eca89 -> RE: Epiziotomija (12.5.2019 11:28:42)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: eca89 E, ovako ja bas nagrabusih. Sestra mi rece, da nemam samo ravni sav, nego i jedan kosi sa desne strane, vjerovatno sam pukla tu sama, pojma nemam. Fazon je sto oni ne daju nista da se maze rana, sprica, nego su mi samo rekli da pijem protiv bolova i tusiram hladnom vodom ranu, sto vise puta dnevno.Nocas sam spavala bez icega, da se “zraci”. Sad ce mi doci patronazna, pa ce vidjeti. Nije sad da to mene jako boli, ali zateze, sa A., sam sve mogla, sad uopste sjesti ne mogu. Ecko, ni ne treba da sedis sa epiziotomijom, ja nisam mogla da sednem mesec dana. Luftiraj ranu sto vise, tusiranje hladnom vodom ali ne previse, ja sam se tusirala posle svakog odlaska u toalet (da piskim) i napravila haos. Rana se rasila, nije mogla dugo da zaraste, dr su zakljucili da je to zato sto je stalno bila mokra od tusiranja a zapravo treba da se susi. Prskala sam oktanisept ali sada cujem, kao sto Von kaze, da je flogocid bolji... Pa i ja se tusiram i to poslije svake male nuzde, tako su mi rekli, da kao spane otok. Nemam pojma, zeza me taj kosi sto imam, jos sad juce i prekjuce na veliku nuzdu isla, tako da je dodatno nadrazilo.
|
|
|
|