RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

indy_25 -> RE: Razvod braka (7.5.2012 22:23:57)

Nakins jako mi je zao sto ti se desavaju takve stvari nemam ti nista pametno napisati [sm=smiley13.gif] misli na sebe prvenstveno i na djete.

Evo danas je 5 dan kako sam bez muza sama s djecom. Uopste mi ne nedostaje. Mogu vam reci da uzivam sama s djecom. Dan mi je potpun i zadovoljna sam i sretna. Ujutro ustanem napravim Sari i Deniju dorucak. Dok oni jedu ja pijem kaficu na miru i citam rr ili nesto drugo. Kasnije odem sa Sarom u park ili kod neke drugarice na kafu usput u prodavnicu kupim sto mi treba. Vratim se kuci pospremim kucu, uspavam Saru, dok ona spava nalakiram nokte i malo sebe uredjujem. Pa onda napravim rucak Deni mi dodje iz skole jedemo svi zajedno. Onda mi neko dodje kuci sjedimo smijemo se zezamo se. Navece kad Sara legne oko 8 dodjem opet na rr, kasnije malo ucim i radim zadace. Pregledam survivor oko pola 12. Ma bas uzivam nemam nikakve stresove, bas sam pozitivna, opustena.

I to mi je dokaz da mm negativno utice na mene. Morace dobro poraditi na nasem braku inace ce mi se osladiti da budem samohrana majka.

snješka -> RE: Razvod braka (7.5.2012 22:27:22)

Uh Indi, sve isto, samo ja nikako nisam imala srca ovo napisati. [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razvod braka (7.5.2012 22:31:02)

nakins,mnogo gadna [sm=smiley13.gif]je ta kocka,licno ne znam nikog ko se od toga izlecio.
indy,jeste se razisli ili ti muz nije tu neko vreme?

isidora88 -> RE: Razvod braka (7.5.2012 22:35:03)

snjeska jeste ti i tm sredili probleme,znam da si pisala pre da zelis da se razvedes[sm=zmeden.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razvod braka (7.5.2012 22:41:17)

Indy, sad gledam prvi put temu i videh tvoje slike u haljini s prethodne strane, super izgledas!
Zgodna si zena! I treba da se oblacis tako. Da ne bi mozda da navuces siroke majce i pantalone da bi Njeeemu srce bilo na mestu hmmm
Nikakve veze nema sto si udata ili sto imas dete, ako si zgodna i lepo ti stoji!
To je vec njegov problem sto je nesiguran kao muskarac!

Mm voli kad se ja oblacim izazovno, sad trenutno ni ne zelim jer su me bebe mal deformisale [sm=jezicek.gif] ali kad se kilaza vrati u red... Ali uvek bar dekolte , ako nista drugo [sm=smiley36.gif]

indy_25 -> RE: Razvod braka (7.5.2012 22:43:01)

IZVORNA PORUKA: branki

nakins,mnogo gadna [sm=smiley13.gif]je ta kocka,licno ne znam nikog ko se od toga izlecio.
indy,jeste se razisli ili ti muz nije tu neko vreme?

Nismo se razisli on je sada cvjecka [sm=smiley36.gif]. U Bosni je kupuje namjestaj za vikendicu tamo i sredjuje jos neku papirologiju. A ja sam mu rekla da malo ide jer nisam vise mogla da izdrzim htjela sam malo da se udaljimo i da dobro razmisli o svemu a i ja naravno. Trebala sam ici kod svog tate sa Sarom u Njemacku ali opet ne mogu da ostavim Denija samog sa njim. Samo mi je malo trebalo odmora bez njega i da ispitam sebe kako je bez njega. Nijednom ga nisam nazvala on zove svaki dan. Nijednom mu nisam niti jednu poruku napisala prva jedino ako on meni nesto napise onda mu odgovorim. Bas hocu sebe da preispitam i do sada sam otkrila da mi je lijepo i da uzivam. A mozda ce mi za par dana poceti nedostajati [sm=smiley36.gif] Jos me nije proslo ono od kako smo se posvadjali, jos se nisam smirila u potpunosti ono kao da zaboravim sad je on fin i sve je ok. Ne mogu ja to to mene dugo drzi i zato se i bojim da cu ga prestati voljeti zbog ovakvih stvari bojim se da ce mi ohladiti.

snješka -> RE: Razvod braka (7.5.2012 22:44:48)

IZVORNA PORUKA: isidora88

snjeska jeste ti i tm sredili probleme,znam da si pisala pre da zelis da se razvedes[sm=zmeden.gif]

Pa čim nešto načneš više nije kao što je bilo, ali trudimo se da ne korozira dalje. No vidjećemo, nije još izvjesno, ima tu još mnogo truda da se uloži pa vidjećemo.

mtajcica83 -> RE: Razvod braka (7.5.2012 22:54:22)

Evo danas je 5 dan kako sam bez muza sama s djecom. Uopste mi ne nedostaje. Mogu vam reci da uzivam sama s djecom. Dan mi je potpun i zadovoljna sam i sretna. Ujutro ustanem napravim Sari i Deniju dorucak. Dok oni jedu ja pijem kaficu na miru i citam rr ili nesto drugo. Kasnije odem sa Sarom u park ili kod neke drugarice na kafu usput u prodavnicu kupim sto mi treba. Vratim se kuci pospremim kucu, uspavam Saru, dok ona spava nalakiram nokte i malo sebe uredjujem. Pa onda napravim rucak Deni mi dodje iz skole jedemo svi zajedno. Onda mi neko dodje kuci sjedimo smijemo se zezamo se. Navece kad Sara legne oko 8 dodjem opet na rr, kasnije malo ucim i radim zadace. Pregledam survivor oko pola 12. Ma bas uzivam nemam nikakve stresove, bas sam pozitivna, opustena.

Ova me situacija sjeti na vrijeme kad smo ja i svrco mjesecima sami...Skroz se nekako ustosam, sve organizujem, sve stignem da uradim( mada bi nekad poludjela kad mi se sve skupi) ali ipak uspijevam...Medjutim ka mm dodje onad se uklapamo svi skupa u sve novo maltene, on bi stalno da seta, da jede napolju, da ide tamo,vamo...Milsim sve je to super ali on nikako da skapira da he svrco jos uvijek mali i da treba da ima neki red, ne da bude skitac bez reda i nacina ono sto se kaze...A sto se tice mene, ja sam masu umornija od kako mi je muz tu, i nervoznija i sve....A pogotovo kad krene on da se mjesa u sve u vezi svrca i jos naglasi kako on zna najbolje itd...itd...

danki -> RE: Razvod braka (5.6.2012 23:00:58)

Moze li mi neko dati savet vezano za starateljstvo nad bebom od 10 meseci. Zivela sam u vanbracnoj zajednici malo vise od godinu dana u kojoj je rodjeno dete. Ja sam konstatno trpela psihicko nasilje da bi se u krajnjem slucaju desio i fizicki obracun. Vise nisam htela da trpim i prijavila sam muza u policiji gde je on bio zadrzan 48 sati,isla sam i u socijalno,izvadila lekarski o fizickim povredama,zatim u opstinu odakle sam podnela tuzbu za vrsenje roditeljsko prava i placanje alimentacije. Vec smo bili pozivani u sud na glavnu raspravu gde sam ja i ostala pri svojoj tuzbi,sad samo cekam konacnu presudu. Rekli su mi da je i zakon i drzava na mojoj strani. Mene brine to zato sto me muz i dalje uznemirava i moli me da se vratim da mu pruzim jos jednu sansu sto ja ne bi ni u ludilu,a onda kad shvati da ja ne pristajem nikako on mi preti kako ce mi dete uzeti kad tad.. Mene zanima da li postoji mogucnost da to on na neki nacin kasnije i ostvari,i u kojoj sam ja prednosti u odnosu na njega uzimajuci u obzir celu situaciju [sm=zmeden.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (5.6.2012 23:10:28)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Sanchy -> RE: Razvod braka (5.6.2012 23:16:23)

Ne sekiraj se,ne moze ti nista,cak i da nemas dokaz o fizickom maltretiranju dete je suvise malo i nase pravosudje u svakom slucaju daje prednost mami,osim da je majka alkoholicar,narkoman itd...,sto ti svakako nisi tako da ne brini,preti bezveze...

danki -> RE: Razvod braka (5.6.2012 23:24:44)

znam ja to al opet kad pocne da prica neke gluposti ja padnem u bedak,toliki je ludak da prosto pomislim da je spreman na sve. A do koje godine po zakonu dete pripada majici,i sta posle?

Anoniman -> RE: Razvod braka (5.6.2012 23:28:03)

Mislim da negde oko 12-13te već odlučuje samo! Ali nemoj me držati za reč.

Ana RR -> RE: Razvod braka (5.6.2012 23:37:13)

Danki, jako mi je žao što prolaziš kroz to, sećam se da si pisala da ti nije sjajno...

Budi jaka i izdrži te prozivke i ne brini, dete uvek pripada majci sem u slučajevima koje je navela Sanchy.

vukosava -> RE: Razvod braka (5.6.2012 23:41:27)

Danki, samo se ti drzi dalje od te budale, po tvojoj kratkoj prici deluje mi kao agresivna osoba... Svaka ti cast za hrabrost da ga napustis. Zelim ti svu srecu ovog sveta i tebi i bebici... [sm=smiley31.gif]

indy_25 -> RE: Razvod braka (6.6.2012 0:52:39)

Danki ne brini se nista ti ne moze, pas koji laje ne ujeda. nemoj uopste da kontaktiras sa njim ohladice on brzo.

mamamikka -> RE: Razvod braka (6.6.2012 8:06:55)

Draga danki, nema razloga da brineš, moja sesta je pre osam godina prošla slično kao i ti, nema on nikakve šanse jedino želi da te plaši, videćeš vreme će učiniti svoje, sve će manje navaljivati. Moj sestrić je sad 11 godina i sa majkom je a i ostaće, jer je tu srećan, ne dozvoli da te opterećuje sa pretnjama, želim ti svu sreću i moj savet ti je da smanjiš komunikaciju s njim na ono što je neophodno, jer takvi će iskoristiti svaku priliku za provokaciju.[sm=smiley31.gif]

tanjica85 -> RE: Razvod braka (6.6.2012 13:24:21)

Danki, [sm=smiley31.gif] ne brini,sve ce biti u redu. kao sto su ti vec napisale, u velikoj si prednosti. njemu je sad povredjen ego,sujeta, ponos, kako god,...iz tog razloga ti sve to i govori.
jel i ranije imao takve izlive agresije?

Anoniman -> RE: Razvod braka (6.6.2012 13:25:52)

Danki, [sm=smiley31.gif]

IVA 11 -> RE: Razvod braka (6.6.2012 13:37:56)

Nakins, moj ujak je prvo izgubio na karte, novac, kucu i ostavio zenu sa kojom nije mogao da ima djece. Kocka ga je pretvorila u zvijer.
Onda se preselio u temerin, ozenio, dobio cerkicu, drzalo ga je jedno vrijeme, ali kocka je opet umijesal aprste i izgubio je i zenu i dijete. Ajde zenu, mnogo vazno, ali majka ne da cerki da vidja oca, a ona mu je zivot zivi, 30 godina je cekao da dobije dijete. Kod tebe je ipak drugacije jer je to tvoje dijete.
Sad se vratio ovdje, i drugi je covjek, ali malo je kasno za to...On ce sad 60 godina, tako da bjezi dok ti je vrijeme, jednom kocka zauvijek kocka...

danki -> RE: Razvod braka (6.6.2012 15:48:17)

Hvala svima na recima podrske! Jedva sam smogla snage da ga napustim i da odem sto dalje od te psihopate. Sto je najgore svaku nasu svadju je gledalo i nase dete,nikako nisam zelela da se to nastavi,jer znam da bi uvek bilo tako. Evo sad posle izvesnog vremena od kad nismo s njim,dete se mnogo promenilo u pozitivnom smislu,vise nije onako placljivo i nervozno,jer pored mene ima mir i ja konacno uzivam sa svojim detetom[sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Razvod braka (6.6.2012 15:55:45)

Danki, ne brini, cim se stvar okonca nece te taj vise ni uznemiravati. Nije njemu do deteta, nego samo da te plasi i ucenjuje. Kad vidi da nema sanse da se vratis, odustace

danki -> RE: Razvod braka (4.7.2012 0:09:18)

Evo mene opet na ovoj temi i molim vas za misljenje. Mene bivsi muz i dalje ne ostavlja na miru,stalno dolazi da vidi dete a onda pocne da place i moli kako se promenio i kako je shvatio svoje greske koje se vise nikad nece ponoviti. E onda kad mu ja jasno stavim do znanja da tu vise nema buducnosti i sta da se prica,on okrece njegovu drugu stranu,kaze kako ce mene jednog dana to dete pljuvati jer sam mu ja uskratila "srecno detinjstvo", kako ja ne zelim da se zrtvujem za svoje dete,da ja samo na sebe mislim dok on dan-nocno pati za detetom (a i zamnom), nikad necu biti srecna,sticice mene jednog dana njegove suze, i jos mnogo toga. Ja verujem da se covek ne moze nikad promeniti, sta vi mislite o tome, i da li zaista zena gresi kad je dete u pitanju, da li se po svaku cenu treba zrtvovati za njega jer je to opet jedno veliko znak pitanja kako bi to sve funkcionisalo i u kakvoj bi ono atmosferi odrastalo? [sm=zmeden.gif]

vukosava -> RE: Razvod braka (4.7.2012 4:55:56)

IZVORNA PORUKA: danki

Evo mene opet na ovoj temi i molim vas za misljenje. Mene bivsi muz i dalje ne ostavlja na miru,stalno dolazi da vidi dete a onda pocne da place i moli kako se promenio i kako je shvatio svoje greske koje se vise nikad nece ponoviti. E onda kad mu ja jasno stavim do znanja da tu vise nema buducnosti i sta da se prica,on okrece njegovu drugu stranu,kaze kako ce mene jednog dana to dete pljuvati jer sam mu ja uskratila "srecno detinjstvo", kako ja ne zelim da se zrtvujem za svoje dete,da ja samo na sebe mislim dok on dan-nocno pati za detetom (a i zamnom), nikad necu biti srecna,sticice mene jednog dana njegove suze, i jos mnogo toga. Ja verujem da se covek ne moze nikad promeniti, sta vi mislite o tome, i da li zaista zena gresi kad je dete u pitanju, da li se po svaku cenu treba zrtvovati za njega jer je to opet jedno veliko znak pitanja kako bi to sve funkcionisalo i u kakvoj bi ono atmosferi odrastalo? [sm=zmeden.gif]

Emotivne ucene. Zrtvuj se za dete: zaboravi tog ovisnika. Ljubav i razum ne idu uvek ruku pod ruku. A on ako je slabic i voli vise te svoje nagone od odraslog zivota i porodice - nije to tvoj problem. Taj jos uvek nije odrastao ocigledno.

mamamikka -> RE: Razvod braka (4.7.2012 6:29:37)

nemoj dozvoliti sebi da te pogađaju ucene preko deteta, nažalost možeš očekivati još puno istih pošto je očigledno taj tip čoveka. Probaj da sagledaš objektivno- kako bi detinjstvo imalo to dete da gleda kako otac maltretira majku? Ili bi odrastalo beskrajno tužno ili bi prihvatilo da je normalno da se to dešava, a kakvu osnovu za veze u životu bi tad imalo?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>