QueenJ -> RE: Toplomer (27.1.2015 23:49:58)
|
Ovako, u pakovanju su 4 kom. čini mi se. Na šapama ima raspoređene brojeve 37, 38, 39, 40 i na trbuhu slovo N, ako je temp. normalna. Ja sam odmah polepila na više mesta (grudi, čelo, slepoočnica njoj i čelo meni) i kontrolisala običnim toplomerom. Meni je bilo na čelu N. Njoj na čelu je sijalo 37, na slepoočnici 38, a na grudima 39. [sm=zmeden.gif] Na grudima je bilo najtoplije zbog odeće i ćebenceta, logično. Čelo je bilo malo hladnije od slepoočnica. Dakle, temp. na čelu bila je bliža 37, a na slepoočnici 38. Realna temp. bila je 37,6. Najbolje u mom slučaju i najrealnije slepoočnica. Za praćenje temp. su fantastični i preporučujem. Da ne pipkate i razbuđujete dete svaki čas zbog merenja temp. Kada zasija bilo šta sem N na stomaku, svakako morate upotrebiti toplomer. Što se tiče broja korišćenja, na uputstu piše da je najbolje koristiti samo jednom, ali tako zalepljen može da stoji 24h, ako ne i 48h. Nisam sigurna, bacila sam kutiju, jer sam sve odmah izlepila, pa mi nije trebalo. [sm=smiley36.gif] Cena je oko 500-600 din. u Lilly-u.
|
|
|
|