RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

indy_25 -> RE: Razvod braka (26.4.2012 16:36:18)

[image]http://www4.slikomat.com/11/0426/kvw-2012-0.jpg[/image]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0426/zew-zi9-20.jpg[/img]

indy_25 -> RE: Razvod braka (26.4.2012 16:46:14)

Meni se identitet nije sveo na duzinu suknje mada je i to dio mog identiteta jer to volim. Ne mogu dozvoliti da neko odjednom hoce da me mjenja a u to se sve zaljubio i to mu je sve prije bilo wooow. Opet govorim nisu samo suknje u pitanju nego take te sitnice ali kad se nakupi dodje mi preko glave i jednostavno puknem jer nisam sretna tako i to nisam ja. Ne da mi da radim jer kao niej mi potrebno jednostavno hocu da radim jer mi je to normalno. Kao sto sam vec rekla nije mi dao da obucem pantole siroke jer mi se guzovi treskaju pa mu je to previse sxy. Ma uopste me ne zanima sta ce vise da misli oblacicu se i radicu sve sto me cini srecnom. A njemu ako se ne svidjam ovakva kakva sam zao mi ga je. Ne zapostavljam niti kucu niti djecu niti njega i hocu da budem ja samo ja a neko ko mora da glumi.

Jole84 -> RE: Razvod braka (26.4.2012 16:46:29)

Indi pa ti si mačka i po,nije ni čudo što ti muž ljubomoran [sm=jezicek.gif]

jelena038 -> RE: Razvod braka (26.4.2012 17:45:17)

indi, extra je haljina, uopste ne izgleda tako dobro bez tebe u njoj, greh je da trune u plakaru!!! [sm=bravo.gif] a ti si uvek bila macka, to je stara vest. i sve si u pravu sto kazes, pola zena bi ubilo za takvo telo, sumnjam da bi i najcednije i najskromnije odolele da ne prosetaju nesto kratko da tako izgledaju.

indy_25 -> RE: Razvod braka (26.4.2012 17:52:24)

Ma hajde jwco neza....... me :))) dobila sam 3 kg viska jer kad sam u depresiji jedem ko konj. Ali skinucu ja to brzo :)))

Hvala ti na komplimentu nemam zagrljaja na mobu al saljem ti veliki.

jelena038 -> RE: Razvod braka (26.4.2012 18:01:50)

vidim ja ta tri, ne sekiraj se, imam i ja pet, ali to spadne cim krene sezona povrca, bitno da redovno treniras [sm=bravo.gif] evo ja tebi saljem jedan, ja imam laptop (okretala sam ga malopre naglavacke, da ti vidim zelenu haljinu [sm=smiley36.gif])

[sm=smiley31.gif]

aleksandrova -> RE: Razvod braka (26.4.2012 20:07:30)

indy da si mi zena i ja bih bila ljubomorna [sm=smiley36.gif] samo ti nosi to sto nosis super ti stoji ...ja dok sam mogla nosila sam i mm nije smetalo al jeste smetalo nekim drugim ukucanima [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Razvod braka (26.4.2012 20:54:27)

Indy, nadam se da moj prethodni komentar nisi krivo shvatila.
Svi smo mi razliciti, i to je ok. Ja takve haljine ako nosim (uske, kratke), uglavnom ih nosim kad sam sa mm. Tj, kratko nosim i na posao, a usko ne nosim vec godinama. :))) Ali to ne radim samo zbog mm, nego i zbog sebe. Ja se ne osecam prijatno u tome ako on nije tu. i ustvari, posto retko nosim takve stvari, sigurna sam da bi mm reagovao kada bih ih oblacila iskljucivo kada izlazim bez njega. Ne znam dal razumes sta kazem, pisem sa mob pa sam malo zbabuljala.
Inace, stoje ti EXTRA! Nije ni cudo sto je ljubomoran!

mala buba -> RE: Razvod braka (26.4.2012 22:38:20)

Indz,opasnice [sm=hudicek1.gif]

Olga75 -> RE: Razvod braka (27.4.2012 10:00:46)

lepe haljine [sm=smiley1.gif]

indy_25 -> RE: Razvod braka (27.4.2012 13:47:14)

tasho nisam shvatila pogresno razumijem sta si htjela da kazes [sm=smiley31.gif]. Opet kazem nisu u pitanju samo suknje u pitanju su sitnice koje se nakupe u meni. Npr. nedavno sao se dogovorile mi zenske da idemo u gradu piti kafu nas 5 pa cemo kasnije kod rodjake mm na veceru , tu je bila i Sneza nju poznaje nasa minna sa rr. Par njih nemaju djecu, bila je jedna trudnica i rodjaka mm ona ima djete. Meni je mm bilo zao da bude sam u kuci i rekla sam mu da ide igrati tenisa sa zetom njegovim. On ce povesti Denija sa sobom a ja cu uzeti saru da mu ne smeta. I proslo je sat i po kaze da ce on doci po mene da idemo kuci. Ja kazem tek sam sjela narucila kafu i da idemo kasnije kod njegove rodjake. I rekla sam mu da mi donese autosjedalicu da prebacim u auto od prijateljice pa ce me ona vratiti kuci. Kaze on meni ne mogu ja skidati sjedalicu ne znam ni gdje sjedite. I ja mu sad objasnjavam kaze on ne znam ti ja gdje ti je to a laze jer je odrastao tu znaci laze me. I ja mu spustim i posaljem poruku da dodje po mene kuci. On je dosao ja sam samo plakala i kontam bas sam jadna i bjedna kad ovako moze da manipulira sa mnom. Jedina sam ja povela djete i to djete koje nije nimalo poslusno ( ne smeta ona meni uopste ) da bi njemu olaksala i da njemu ne bi cijeli dan propao u kuci da bi njemu na kraju bilo tesko da me nadje a tenis club na 5 minuta od kafica u kojem smo sjedile. Dosao je on po mene za 5 minuta znaci sad je znao pronaci a ja ko najveca jadnica se pokupim i odem. Toliko sam se isplakala taj dan a on se smije i kaze pa bolje ti je sa mnom nego s njima. Znaci ja toliko mislim na tebe a ti ne mozes jedan dan da me pustis na miru. Isto tako kad izlazim navece uvijek mi posalje poruku oko pola 12 pa ljubavi mi imamo djecu treba ustati rano hajde dodji ja cu ti prirediti bolju zabavu. E to ja ne razumijem kod njega. Ja mislim na njega i pustam ga da radi sto malo koji moze jer ne zelim nikog da unesrecujem. Neka svako radi ono sto ga usrecuje. I onda ja sjednem pa razmisljam on meni ne da da se oblacim kako hocu on meni ne da da izadjem da napunim baterije jer nije lako s djecom i biti domacica, on meni ne da da radim i onda steknem utisak da on mene zeli samo u kuci i da sam domacica. onda ja puknem hocu da se razvedem jer danima nisam sretna ne zelim niko da me mjenja oblaci cu se kako ja hocu i kako sam i prije. Mislim da su me najbolje razumjele Mina, Nedja i Jelena i da one znaju da nisu samo suknje u pitanju. Ja samo zelim da mi se vrati bar trecina onoga cega ja njemu dajem. A ovo za suknje ja znam da cak i neke to gledaju kao nije mi vise 20. Ali ja kad i izadjem u suknjici do ne znam ti dokle i da imam 100 udvaraca necu prevariti mm jer znam koliko je dobar i da mi daje prostor gdje se mogu napunii pozitivne energije i naravno da ga volim. Dok vec kad me ovako naljuti bi ga mogla prevariti s nekim koji bi mi prisao rekao neku lijepu rijec i bio rame za plakanje. Tako da minici nisu razlog za prevare kao sto jelena rece. Ja se u tome osjecam dobro i tako se oblacim samo kad izlazim probala sam ja i sire i drugacije ali ja se u tome ne osjecam lijepo . Po danu sam sasvim normalno obucena jenas trenerkice i helankice.

Madre blago tebi kakvog muza imas [sm=smiley1.gif]

Ognjenka -> RE: Razvod braka (27.4.2012 14:29:10)

Indy, ti imas neverovatnu sposobnost da procitas samo ono sto ti odgovara.

Ja se stvarno ne kacim i sklanjam se od prepirki, ali sam morala ovo da kazem. Ovde je mnogo, mnogo zena ('ajd da batalim tu samu sebe) ulozilo vreme, energiju i emocije da ti nesto objasni. Ne moras da prihvatis tudje misljenje, to se podrazumeva, ali vidi se na kilometar da si ili preskocila postove zena koje su ti iznele drugo vidjenje i dobronamerno te posavetovale ili da, ako si i procitala (stvarno se nadam da jesi) nisi ulozila ni atom svoje snage pa pokazes postovanje.

Joj...nemojte sad po meni drvlje i kamenje. Naravno da Indy ima pravo da sa svojim brakom uradi sta joj je volja i ono sto smatra ispravnim, ali me dvostruki arsini iznerviraju.

Ponavljam, uvek izbegavam svadje, ovo ne lici na mene (mislim javno iznosenje negativnog stava) mozda sam luda od klomifena ovih dana...

indy_25 -> RE: Razvod braka (27.4.2012 14:35:27)

Ma jesam ognjeka naravno da sam procitala i vec sam se zahvalila. Rekla sam da nisam dosla po savjet nego jer mi je u tom trenutku trebao razgovor i to uvijek radim sa curama na rr. Naravno da cu izvuci ono sto meni odgovara i pase i kako ja mislim da je najbolje za mene. Pa to i jeste moja mana sto jesam tvrdoglava. Uopste se ne ljutim sto si ti iznijela takav stav a naravno niti da de svadjam :)

Nisam niti jedan preskocila kunem ti se.sve.sam detaljno procitala i zahvalila se ne mogu sad na svaki post da citiram i da govorim hvala. Pa zato i jesam ovdje zato sto mogu sve da vam kazem i mnogo sam svima zahvalna.

Ognjenka -> RE: Razvod braka (27.4.2012 14:41:26)

Eh, drago mi je si razumela draga...zelim ti sve najbolje najbolje, na svim poljima.
Stvarno nisam videla da si se zahvalila. Kao sto rekoh, odlepih od klomifena.

jelena038 -> RE: Razvod braka (27.4.2012 15:53:03)

Joj, Indi, plakala sam i ja sto puta, ne zbog ovakvih scena, nego se desi da ti neko pokvari izlazak i provod iz milion razlicitih razloga, i to se nekako uvek potrefi da sam sama kriva, jer sam htela da svima bude dobro. tipa: da se svi nadjemo, tipa: da muzika svima odgovara, tipa: da resim problem dece, tipa: da resim problem finansijskog dela provoda, tipa, tipa, tipa.. i naravno, posebno kad namrisu da je nekom stalo da svima bude dobro, nadje se neki majmun da mu nista ne valja i da, naravno, uvek ti budes kriv. Onog casa kad budes pocela da brines prvo da je tebi dobro, pa tek onda, ako ostane mesta i za druge, da mislis i o njihovom ugodjaju, moci ces da se provedes. ja sam prilicno nepopravljiv slucaj, ali ti si potencijal i menjaj stvari dok mozes. ne mislim na razvod, nego na to da kad ides sa svojim drugaricama, samo kazes na vreme da ides, a on sam nek konta kako ce da pricuva decu i kad ce da ode na tenis. Jer, poenta izlaska je da odmoris mozak, ispricas se, izdjipas, napijes, stagod, a ne da mozgom budes kod kuce. Onda je besmisleni izlaziti. Volela bih da vidim da njima neko ukine redovne kafe, piva, utakmice i sve gde idu da pobegnu od zena i dece. Pola njih radi duze samo zato da bi sto manje slusali vrisku u kuci, to je ziva istina, da ne pricam da taman tu razliku koju dobiju bace taman na kafe, dorucke, ruckove i sve ono sto moraju da plate jer su na poslu. Imam prijatelje koji mi to otvoreno priznaju, a i moj novinarski posao mi je omogucio da godinama svakodnevno snjuvam po gradu. Ne mozes u radno vreme, bre, stolicu u kafani da nadjes, od sve samih zaposlenih ljudi, koji se satrase od posla i nemaju vremena da proset_aju s decom i zenom (to im je omiljena tema kad se nadju u iole porodicnom okruzenju). Nemam protiv, ali mrzim licemerje. Rintala sam i ja po ceo dan, mm nikad nije, doduse, ali smo oboje shvatili da nam dzaba pare ako nas nema nigde. I sad smo jedine dve budale na bazenu koje zajedno vode dete na plivanje. Uvek je to jedan roditelj. Drugi ima posla.. [sm=smiley1.gif]
Tako da, ako ne izlazis ti, izlazice on, to je tako jednostavno za shvatiti. A telefon pocni da zaboravljas kod kuce, to ti onako, od srca preporucujem.

Alexis79 -> RE: Razvod braka (27.4.2012 22:23:44)

IZVORNA PORUKA: madre

a ja bih htela da dodam da nisu svi muskarci isti! ja nisam imala u planu da se ikada udajem dok se nisam zblizila sa mm[sm=smiley1.gif] on voli da nosim kratko, usko, stikle, tange, sorcice, dekolte... (iako, realno, to bas retko nosim trenutno ) voli da me gleda takvu i da drugi gledaju sta on poseduje (ako moram tako da kazem, posto se ovde prica o tome da nas muskarci gledaju kao njihove) znaci njegova, a zgodna i doterana[sm=smiley1.gif]
na to cu da dodam, da je za sada srecan i kad operem kosu jer za ta doterivanja nemam vremena[sm=jezicek.gif] ali poenta je da mi nista ne brani, cak sta vise forsira da budem sto vise seksi[sm=smiley1.gif]

I mm je takav ,stalno pominje kako obozava moje listove i da stalno treba da nosim suknje.[sm=smiley1.gif]
Ja bas i ne nosim usko nemam bas tako skladno telo ,neki visak uvek strci [sm=smiley36.gif] ,ali kratko i dekoltirano DA.Nikad u kombinaciji da se razumemo ili jedno ili drugo.
Takav je bio i dok nismo ziveli zajedno i hvala Bogu to se nije promenilo ,ustvari promenilo se ali na bolje jer sad i on ucestvuje u izboru odece kad ga bas ne mrzi.
Secam se da sam jednom obukal neku dugacku suknju on se frapirao i rekao mi da izgledam kao neka njegova tetka i da obucem nesto prikladnije.[sm=smiley36.gif].
Surovo je iskren pa mi kaze sta mi ne stoji dobro ,ali nikad ne utice na moj izbor.

Moja mama je rekla jednu pametnu stvar posle nase prve godine zajednickog zivota .....da joj je drago sto mm nije posesivan i ljubomoran i sto sam lepsa nego ranije i da joj se svidja sto se oblacim kao dok sam bila devojka cak i jos "provokativnije" ,jer da me je videla ne nasminkanu i u pantalonama(koje nosim 2 puta godisnje) znala bi da nam u braku ne stima.
I sigurna sam da bi bila u pravu da je tako.

Indy potpuno te razumem ,jer to kod tebe nema veze sa suknjicom ili bluzicom vec sa njegovim stanjem uma.
Imala sam duzu vezu pre mm sa deckom koji je bio mogu reci bolesno ljubomoran i koji me je cak i na plazi opominjao za dekolte i dubinu donjeg dela kupaceg [sm=smiley29.gif].Naravno ta veza nije potrajala ,a iz nje sam jedva izasla zbog njegove posesivnosti.
Nazalost ljubomora se ne leci jer ljubomora covek to ostaje.
Nadam se da je kod tvog muza samo neka prolazna nesigurnost i da cete resiti te nesuglasice.
Sigurno ne bi voleo zenu koja je neuredna i celog dana i svakog dana u djotlavoj trenerci.
Puno srece ti zelim [sm=smiley31.gif]

nakins -> RE: Razvod braka (6.5.2012 12:25:48)

bilo ko....neki pametan savet sta raditi.
mm je prokockao 10.000 eura. dok se nismo upoznali imao je problem sa tim jako velik. kad smo poceli da se zabavljamo, prestao je na kratko vreme. tada se desilo ponovo. uzeo je kredit, vratio pare i obecao da nece vise. rekao je da sad razume u sta se uvalio, da sad ima zenu i dete o kojem vodi racuna ( staša je moja cerka iz prvog braka). sve je bilo super do sinoc.
juce je isao(navodno) da sredjuje neke spiskove oko izbora, otisao je oko 5 i dosao je kuci u 1. mislila sam-ja glupaca- kako ima posla pa ga zato nije bilo dugo. kad je dosao kuci, ja sam vec legla, cula sam njegovog tatu kako urla i znala sam koliko je sati.
dosao je gore kod mene u sobu i rekao mi.
ne znam sta da radim. bivsi muz je takodje imao problem, ali sa kladionicom. uvek sam govorila a stojim iza toga, da sa takvim covekom ne zelim da zivim.
ne zelim svom detetu takav zivot. mislim da cu da se vratim u svoj stan jer necu svaki dan da strepim da li ce opet otici i prokockati jos i jos.... stvarno ga volim, ali mislim da se nece promeniti, jer su svaki put njegovi placali dugove a ja ne zelim da ucestvujem u tome. mozda sam sebicna, ali ne zelim da ga gledam kako propada.

Olga75 -> RE: Razvod braka (6.5.2012 12:29:05)

uh , to je ogroman problem [sm=smiley13.gif]
kocka je bolest zavisnosti , ja cu samo predloziti lecenje

anajid -> RE: Razvod braka (6.5.2012 12:45:14)

Nakins draga od kada te nisam videla ovde[sm=smiley31.gif].Koliko se secam bile smo skupa trudne i zajedn tj.negde u isto vreme rodile svoju decicu.Nisam znala da si se rastala,zao mi je.Bicu surovo iskrena,ali to je samo moje misljenje,ne sugestija ili predlog.Ja nikada ne bi prvo dovela svoje dete u situaciju da trpi zbog takvih stvari.Drugo to je bolest koja se jako tesko leci,odnosno ja licno ne verujem u neka izlecenja.

Bezi glavom bez obzira,spasi sebe i dete,a srecu ces naci negde sigurna sam.

jelena038 -> RE: Razvod braka (6.5.2012 12:57:00)

zao mi je, nakins. sve drugo sto bih napisala, ne bi ti pomoglo, sve znas i sama.

vukosava -> RE: Razvod braka (6.5.2012 14:42:04)

nankins, ako imas cerku od oko 2 godine iz prethodnog braka znaci nisi sa tim kockarem dugo. Bezi koliko te noge nose. Jer ti sto jure te kockarske dugove uticu i na porodicu itekako. Sta muz duguje i zena duguje. Sta ce ti to u zivotu? Moj komsija je prokockao kucu, svi su morali da se isele iz nje. A nasledio je od roditelja jako puno zemljista, zemljiste gde je ceo moj komsiluk je nekad pripadao njegovoj porodici.

minavb -> RE: Razvod braka (6.5.2012 14:48:09)

Skolski mm-a je ovisnik od kocke. Upropastio ke porodicu, biznis i prosle godine je vidjen kako spava na klupi. Niko ne zna gde je. Ima zenu i cerkicu. Sigurno ima i onih koji se izlece. Ja prezirem ovisnike, bez obzira o kojoj se ovisnosti radi.

nakins -> RE: Razvod braka (6.5.2012 15:01:31)

Hvala vam drage moje. Sve ja to znam. I ja mrzim kocku, vise od svega, ne verujem u izlecenje i mislim da se nikad nece promeniti. Staša mi je na prvom mestu i ne zelim da ugrozim ni sebe a kamoli nju. Jedino resenje mi je da odem. Zao mi je, ali na prvom mestu je sreca moje princeze. Bice tesko jer sam od prvog dana sa njim osecala jako veliku sigurnost i nisam ni pomisljala da nas bas on moze dovesti u ovakvu situaciju.

hanka -> RE: Razvod braka (6.5.2012 17:24:35)

Nakins [sm=smiley31.gif]
Slazem se sa curama [sm=smiley13.gif]

snješka -> RE: Razvod braka (6.5.2012 18:32:35)

Po meni svaka ovisnost je slična, nije bitan karakter ovisnosti, bitan je ovisnik i njegova spremnost da istu ostavi.
Ja sam se zabavljala sa narkomanom ovisnim o heroinu. Kad sam shvatila i vidjela da se drogira nisam ga odmah ostavila, pokušala mu pomoći koliko je bilo u mojoj moći, ali pošto sam vidjela da on sam nije spreman da se odrekne svega toga i da su njegova obećanja samo prazna priča otišla sam, ali ne prije nego mi je pokrao iz kuće neko zlato od pokojne majke i tatin službeni pištolj. No dobro, svaku školu sam skupo platila pa i ovu.
Najgora stvar je nekome savjetovati nešto, svačija priča je drugačija i nema istu težinu, i niko ne zna kako bi se ponio u određenoj situaciji dok u nju sam ne dođe, prema tome ti najbolje znaš dokle možeš da ideš, šta možeš da podneseš i šta su ti prioriteti u životu.
Šta god da odlučiš želim ti sve najbolje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>