Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (11.8.2012 21:35:03)
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Yula A ta kombinacija sa cveklom uopste nije tako losa kako ti se cini, mada, mozda jeste malo otuzna [sm=smiley13.gif] Ja svasta mogu da probam i jedem, ali avokado sa cveklom i pavlakom... pri tom mesas namirnicu punu mlecne, zasicene masti, sa namirnicom punom nezasicenih masti. Mislim da mu je zato bilo muka. Pavlake sam stavila cisto koliko da se smesa ne raspada. I zaista nije groznog ukusa, bas naprotiv. Jednostavno uopste nemam pojma sa cim da mu dajem cveklu, kao ni avokado, mi cveklu jedemo kao saatu a avokado kao predjelo. I uopste se ne razumem u zasicene i nezasicene masti, trudim se da vodim racuna o bebinoj iskhrani, ali bas toliko nemam vremena da se udubim. U svakom slucaju, hvala ti na komentaru, od sada cu imati u vidu to da se te dve stvari ne mesaju. IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ja zaista nemam vremena da iščitavam sve što ovde pišete, ali čitam sporadično, i jesam iščitala ovu stranicu, i nisam se uopšte iznenadila kada sam videla da je sve osim prvog posta potpumo offtopic. Potpumo iskorišćavate dobru volju modratora da malo zažmure i puste vas da proturite i po koji post koji nije u vezi sa alergijama, ali ovo što radite na ovoj temi je totalno nepoštovanje pravila foruma i sprdnja sa forumašicama koje za mnogo manje dobijaju opomene i privremeno blokiranje naloga. Ja vas sada opominjem, i nadam se da ćete ozbiljno shvatiti kad vam kažem da smanjite oftopik na ovoj temi, i to drastično. Uh, Nedjo, ja se izvinjavam sto smo preterale [sm=zardeva.gif] , ali zaista je jako tesko podvuci crtu vise sta mozemo ovde da pisemo a sta ne, sam naziv teme je samo uvodjenje namirnica deci sa alergijama, ali cela ta situacija sa nasom decom je veoma kompleksna, pa nekada veoma lako odemo u off. Ja sam predlagala da se izdvoji neka tema gde mozemo i da caskamo o opstim stvarima vezanim za decu sa alergijama, ali to je ostalo samo kao ideja. Ako imas ideju kako bi smo mogli nazvati temu gde bi mogli opusteno da caskamo o svim stvarima vezanim za nasu decu sa alergijama budi srce pa nam predlozi ili je otvori.
|
|
|
|