ivaMark -> RE: Epiziotomija (29.7.2014 16:45:06)
|
Degu, nikako da stignem da ti napisem koji redak ovde. Imala sam slicnu situaciju kao ti (sto se zarastanja tice). Moja agonija je trajala 4 meseca. Bolovi. peckanje na samom ulazu u [sm=ribica.gif] Isla sam kod dr koji me porodio tada i on cova kaze da mi nije nista, urasla dlaka (a pri tom, na tom mestu i nemam dlake) i da mazem nekom kremom protiv strija [sm=zmeden.gif] a mene boli i dalje i bas je izgledalo kako si ti opisala, kao bubuljicice iz koji povremeno izadje gnoj (kada stisnem malo to mesto). Odem ja kod drugod dr, jer nisam mogla da trpim to vise, bilo je uzasno i kada se keksam, bezala sam od muza a on me izgleda nije shvatao... (kako to meni sve nesto fali a ostale trce nedelju dana posle porodjaja) i taj drugi doca mi iz prve kaze: ostao ti je konac.... Doktore, ali meni su konci skinuti.. I kaze on meni da dodjem sutradan ili da cekam sam da izadje, ma covece eto mene sutradan kod tebe, ja ovo ne mogu vise da trpim. Recne on laserom malo i kaze: evo gaaaaa, konac dug 3-4cm uvezan u dva cvora. Bolelo me je malo i to cupanje konca, imala sam osecaj da ga kida iz anusa (izvinjavam se na detaljnom opisu), dao mi je anesteziju ali me malko bolelo. Posle dva dana ja nisam mogla da verujem da me nista vise nije bolelo. Pao mije kamen sa srca. Verovatno su ti sve te smetnje bile od tog zaostalog konca, ako nastavi idi kod nekog dr da ti pogleda.
|
|
|
|