornja leva i donja desna. ostala je smao jos donja leva i kompletan je sa njima. Bas ih dobro podnosi, samo sto vise grize lazu. Nemam vremena, bas sam puno zauzeta njime i obavezama po kuci, pa zato ne stignem na sve vase komentare da se osvrnem, ali znam da sam se uh, bas sokirala kada sam videla Pekijeve slike! Nisam imala pojma da urtikarija moze takva da bude. Sa alergijama se nikako nije igrati.
|
|
|
|