Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (16.8.2012 21:53:51)
|
Joj Zille, sto sam se skenjala zbog vas. Mislim da nikada nisam brze procitala post samo da vdim da je srecan kraj. :( Moja dr nije dala i dalje zeleno svetlo za sveze voce. Kaze da je puno polena, i da ga ne treba davati atopicarima pre 3ce godine. Nisam je poslusala, i dajem po malo, ali ono voce koje ide u obrok i dalje je termicki obradjeno (sem banane, lubenice i dinje). Sveze voce dobije izmedju obroka, bukvalno koji zalogaj, realno, nije ni navikao na njega, i nerado ga jede, tako da nije problem sto nema vece kolicine. Mozda da ne testiras vise sveze voce. Ne znam, nisam pametna, i dalje smatram da treba da menjas doktora! Marko je danas pristao da stavi misice, i od momenta od kada je otkrio da tako moze sam u vodu, ni ne skida ih. :))) Mada, zanese se i bez njih, pa ode u vodu do pazuha, i pokusava da pliva, ja ne znam kako jos nije potonuo. Svidja mu se ideja da sam ide u i iz vode. Smesan je. Mi smo na moru uveli belo i crno grozdje, svez krastavac, svezu sargarepu. Mislim da nista novo necemo, ne znam ni sta bismo. Mozda zelenu salatu, vidim da je ima u restoranu, ali moram probati dal je sa sircetom. Ja vec 6 dana nisam meso stavila u usta, sem onih par malih virslica za dorucak, uopste mi se ne trazi meso, jedem samo sargarepu, paradajz, krastavac. Ne znam koj mi je. jedva cekam da stignem kuci i da odem kod frizera, da odsecem sve ovo sto se tegli pod cesljem.
|
|
|
|