Yula
|
IZVORNA PORUKA: Macaki veceras smo srei moju drugaricu sa kojom sam bila u porodilistu (kumina sestra), ako se secate pisala sam da nam je ona preporucila dr kod koga smo prvo isli, na pric testove. pitam kako je mali.. kaze da oni njega vise posle onoga nisu ni vodili, znaci samo taj prvi put, tada je valjda imao oko 4,5 meseci.. nije mu mesecima davala ono sto je bilo pozitivno na testu (paradajz, sargarepu, jaja, piletinu), a mleko posto je bilo negativno je davala i to je pio kravlje neadaptirano. u medjuvremenu su mu se pojavljivali ekcemi ponovo po nogama, ledjima i ona bi muj to namazala onom "kremom za odrzavanje" sto je dr dao i nama (pantenol i elokom, vrlooo razblazen kortiko, ali kortiko) i to bi prolazilo. danas mi kaze ja sam pocela njemu sve da dajem. i dalje mu povremeno izadje iza kolena ekcem, ali namazem pa prodje. inace, pisala sam da su oni zavrsili u bolnici, imao je urtikariju, celo telo mu je bilo prekriveno. posle toga su otisli kod onog dr... eto, i sad mene mm napada kako su oni pametnije odreagovali nego mi i da sam ja kriva jer nisam htela da slusam ni njega ni doktore, nego sam se pravila pametna is ve na svoju ruku radila. on veruje da bi K sad bez problema sve jela i da ne bismo imale problema ni ona ni ja, da sam ja sama kriva za to sto smo se ovoliko zaglibile. jer kaze ona nikada i nije imala neke strasne reakcije.. ok, videla si da joj izlaze pecati od mleka, umesto da izbacis samo mleko i nastavis da zivis normalno, to pogledaj sta si uradila. Oprosti, a sta ste vi radili? I ti si joj ukinula ono na sta je reagovala, stavise, vrlo brzo ste vracali mnoge namirnice na koje je reagovala. Stavise, misljenja sam da si sve to radila bas zato sto je on navaljivao. Zaista ne kapiram tvoga muza... Secam se, dr vam kaze da je alergija u prolazenju, ali je IPAK ocigledno IMA i vi odmah uvodite tu namirnicu. Oprosti, ali ja mislim da je za sve on kriv. I neka ne svaljuje krivicu na tebe i s njegove strane u porodici ima alergija, ako sam dobro sve pohvatala? Nemoj uopste da osecas i prihvatas ikakvu krivicu na sebe. Te decje alergije su prolazna stvar, uzivajte u svom detetu i ne svadjajte se oko toga. Ja sam srecna i presrecna sto imam dete i sto je zdravo, za mene je ono apsolutno zdravo i pravo. Mnogi su iz hira vegetarijanci ili iz ubedjenja, pa ni njemu vala nist anece faliti ako ne bude mogao da jede jaja. Jaka stvar. Uh, bas sam se iznervirala. Muskarci.
< Poruku je uredio Yula -- 3.8.2012 0:05:34 >