Bebetto -> RE: Toplomer (23.10.2014 13:54:16)
|
http://www.emipharm.rs/index.php/sr/brendovi/tempteddies mame, evo ga link za medvediće! Izvinite sto se tek sad javljam, ima ih u Liliju da se kupe. Dobijete 3 komada i taj jedan medvedic vam traje 48h generalno za tu jednu prehladu. Znači sa ova tri komada ste mirni celu zimu. Odličniii! Posebno u tim situacijama kad beba primi vakcinu ili ima proliv pa hoćete da kontrolisete stanje. E nama je sto puta pomogao kad se razbolimo. Koliko vidim sada ih stalno ima u Liliju, ranije sam ja kupovala u apotekama na komad. za [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za medvediće !! I spas za nas mame , posebno za veče, kada moramo da budimo decu da bismo im merili, ovako, samo bacimo pogled na medvedića koji stoji na grudima i vidimo temperaturu! Eto, pitajte ! Meni su se sa oboje dece stvarno isplatili i pomogli maksimalno! Inače, i ja imam 3 toplomera ona digitalna, i sad sam sve pobacala, jer jedan nema bateriju, drugi pokazuje pogresno a treći nece da se upali, da polusiš sa toplomerima!!!
|
|
|
|