Štetica -> RE: Razvod braka (9.9.2012 10:27:20)
|
Drage moje,od iscekivanja najvece radisti(da zabebim),selim se u ovu tesku temu. Kad dodje do batina svakoj ljubavi je kraj. Naime moj sada vec bivsi muz(od danas) mesecima visi na mondo chatu,dopisuje se sa kojekakvim damama niskog morala,jer se sva prica vrti oko sexa. Za 2 mladje za koje znam sa kojima se dopisivao i ugovarao sastanak,kao momak od 26god a ima ih 34,sam reagovala tako sto sam bila luda i zvala ih i rekla kako stvari stoje,kao spasavala sam brak. A gde je sve ono sto neznam? U komsiluku? je visio non stop poslednjih par meseci,kuci samo jede,prespava i presvuce se. Ja sam mu bila nesto kao kucna pomocnica. Kad sam ja vise pukla zbog njegovih tetki(45-60god) sa chata,i pocela da histerisem po kuci jer mi je pun k... svega,on snagator uhvati me za vrat i isamara,da su mi ostale modrice i po vratu i po licu. To se sve desavalo preksinoc,a posto to nisu prvi samari od njega,zvala sam policiju i prijavila ga za zlostavljanje. Otisla sam kod mojih,da bi on zvao jedno 50puta da se vratim,da ce preci preko svega,da nece vise nikad i ako se nevratim da ce da se ubije jer je pre mesec dana izgubio brata a sad i mene,i neznam ni sama gde mi je bila pamet i kako presla sam preko svega i vratila se,da bi sinoc dosla moja svekrva i krenula sa pricom da sam ja njima najveci dusman sto postoji,jer sam im dovela policiju u dvoriste da im se smeje celo selo. Cim je osetio da ima podrsku postao je kao zver,nije me ponovo tuko ali to sto je on meni izgovorio ni pas sa maslom nebi pojeo. Vrhunac je bio nocas kad mi je poslao dve poruke(bio 3smena na poslu),da me pita da li sam svesna sta sam uradila, i drugu,samo ti spavaj ali neces jos dugo spavati u mojoj kuci i mom krevetu. Jutros kad sam ustala nije progovorio jedne,a ni ja,samo sam lepo spakovala stvari i sad cekam tatu da dodje po mene da zavrsim ovu agoniju koja se zove brak. A sa njim sledeci razgovor ce biti na sudu,kad bude bio razvod braka.
|
|
|
|