Verus -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (29.6.2012 14:16:03)
|
cao zenice mrsavice[sm=smiley36.gif] ja jesam skinula skoro 30 kila ali bila sam masala debela, tako da mogu komotno da skinem jos 10 kila i bila bih super[sm=smiley36.gif] Ja jedem sad relativno dobro. Ne jedem doduse mlecno, soju, jaja i nista od psenice i uopste od zitarica, ali dobro, jedem sve kuvano (prilagodimo meni), jedem sad i govedinu bez problema (hvala Bogu!), svo povrce, svo voce, osim citrusa. Cak sam jela i kikiriki puter. Npr. juce smo rostiljali pljeske za veceru, pravili pire krompir (ovde podelimo na dva dela, ja meni izgnjecim sa pirincanim mlekom, a mami, muzu i heleni sa mlekom i puterom), tako da se ne zalim sad puno...I pravila sam neki dezert sa rizanim kornfleksom (cerealijama), i kikiriki puterom, i preliveno "laznom" cokoladom. Nasla sam cokoladu bez mleka, soje, ma nista nema u sebi osim kakaa, tako da sam bas fino ruckala i dezert posle dugo vremena! Oli je dobro da kucam u drvo. Manje mi povraca, lepo sedi, jaaaako lepo jede da ga ne ureknem. Kao veliki decko, ni ne ispada mu iz usta, ne pljuje, osim kad u igri dodje brrrrrr pa odleti na sve strane[sm=smiley36.gif] Nastavila sam da uvodim jer je lepo sve prihvatao, cak ni gasove ne dobije! Osim, od slatkog krompira, od toga prdne tu i tamo, pa cemo to malo da obustavimo. Ne mislim da ima reakciju, nego on sam po sebi daje gasove. Redovan pire krompir (sa mojim mlekom) bas ne sto ne voli. Jede: pirincanu kasicu sa mojim mlekom krompir (obican, sladak) sargarepu krusku bundevu avokado (narocito sam srecna jer je masno i veoma zdravo) Sutra uvodim jagnjetinu[sm=smiley1.gif] PUNO brze nego sa Helenom, ali ne znam, isla sam sa svojim instinktom i posle puno meseci moje striktne dijete, nekako sam bila sigurna da smem uvodim sve sto ja jedem. Kad uvedem jagnjetinu moci ce fino da je jede sa sargarepicom. Ne znam sta cu sledece. Volela bih bananu, ali sam ubedjena da mu je davno smetalo preko dojenja, pa to eto odlazem...Mozda cemo krenuti sa jabukom. Moja mama je ubedjena da on nece imati nikakvih problema...daj boze da je u pravu!
|
|
|
|