jelena038 -> RE: Razvod braka (27.4.2012 15:53:03)
|
Joj, Indi, plakala sam i ja sto puta, ne zbog ovakvih scena, nego se desi da ti neko pokvari izlazak i provod iz milion razlicitih razloga, i to se nekako uvek potrefi da sam sama kriva, jer sam htela da svima bude dobro. tipa: da se svi nadjemo, tipa: da muzika svima odgovara, tipa: da resim problem dece, tipa: da resim problem finansijskog dela provoda, tipa, tipa, tipa.. i naravno, posebno kad namrisu da je nekom stalo da svima bude dobro, nadje se neki majmun da mu nista ne valja i da, naravno, uvek ti budes kriv. Onog casa kad budes pocela da brines prvo da je tebi dobro, pa tek onda, ako ostane mesta i za druge, da mislis i o njihovom ugodjaju, moci ces da se provedes. ja sam prilicno nepopravljiv slucaj, ali ti si potencijal i menjaj stvari dok mozes. ne mislim na razvod, nego na to da kad ides sa svojim drugaricama, samo kazes na vreme da ides, a on sam nek konta kako ce da pricuva decu i kad ce da ode na tenis. Jer, poenta izlaska je da odmoris mozak, ispricas se, izdjipas, napijes, stagod, a ne da mozgom budes kod kuce. Onda je besmisleni izlaziti. Volela bih da vidim da njima neko ukine redovne kafe, piva, utakmice i sve gde idu da pobegnu od zena i dece. Pola njih radi duze samo zato da bi sto manje slusali vrisku u kuci, to je ziva istina, da ne pricam da taman tu razliku koju dobiju bace taman na kafe, dorucke, ruckove i sve ono sto moraju da plate jer su na poslu. Imam prijatelje koji mi to otvoreno priznaju, a i moj novinarski posao mi je omogucio da godinama svakodnevno snjuvam po gradu. Ne mozes u radno vreme, bre, stolicu u kafani da nadjes, od sve samih zaposlenih ljudi, koji se satrase od posla i nemaju vremena da proset_aju s decom i zenom (to im je omiljena tema kad se nadju u iole porodicnom okruzenju). Nemam protiv, ali mrzim licemerje. Rintala sam i ja po ceo dan, mm nikad nije, doduse, ali smo oboje shvatili da nam dzaba pare ako nas nema nigde. I sad smo jedine dve budale na bazenu koje zajedno vode dete na plivanje. Uvek je to jedan roditelj. Drugi ima posla.. [sm=smiley1.gif] Tako da, ako ne izlazis ti, izlazice on, to je tako jednostavno za shvatiti. A telefon pocni da zaboravljas kod kuce, to ti onako, od srca preporucujem.
|
|
|
|