bojana92 -> RE: Epiziotomija (22.12.2015 0:44:50)
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica I ja sam drugi put prošla bez ijednog šava, zaista je razlika uh! Ko da se nisam porodila, sve isto samo stomaka nema. Slazem se sa tobom.Prvi put su me malo sekli,i imala sam konce,drugi put sam imala konce iznutra (jer su morali da me uspavaju,da mi izvade ostatak posteljice),ali sam mogla normalno da hodam,isla sam posle par sati da se tusiram,kao da se nisam porodila.:) IZVORNA PORUKA: isidora88 Ja bih jako volelamda izbegnem epiziotomiju ovaj put. Prvi put sam bila sva u raspadu, mesec dana nisam sela, bas me je bolelo i zatezalo, peklo...uzas. Drzim fige da prodjes bez epizotimoje. IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: isidora88 Ja bih jako volelamda izbegnem epiziotomiju ovaj put. Prvi put sam bila sva u raspadu, mesec dana nisam sela, bas me je bolelo i zatezalo, peklo...uzas. Uh Isi takodje...mene nisu sekli, pukla sam skroz nepravilno, konci i unutra i spolja uzas. Koristila samo Rivanol, potopim ulozak i laaaaadim se, uh koji osecaj [sm=jezicek.gif] i cesto pranje. Meni su rekli bez sapuna, a vama? Cini mi se da su neke zene prale sapunom Merima. Ja se nisam ni sa cim prala prvi put,jer su rekli da se ne perem sa nicim samo cista voda,tako sam i radila,i drugi put.Tek sam malo kasnije pocela koristiti saoun bojala sam se zbog rane.
|
|
|
|