Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (17.8.2012 21:37:11)
|
jasna, moj savet ti je da sacekas da odete kod alergologa, pa kako ona bude rekla tako radi! sta se radi.. pa ispitace te o bebinim simptomima i eventualno predloziti neko testiranje. nama je od juce haos, sve se poremetilo! juce nije htela da spava popodne, samo prepodne, to je inace bio drugi dan po redu da to uradi. onda je sinoc zaspala u set_nji u 20h jer nismo krenuli na vreme kuci. popi[sm=smiley35.gif]la sam na mm, bas sam bila besna. nosio je kuci u narucju, samo sam je u mraku presvukla, dala joj da sisa i zaspala je bez vecere. onda se budila u 3:30 da sisa.. pa u 6h presla kod nas, pa spavali svi do 8h. onda sam resila da treba da joj izbacim jedno spavanje kada ga vec sama izbacuje, ali da je bolje da to bude pre rucka, jer kada ima samo prepodnevno brzo se probudi za rucak. znaci, nije izdrzala. [sm=smiley13.gif] histerisala je, bila uzasna.. na kraju nije mogla ni da jede, a nije ni htela jer joj se izgleda nije dopalo (nudila sam popodne opet isto). da, stvarno grozna boranija sa jagnjetinom! na kraju sam je pojela ja! i nije uopste bilo lose. [sm=smiley17.gif] zaspala je u histeriji, jecajuci.. onda popodne ponovo nije htela rucak, pa je dobila mlecnu kasu usred popodneva kad joj vreme nije. za veceru zamalo ponovo da se uspava.. dotrcasmo kuci, pa sam joj brzinski dala brokoli iz teglice. znaci, bila sam danas na ivici nervog sloma. posle me grizla savest sto sam tako bila grozna prema njoj. trebalo je da bude II dan persuna, nije htela ni njega da proba, na silu sam joj ubacila jednu kasicicu u usta. za sutra sam joj spremila i rucak i veceru sa perusnom - i koren i list. pojma nemam ni da li ce joj smetati ta kolicina, ni hoce li to uopste hteti da jede, jer je opet sa jagnjetinom. planiram ovih dana juvitanine kasice sa junetinom i curetinom, ako budemo isli na odmor da znam sme li i to da jede. jela je do sada samo one dve varijante sa piletinom, sa i bez integr. pirinca. sledece nedelje bih uvodila jos nesto od osnovnih zivotnih namirnica - paskanat, celer, kupus, pl. patlidzan, blitvu.. videcu vec. moram sto pre da je osposobim da jede isto sto i mi, ne mogu vise da kuvam posebno. velika je vec, nista joj nece biti. moram i da ponovo testiram boraniju, kao i paradajz.
|
|
|
|