mtajcica83 -> RE: Razvod braka (9.8.2012 14:41:43)
|
Hvala vam drage moje, Nedjo, vidis koliko sam vise pukla da sam ja mislila da su teme iste i tek kad sam procitala tvoj post, sjetih se da su ono bracni problemi a ovo tema razvod braka... Neznam odakle da pocnem, sta da preduzmem,van sebe sam,pomoci nemam ni sa niotkuda, dodje mi da uymem Andriju i odem negdje sa njim a da se nikome ne javim...Ludo ynam, necu to uciniti, ali ne mogu vise...Juce mi je doslovno puko glas od nervoye i vikanja, i danas nemam snage nizasta... Kako ja mogu ista da pokrenem dok mi muz nije tu,on je na brodu, da li ja mogu da podnesem yahtjev sama, neznam nista, A mm mi je rekao da vise ne zeli (zbog mene) ni maloga da vidi, i napisao ogromnim slovima u poruci da se odrice svog prava na Andriju i da to dam advokatu na uvid [sm=smiley22.gif]...On je definitivno posao sa zivcima...brod ga je upropastio....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].Tako sam tuzna, ljeto je, svi uzivaju, a ja se osjecam tako jadno da me muka samu sebe vise da pogledam u ogledalo..[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|