Christabel
|
Macaki, moja je pila to mleko. To je na bazi surutke. Imalaje tu i tamo sluzave stolice, pa onda nije imala, pa opet malo sluzave i tako u krug, ali to je mozda bilo i zbog moje hrane. Na Allernovu smo presli iz razloga sto je Aptamila jako malo pila, a primetila sam da joj prija kad moje mleko malo zgusnem pahuljicama, pa mi je palo na pamet da ce mozda lepo piti tu AR varijantu. I pila ju je bas lepo. Inace, to mleko jeste ukusnije od Aptamila, ali daleko od toga da je lepo, mada opet kazem meni su i obicna ad mleka bljak! I dok je pila Allernovu bilo je tu i tamo povremeno po malo sluzavo, pa je onda sve prestalo, pa je kasnije bilo belog u kaki, pisala sam, pa je i to prestalo, e onda smo posle nekog vremena odlucili da probamo bebelac.... A sto ti nisi pitala doktoricu zasto bas prepurucuje Aptamil, da ti objasni zasto je to bolje za vas? Ako je samo finansijski u pitanju, to je onda na tebi da odlucis, zar ne? Danas smo jeli prvi dorucak na kasiku. Dala sam joj cokolino, sto i inace pije na flasicu, samo sam sad napravila bas gusto, da se jede na kasiku. Tako cu pahuljice par dana pa cu onda preci na palentu, griz... Inace, kake su i dalje cvrste ali cini mi se da stvarno imaju neki neodredjeni ostriji miris. Ne mogu bas reci da je kiselo, ali ima malo neke cudne primese, i to kad se bas nos priblizi, a izdaleka ne. Pa sam sad u nedoumici, ako je od jogurtam, da li je to zato sto je on kiseo sam po sebi ili zato sto joj, ne daj Boze, smeta? Od Bebelaka nema takav smek, mada nisam bas tako ni njuskala pelenu
|