Yula
|
IZVORNA PORUKA: Tash Eno ti u temu Muzika na kakvu mjuzu mislim. Ja inače pijem pivu i slušam cigane. Pa to je ta muzika, kafanska, Tozovac, Toma, LJuba Alicic, Silvana, idi beGaj! Pivo popijem nekada sa mm kuci, ili bez njega Od kada sam batalila cigarete ni alkohol mi nije interesantan. A ionako ja necu doci na zurku, daleko sam i ovako, a i kada dodjem za Srbiju, jedino na proputovanju da svratim na devnu pijanku Nego, da ne offujemo vise, ja planiram Lazaru sutra da dam ananasa da jede koliko zeli, jeste drugi dan tek, ali zaista hocu malo da popustim rucnu. Danas je jeo kupovnu kasicu ribe, one koju smo prvo uveli i da vam kazem, u tim kasicama cesto bude nesto od zacina sto Lazar nikada nije jeo, i za sada sve prolazi ok. Posle ananasa cu mu dati krastavac. Pa, mi sada jedemo prakticno sve osim jaja. Nikako da krenem sa tim keksom ukome moze da bude jaja u tragovima, sve to nesto odlazem, a ni ovu bolnicu nikako da pozovemo da uzmemo sastanak za to testiranje. Nisam mu to proso davala, nikako da mi stigne na red. Pomorandze mu nisam ponovo davala. Jesam li vam rekla da mu se onaj osip sa ledja i tibe povukao odmah po dolasku u Pariz, a lice mu je odavno cisto, mada, cim ovde nesto prokomentarisem oko toga, ono se pokvari. Izviruje vrhic desne cetvorke! E, Tasho, nisam isla u prodavnicu, zato ti nisam poslala link i sliku onih testenina, ali da znas da te nisam zaboravila. Mada, ja cesto zaboravljam stvari i malo konfuzno pisem ( primecujete sigurno ) jer usput radim jos par uporedih stvari, pogotovu preko dana kada mi se dete vrzma oko nogu, pa zaboravim da l' sam dosla il sam posla A da ne pricam da spavam od 6 do 8h vec mesecima, a nekada i manje. Za mene je to premalo.