Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 23.10.2011 0:08:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: Vika Ja sam svoju Aventovu stalno sterilisala i nije bilo problema. Nego, svud te tražim da te izgrdim na forumu Sto bre?
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 23.10.2011 0:43:52
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sam sterilisala jednom dnevno,mislim da nema potrebe posle svakog izmlazavanja,samo je lepo operes a uvece sterilises.
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 23.10.2011 2:09:08
|
|
|
|
PoisonEve
|
deterdzentom?
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 23.10.2011 8:26:18
|
|
|
|
Vika
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve IZVORNA PORUKA: Vika Ja sam svoju Aventovu stalno sterilisala i nije bilo problema. Nego, svud te tražim da te izgrdim na forumu Sto bre? Pa kad me sanjaš u košmarnim snovima
< Poruku je uredio Vika -- 23.10.2011 8:28:09 >
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 23.10.2011 9:33:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se izgleda preforsirala... Juče sam morala da prestanem ia izmlazanjem jer u desnoj nemam više ništa a na levoj u kojoj još nešto i ima mi iskočila vena koja me strašno boli a kad pumpam postane prst debela i pulsira...
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 12.11.2011 21:53:04
|
|
|
|
jance
|
pitanje No 1: jel ima negde u Srbiji da se posebno kupe delovi za Aventove rucne pumpice? pukla mi je ona guma sto mislim stvara vakum. pumpica radi jos uvek al je pozajmljena pa nebi takvu da je vracam pitanje No2: jel ima neko ko mozda prodaje tu mehanicku (ne rucnu) pumpicu za izmlazanje? imam ovu rucnu al mi je saka i zglob na desnoj ruci vec jaako lose, a sa levom mi traje duplo duze obicno..
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 12.11.2011 22:26:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
jance, vidi preko aventovog predstavnistva mcg group. Nalaze se u Novom Sadu, pa mozda mogu da ti pomognu.
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 12.11.2011 22:40:54
|
|
|
|
jance
|
hvala puno a za elektronsku pumpu ako neko mozda slucajno prodaje polovnu neka mi se javi na pp
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 12.11.2011 22:52:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance pitanje No 1: jel ima negde u Srbiji da se posebno kupe delovi za Aventove rucne pumpice? pukla mi je ona guma sto mislim stvara vakum. pumpica radi jos uvek al je pozajmljena pa nebi takvu da je vracam pitanje No2: jel ima neko ko mozda prodaje tu mehanicku (ne rucnu) pumpicu za izmlazanje? imam ovu rucnu al mi je saka i zglob na desnoj ruci vec jaako lose, a sa levom mi traje duplo duze obicno.. Jance, moj ti je savet da investiraš u električnu pumpicu, posebno što ćeš sve obroke izmlazati. A ako se odlučiš za tu investiciju zaobiđi Avent u širokom luku, meni je motor pregoreo posle mesec dana... Od pre par meseci u Srbiji ima da se kupi Medela Swing koju sam ja poručivala iz Nemačke, nije ni prići onim velikim bolničkim kakve je Vukosava koristila ali radi posao i vredi svake pare. Ako ćeliš poslaću ti pp sa podacima gde možeš da je kupiš. Za pohranjivanje mleka koristi čašice za urin i trudi se da svaki višak staviš u zamrzivač, te će ti zalihe biti dragocene.
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 12.11.2011 22:54:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam prezadovoljna aventovom elektricnom pumpicom. Maksimalno sam ju je koristila. Moja beba je slabo sisala, pa sam joj uglavnom davala obrok na flasicu. I koristila sam svih 5 meseci koliko sam dojila. Jos uvek radi.
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 12.11.2011 23:45:18
|
|
|
|
vukosava
|
A zar nema da se kupe uz pumpice flasice? Ja sam imala tih flasica jedno 30 komada. Ovakve: 12 ovakvih kostaju ovde 15 dolara, ove su od 75 ml kasnije i ove od 150 ml, imam jedno 15: Postoje i kesice za zamrzavanje ali ja ih nisam koristila: klikni
< Poruku je uredio vukosava -- 12.11.2011 23:47:15 >
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 12.11.2011 23:49:16
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Ja sam se izgleda preforsirala... Juče sam morala da prestanem ia izmlazanjem jer u desnoj nemam više ništa a na levoj u kojoj još nešto i ima mi iskočila vena koja me strašno boli a kad pumpam postane prst debela i pulsira... Meni se desavalo ako lose jedem ili ako sam pod stresom nekog dana ili pred menstruaciju tako. Prodje kad se odmorim, naspavam i napijem tecnosti.
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 12.11.2011 23:55:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Kesa kod nas nema, flašica ima, čak medela ima isti navoj kao nuk (uže flašice) pa može da se kombinuje, ali je moje dete bilo ćudljivo pa mi je odgovarala manja ambalaža jer to što odledim i zagrejem mora da se pojede a ona umela nekad da jede i po 50, 60 ml za obrok, neće joj se i kvit... Da sam pakovala po više bila bih u problemu... Ovako, u čašicu za urin staje oko 60ml, kad je gladna ja izvadim dve i nikad nisam bacala više od 20ml tečnog belog zlata...
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 13.11.2011 2:07:17
|
|
|
|
Bebilina
|
Ja imam Medela Swing i prezadovoljna sam njome. Koristila sam je za praznjenje grudi nakon podoja. To mleko sam koristila za kasice jer beba nikad nije pila na flasicu... 2007-e je ta pumpica kostala €140... Moja zaova ima Medelinu duplu (nisam sigurna da li je Freestyle ili Symphony) i jako ju je puno koristila jer je beba slabo vukla a njene grudi bile ogromne i prepune mleka.
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 13.11.2011 9:24:17
|
|
|
|
Adriana83
|
Bebilina ajde molim te posalji mi na pp da li bi tvoja zaova prodavala tu pumpicu i po kojoj ceni. Ja je trazim,ali nove su mi preskupe i tesko se nalazi kod nas.
< Poruku je uredio Adriana83 -- 13.11.2011 9:25:08 >
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 13.11.2011 21:24:46
|
|
|
|
Bebilina
|
Adriana ne bi je prodavala... Oni su tek prvu bebu dobili, a planiraju jos decice... A jesi probala e bay? Tamo se mozda moze naci a cesto salju i kod nas... Zelim ti da sto pre uspes naci
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 13.11.2011 22:21:33
|
|
|
|
jance
|
postoji verovatnoca da cu dobiti aventovu obostranu elektricnu... i da, poslacu mail zastupnistvu Aventa da vidim kako moze da se odradi sa delovima za ovu rucnu...
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 14.11.2011 9:08:30
|
|
|
|
Adriana83
|
Bebilina hvala,imas pp.
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 14.11.2011 19:44:20
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam planirala da uzmem (ako budem imala mleka i ne bude bilo problema) aventovu rucnu pumpicu. drugarica mi savetuje da uzmem (kao sto je i ona) medela swing elektricnu. nemam pojma. razlika u ceni je velika (elektricna je tri puta skuplja), a ja nesto ne nameravam da se mnogo izmlazam jer cu uglavnom biti sa bebom kod kuce. sta vi mislite?
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 14.11.2011 19:48:34
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Adriana ne bi je prodavala... Oni su tek prvu bebu dobili, a planiraju jos decice... A jesi probala e bay? Tamo se mozda moze naci a cesto salju i kod nas... Zelim ti da sto pre uspes naci Zene, nije higijenski uzimati polovne pumpe koje nisu bolnicke. Membrane unutra zadrze svasta...
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 14.11.2011 19:49:15
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: ksena ja sam planirala da uzmem (ako budem imala mleka i ne bude bilo problema) aventovu rucnu pumpicu. drugarica mi savetuje da uzmem (kao sto je i ona) medela swing elektricnu. nemam pojma. razlika u ceni je velika (elektricna je tri puta skuplja), a ja nesto ne nameravam da se mnogo izmlazam jer cu uglavnom biti sa bebom kod kuce. sta vi mislite? Kseno, ja savetujem elektricnu, ima ruka da ti otpadne sa rucnom.Evo primer: sestra mi je rekla nakon carskog da je muka ziva ispumpavati rucnom jer imas braunile u bar jednoj ruci, a ako nemas braunilu onda imas modricu od nje i boliii
< Poruku je uredio vukosava -- 14.11.2011 19:50:01 >
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 15.11.2011 11:59:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam, bas nesto ne mogu da odlucim. doduse, kako odluciti kad zapravo nemas pojma sta te ocekuje
|
|
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 15.11.2011 14:11:44
|
|
|
|
jance
|
kseno, ja ti evo iz jednomesecnog iskustva mogu reci da ako mozes da investiras, uzmi elektricnu. ako budes imala mleka, spasice te od mastitisa, ako ne budes imala mleka dovoljno, poboljsace produkciju mleka, ako nedaj Boze budes imala problema ko ja, spasice te i mocices da dajes svojoj bebi tvoje mleko. ja evo pumpam sa rucnom i vec mi se dva puta saka ukocila, drugarica je tako 4 meseca pa je posle toga godinu dana isla na terapiju zbog presiljene ruke. ja sad isto nabavljam elektricnu...
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 15.11.2011 14:30:24
|
|
|
|
jance
|
da pohvalim MCG Group, zastupnika za Avent u Srbiji, upravo sam ih zvala za onaj silikonski deo sto je poceo da mi puca, poslace mi ga i to besplatno! znaci necu platiti ni deo ni postarinu!
|
|
RE: pumpica za izmlazanje 16.11.2011 22:42:26
|
|
|
|
ikacc
|
Ja koristim aventovu rucnu, imam bas dosta mleka, ali mi bas ne pravi problem za izmuzavanje... bar ne za sada, inace, zadovoljna sam ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tata "podojio" bebu dok se mama op...POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?