RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

mala buba -> RE: Razvod braka (4.7.2012 8:24:38)

On ne zna gde je levo,zato i pada tako nisko. Izvini,ali emotivne ucene ne tolerisem

danki -> RE: Razvod braka (4.7.2012 20:29:06)

Jeste,ponasa se nezrelo,ali ja vise ne znam kako da mu stavim do znja da je kraj. Pokusala sam da mu dokazem i na najgori i na najbolji nacin i posvadjamo se zestoko,ali ne on neodustaje i opet se vrati na iste price,kako njemu bez nas nema zivota,kako bi se sad odmah ubio kad bi znao da mu se mi stvarno nikad necemo vratiti,kako da ga se otkacim,kaaakooo [sm=smiley13.gif]

indy_25 -> RE: Razvod braka (4.7.2012 21:20:54)

Prestani komunicirati s njim. ako zaista zelis da ga se rijesis onda ces svaki kontakt sa njim zavrsiti. djete mozes davati da ga vidja preko nekog posrednika. tako sam ja to radila .

mala buba -> RE: Razvod braka (5.7.2012 19:16:40)

Danki samo stalozeno. Nije resenje da se posvadjete,samo zbog deteta, ali isto tako nije u redu da upravlja tobom i tvojim emocijama. Pokusaj da se distanciras i hladne glave razmisli

danki -> RE: Razvod braka (6.7.2012 0:08:17)

Lako bih ja da dete hoce bez mene, nego nece ni 10 min. odmah place i vice mamaa.. Tako da bi mi u suprotnom bilo idealno da nadjem nekog posrednika pa da ga ja i nevidjam, ovako on dodje bukvalno kad mu se cefne i cuci kod mene i po 5 - 6 sati, ja da skrenem. Socijalno se jos uvek nije mesalo u smislu da mu odredi dane kad i koliko da vidja dete, mislila sam da ce biti razumniji pa i nisam toliko potencirala te stvari, ali kako vreme prolazi on je sve gori umesto suprotno (da se ohladi) Od uvek je bio manipulator i veliki takticar cak i uvezi, tako da i dalje misli da sam ja ona naivna glupaca od pre par godina koja je prelazila preko svega i volela ga bez rezerve...

mtajcica83 -> RE: Razvod braka (9.8.2012 11:29:02)

Ja sam u drugu temu pod istim nayivom razvod braka pisala prije neki dan , i sad vidim da imaju 2 teme[sm=zmeden.gif].Jel mogu negdje da postavim par pitanja vezano za potrebne papire za razvod itd,..Jel ima neka tema, pravi savjeti ili slicno..Hvala

Anoniman -> RE: Razvod braka (9.8.2012 11:31:42)

U ipak je do toga došlo??? Ne znam,znam da je Anitaaa pisala o svom razvodu dosta detaljno, pa jedino da pročitaš neke njene postove... [sm=smiley31.gif]

Snelle -> RE: Razvod braka (9.8.2012 11:33:53)

Baš mi je žao što dolazi do razvoda, ali nakon svakog tvog posta je potpuno jasno i očigledno da vi više ne funkcionišete kao celina i da si više nesrećna nego srećna. Želim ti sve najbolje!

Anoniman -> RE: Razvod braka (9.8.2012 12:29:26)

Mila ono je bila tema problemi u braku, ovo je razvod braka. Sve što te zanima pitaj ovde, naći će se neko ko zna proceduru i ko može da ti pomogne, na ovoj temi. Srećno[sm=smiley31.gif]

mtajcica83 -> RE: Razvod braka (9.8.2012 14:41:43)

Hvala vam drage moje,
Nedjo, vidis koliko sam vise pukla da sam ja mislila da su teme iste i tek kad sam procitala tvoj post, sjetih se da su ono bracni problemi a ovo tema razvod braka...
Neznam odakle da pocnem, sta da preduzmem,van sebe sam,pomoci nemam ni sa niotkuda, dodje mi da uymem Andriju i odem negdje sa njim a da se nikome ne javim...Ludo ynam, necu to uciniti, ali ne mogu vise...Juce mi je doslovno puko glas od nervoye i vikanja, i danas nemam snage nizasta...
Kako ja mogu ista da pokrenem dok mi muz nije tu,on je na brodu, da li ja mogu da podnesem yahtjev sama, neznam nista,
A mm mi je rekao da vise ne zeli (zbog mene) ni maloga da vidi, i napisao ogromnim slovima u poruci da se odrice svog prava na Andriju i da to dam advokatu na uvid [sm=smiley22.gif]...On je definitivno posao sa zivcima...brod ga je upropastio....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].Tako sam tuzna, ljeto je, svi uzivaju, a ja se osjecam tako jadno da me muka samu sebe vise da pogledam u ogledalo..[sm=smiley19.gif]

minavb -> RE: Razvod braka (9.8.2012 14:49:24)

Strašno. Baš mi je žao šti ti se to dešava. Ne znam šta da ti kažem, baš sam iznenađena time što ti je napisao.
Mislim da zahtev možeš i sama da podneseš, a da ga on kasnije potpiše.

Snelle -> RE: Razvod braka (9.8.2012 14:55:02)

Možeš li da odeš kod nekoga, izvini ako sam indiskretna, imaš li roditelje, sestru, brata, bliske rođake, prijatelje? Posao ili si finansijksi potpuno zavisna od njega?

Anoniman -> RE: Razvod braka (9.8.2012 15:10:51)

Mnogo mi je žao da prolaziš kroz sve to. Nadam se da imaš bar nekog na svojoj strani da te podrži i da ti pomogne kroz sve ovo.

mtajcica83 -> RE: Razvod braka (9.8.2012 15:16:33)

Naravno, imam mamu i brata i stan njen u kojem smo sada mi..(jer oni yive u drugom gradu)..Imam dosta rodbine, ali nesto ne bih ni sa kim od njih da zivim [sm=smiley13.gif]Nisam zavisna od njega finansijski.

Anoniman -> RE: Razvod braka (9.8.2012 15:21:04)

To ti je već dobra startna pozicija. Imaš stan, imaš finansijsku nezavisnost, i bliske ljude s kojima ne moraš da živiš ali mogu da ti se nađu i da te podrže ako i kad zatreba. I pored svega toga sigurna sam da nije ni malo lako, ali ne daj se! Želim ti da što pre nađeš mir a za njim i sreću i za sebe i za Andriju! [sm=smiley31.gif]

jovicaa -> RE: Razvod braka (9.8.2012 15:22:36)

mtajcice a da sacekas da se vrati?[sm=zmeden.gif]

mtajcica83 -> RE: Razvod braka (9.8.2012 19:49:49)

Hvala sto ste uz mene svaka vas podrska mi mnogo znaci...
Jovice tako sam i prosli put cekala da se vrati , ne bi li sesredili, medjutim...nista....

jovicaa -> RE: Razvod braka (9.8.2012 19:51:55)

pa dobro, ali ako si u svom stanu, ne moras otpocinjati parnicu dok se on ne vrati.

Anoniman -> RE: Razvod braka (9.8.2012 19:55:19)

Ja sam tek sad pročitala šta ti je napisao u poruci-tuga Božja [sm=smiley19.gif]
Razumem u potpunosti da ti se čaša prelila, nakon samo 2 godine i da ga briga za dete, tu nema šta da se pokušava [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Razvod braka (9.8.2012 20:11:55)

koliko znam, zahtev za razvod moze podneti bilo koja strana, a finansijski je bolje ako je to sporazumno. u svakom slucaju bi ti trebao advokat iako mozete to i sami da sredite ako ste ok ljudi - ako jedno pravi probleme ...
ako ne ide-ne ide. jbg, bolje dobar razvod nego los brak. samo hrabro, ti i andrija imate jedno drugo i onda sve ostalo mora biti u redu.
[sm=smiley31.gif]

Lilla -> RE: Razvod braka (9.8.2012 23:07:16)

Drzim palceve da sve prodje sto bezbolnije za tebe i malca, iako znam da je tesko. Nije mi samo jasno da li je napisao da se odrice prava na svoje dijete da bi tebe povrijedio ili jer je stvarno to mislio? Ako je ovo drugo, zao mi je sto moram biti iskrena ali i bolje sto se razvodis od takvog necovjeka, da ne kazem nesto drugo. Nekako ipak mislim da je ono prvo.

Anoniman -> RE: Razvod braka (9.8.2012 23:19:20)

Nekako ipak mislim da je ono prvo.

To i ja mislim.

vukosava -> RE: Razvod braka (10.8.2012 0:35:38)

Odrice se on prava da mora da ti salje alimentaciju cini mi se. Kakav kreten.

mtajcica83 -> RE: Razvod braka (10.8.2012 15:13:38)

i ja mislim da je to rekao da bi me povrijedio...jEr Andriju obozava,i kad je tu njemu posveti svu paznju i ljubav ovoga svijeta.Ali vjerovatno bi bio spreman na sve, da bi mene dokusurio...A sto se tice sporayumnog rayvoda, bojim se da to kod nas nece biti slucaj...jer on je ponekad totalno lud i neyna sto cini...[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Razvod braka (10.8.2012 15:41:28)

Izvini ali kad nekoga voliš onda ga ne iskorišćavaš. Prema onom koga voliš se ne odnosiš kao prema stvari koja bi, eto, mogla da posluži da nekog povrediš. A on upravo tako tretira Andriju.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>