ana77 -> RE: Double test (10.4.2012 21:18:35)
|
IZVORNA PORUKA: Maryjana IZVORNA PORUKA: ana77 IZVORNA PORUKA: Maryjana Da,ali i pored toga boli kad izgubis nesto sto je tvoje pa makar to nesto i bilo "neispravno".Znam da je ovo pravi izbor ali boli.Ipak je to bilo moje dete.Jos uvek mi je sve to sveze,ali procice.I moram priznati da mi je prosto zao sto nisam jos neki dan ostala u bolnici.Tamo vreme leti.Stalno sam bila okruzena zenama,nisam imala vremena sekundu da ostanem sama sa svojim mislima,tako da je boravak u bolnici odlicna psihoterapija.A ja se grozim bolnice i uzasavam boravka u njoj.Cak sam prvo vece htela da pobegnem kuci,ali eto sad imam drugacije misljenje. Znam da je to verovatno jedna od najtezih moralnih dilema jer to je ipak bilo tvoje dete ali sigurna sam da si dobro odlucila. Stvarno ti zelim sve najbolje, a najvise jednu divnu slatku i zdravu bebicu u najskorijem mogucem roku. Nisam se ja uopste dvoumila.Cim je stigao rezultat znala sam sta mi je ciniti.Ali sad kad je sve zavrseno proleti mi svasta kroz glavu.Ipak sam ja bila na porordjaju,videla bebu itd.Ali sve je to zivot.Ima daleko gorih slucajeva od moje price. Ne mogu da zamislim kako ti je bilo kad si videla bebu. Ja ne znam da li bih mogla ali ne znam ni da li ne bih mogla. Ali u bolnici si valjda bila okruzena zenama sa slicnim i gorim pricama i onda to u tom trenutku mozda toliko ne dopire do mozga kao kad covek dodje kuci i ostane sam sa svojim mislima. Sto kaze Sanchy - dodji vama, pisi, komentarisi, izadji napolje kad se fizicki oporavis, setaj dok malo vreme ne prodje. Svaka ti cast na hrabrosti i na jacini ali valjda kad covek mora nesto da uradi onda prosto mora. U svakom slucaju, proslo je, sad ce biti sve samo bolje i uskoro ces i ti ponovo biti trudna i roditi jednu lepu i zdravu bebu :)!!!
|
|
|
|