liliana -> RE: Razvod braka (13.8.2012 16:50:50)
|
Drage moje, pre svega, hvala vam na odgovorima i na podršci!!! Hvala RR što postoji!!![sm=smiley1.gif] E, ovako stvari stoje, jučer je najcrnje izvređao moju mamu i brata ( a inače živimo u njihovoj kuči, ali stan nam je skroz zaseban, ulaz, telefon, struja...sve.) O sebi da ne pričam. Ako možete zamisliti najgnusnije uvrede na svetu-to sam ja dobila od njega. Jutros T. se probudila u %:30h, ima kijavicu, nervozna...on počinje da urla na mene i dete. Odjednom mi traži rezervne ključeve od kola, zua koje znam gde stoje i da ih je nedavno uzimao. Napada me da sam ja rez. ključeve sakrila kod mojih!!![sm=zmeden.gif] Onda je počeo da mi psuje majku, na šta sam ja odgovorila da ima on svoju majku, pa nek nju psuje. Ja DRŽIM t. U NARUČJU, JER DETE JE ZACENJENO OD PLAČA, ON PRILEĆE, GRABI ME ZA KOSU I UHO, OPALJUJE MI ŠAMAR.jA NE MOGU DA SE BRANIM, DJETE MI JE U RUKAMA. Pri tom me naziva kurvom, kurveštarom a rekao mi je i da sam ja uvreda za kurveštare...Inače, to je njegova svakodnevna vokabulacija u zadnje vreme... Ja sa detetom izlećem iz stana, silazim kod mame (bato mi je bio na poslu), mama zaključa stan, a on počinje iz sve snage da lupa po prozorima i naziva nas svakojakim imenima. J a kažem mami da osmah zove policiju. On odlazi, seda u auto i odlazi. Dolazila su dva divna policajca, sa kojima sam se posavetovala da ga oni opomenu, da ne podnosim odmah krivičnu prijavu, a da obavezno obavestim Centar za sodilni rad. Kada su otišli, ja vidim da tina ima hematom iznad leve obrve. sve se vreme držala za glavu, a ja sam mislila da je od straha.Dakle, udario mi je i dete!!!!!! E, tu sam pukla!!! Spakujem dete, pozovem taxi i sa mamao je odvedem pravo kod pedijatra. Odatle nas pošalju hirurgu, ogtamologu, a pošto je Tinin pedijatar moja jako dobra prijateljica, pošalje me kod psihologa da mi napiše izveštaj o tome kako je dete u stanju stresa dovedeno. Još mi je rekla da je odvedem kod fotografa da joj slika slepoočnicu, sa današnjim datumom i da sve to predam u Centar za socijalni rad. Sutra ću to odneto, Malopre vidim da je uzeo neke svoje stvari i da je verovatno keo drage mu mame. Zove me malopre da mi kaže kak će u 18h doć da uzme T. da je vodi u park. Ja sam mu rekla da ne znam noće li T, bibi budna tad, posle svega što je preživela danas, treba joj odmor. A, da i sinoć je vodio T. u park, to da bi ga neko video kak je on brizni otac, a za ove 2,5 god ju je 4 puta odveo u park. Nego, sad valjda treba da ga neko vidi i slika ili šta ja znam , da ima dokaz na sudu da on se bavi detetom. Išla sam i ja sinoć, jer je T. plakala i nije htela bez mene. On ne zna da sam ja vodila T. kod doktora i da imam sve izveštaje!!! Izvinite za ovako haotičan post-ali sam stvarno jako rastrojena.
|
|
|
|