Brana
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Brana Znam sve o cemu govoris,ja jos dojim,a dete mi ima 19 meseci,a do pre 3 meseca sam kolicinu mleka, koju sam izmuzavala pumpicom,pored sisanja, merila u litrima,ali govorim da je to za nas standard mnogo,to je skoro cela moja plata...moja prva aventova pumpica je od tolikog muzenja pukla,pa sam morala kupiti novu,jeste rucno teze ali se tokom vremena navikne na takav nacin izmuzavanja,drugo kolicina mleka ce se ustaliti tokom vremena,pa toliko muzenje nece biti potrebno...i naravno da bih za dete dala sve,ali govorim da je to sprava koja je prakticno neophodna za majke,i umesto da bude po pristupacnoj ceni,oni ga zacenili sacuvaj Boze..mozda za njihov standard to i nije strasno ali za nas jeste..to sam htela reci... Ti Brano ako si zamrzavala svaki dan po litar mozes da otvoris banku majcinog mleka. Kad prestanes da dojis, ima da pije tvoje mleko do pete godine e dobra si,nisam cuvala nista,dosta mu je i ovo,a kamoli da pije moje mleko do 5-te godine A kako sam pocela odlagati prekid dojenja,mozda doceka 5 god.na siki salim se,uskoro stajem.. Aventova pumpica koju ja imam je stvarno dobra,izdrzala je bas dosta i jos radi...
< Poruku je uredio Brana -- 24.8.2011 16:43:35 >