babyblue -> RE: Toplomer (26.3.2013 23:54:55)
|
IZVORNA PORUKA: viking RR I kod mene je tako. U stvari, moj digitalni retko kad pokaže iznad 35C [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: caca81 Ja iz iskustva znam da živin i digitalni toplomer ne pokazuju istu T, digitalni uvek pokaže manju od živinog. O da, i moj dig. toplomer cesto pokazuje koliko smo hladni a ne topli [sm=smiley36.gif], tako da ga nisam koristila nikada za dete. Hvala bogu nije mi nesto puno do sada ni trebao, ali ja sam se sa zivinim sazivela [sm=jezicek.gif] a moja D. kad zatreba da se meri temp. sad je bas nesto pre mesec dva bila prehladjena, ja nosim toplomer i idem ka njoj a ona kaze:"mama pujica" popne se kod mene u krilo, sedi uredno 3-5min. izmerimo pujicu i superiska. I dok je bas bila bebica, merila sam joj zivinim tplomerom. Prvih nekoliko puta u guzu, a onda su mi i u Tirsovoj i na IMD rekli da nema potrebe za tim vec ispod pazuha, i to da je dovoljno 3min da se pokaze kolika je temp. Naravno verujem da ima dobrih i digitalnih toplomera, nego ja sam bas imala neki potpuno bzvz.
|
|
|
|