RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

eca89 -> RE: HRONO ISHRANA (16.2.2016 11:19:59)

Bavo superm, [sm=bravo.gif],ti si baš visoka žena, samo polako spašće i to!

superm -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 9:07:09)

D: limunada, hrono hleb, namaz od avokada, balans jogurt( pec, pec, znaaaam), kafa
R: gulaš sa testeninom od heljde, krastavac sveži
U: malo crne čokolade
V: tunjevina i zelena salata

eca89 -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 9:10:50)

D: hrono pizza mmnmmn
R: piletina sa gljivama i zelena salata
V: belanca sa jos necim vidjecu

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 10:35:55)

Superm ti si baš visoka [sm=smiley1.gif]
Ja sam 175cm a kad sam se poslednji put merila imala sam 79kg,juče me vidi komšinica loja nije bila tu dve nedelje kaze da lepo izgledam, da sam smršala, nikako da se izmerim, vidim i ja po garderobi da jesam, ali hoću da znam kolikooo, neki dan ću tokom nedelje kod tetke pa na merenje.
Ja da dođem na 70 biću happy!
Ovih dana sam više brljala jer mi m bio kući pa nisam spremala duplo, ali sam donekle prilagođavala i njemu i sebi. Od danas je na poslu pa krećem rigoroznije malo.
Doručak sendvič sa suvim mesom, kiselo mleko, kafa,
Ručak piletina i salata
Večera ne znam
Uzina neka voćka
Večeras krećem postepeno sa vežbanjem, da probam da zategnem ovaj moj viseći stomak [sm=smiley13.gif]

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 13:05:05)

Jaoooo..ja bila kod mame za praznike i brljala ćestoko večeru[sm=hudicek1.gif]...od 5 večeri dve sam jela po propisu a tri brljala... A kad mi mama uveče kao za decu pravi pogaču, pa namažem kajmak, pa onda krofne...mislim jooooj...volim testa, voooolim!

E, onda sam sinoć, pravno na vežbe otišla čim smo došli kući i posle nisam ni večerala...a od jutros, ponovo sve po PS-u...prvo topla limunada pa onda...

D- hrono hleb sa semenkama i pihtije
R - punjene paprike i sok od paradajza (domaći ne kuvan, realno samo mleveni paradajz)
U - zelena jabuka i grejp crveni
V - dimnjena piletina i salata zelena i celer

Ana RR -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 18:37:26)

Devojke, dajte neki recept sa rogačem.

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 19:12:31)

Anci, ja sam pravila za vikend fenomenalan kolac sa rogacem, okacicu malo kasnije!

Ana RR -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 22:05:46)

Važi se [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 22:40:39)

http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/tart-sa-rogacem-hrono_2667.html
[sm=smiley31.gif]

Sanjalicaaa -> RE: HRONO ISHRANA (17.2.2016 23:32:57)

Gde kupujete steviju? U kom obliku?

Ana RR -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 0:58:13)

Hvala Torbice [sm=smiley1.gif] deluje njami. Ne znam da li bih mogla staviti maple sirup?

branki* -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 8:09:40)

Stevija ima u bioducanima,biospajzu,ja sam videla u tecnom obliku.prilicno je skupa,mada ne znam koliko se toga stavlja.
Negi,zene,ja nesto citala,tamo pise da se radi test intolerancije,pa da se vidi na sta je organizam intolerantsn,je l to neko radio?
I npr,kaze da se organizam dovodi u optimalnu tezinu bez obzira da li je rec o gojenju ili mrsavljenju.a,sta ako se moja ideja o broju kg koje treba da imam razlikuje od moje optimalne tezine,hocu ki i tad mrsaviti?npr,ja imam 50 kg i hocu da skinem 2,3,da ki je to moguce?ili da odrzavam tih nekih 48,49 kg?niska sam,160 cm,zato ova tezina,nije sad da izvodim nesto.

Trcosava -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 8:32:06)

Branki, izvodiš jer 50 kg je sasvim dovoljno. Ispod 50 si kostur. To govorim iz sopstvenog iskustva.

Te mambo džambo intolerncije na hranu kod mene ne piju vodu. Par ljudi znam koji su to radili. I to pre jedno 10 god

branki* -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 8:57:31)

Ja pocela onako da citam kao zbog sebe,najvise me zanima to da li stvarno nema ogranicenja sto se tice kolicine,jer ja mogu brdo hrane da pojedem!a,onda procitam ovo da se prvo radi intolerancija i onda se setim price koju vrti i bizina dr,mi smo se pridrzavali strogo tri i po meseca i batalili,pa sam se sad opet ubacila u misli,vidim da i ova gifing prica slicno.a,oise da je diplomirala 84,sto znaci da je godiste moje mame ili i starija od nje,a izgleda kao da ima 40,43!

eca89 -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 9:12:22)

Branki,kakve 2,3kg sta je sa tobom? Super izgledaš.
P.S. Imas pp[sm=smiley36.gif]!

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 10:07:53)

Jutros topla limunada [sm=smiley1.gif]

D- hrono hleb sa semenkama, pileće dimljeno meso, 6 kuvanih jaja od prepelice, krastavac, rendana cvekla i šargarepa i masline
R - sv vrat i paprika sa belim lukom
U - pomorandža
V - pileći file sa roštilja i keleraba

superm -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 10:26:33)

Ja sam radila test intolerancije na hranu pre 5 godina i bila kod Dr Ane Gifing i divno izgledala. Pisala sam već.

D: jaja na oko, pršut, kiselo mleko
R: kelj sa junetinom, krastavac
V: idem na rođendan pa...

Modessty -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 11:07:07)

evo za ljubitelje hrono. Fantastična Ana Ćubela govori o hrono ishrani

Hrono ishrana

emicaa -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 11:26:06)

Branki ne trebaš ti ništa skidati,ja sam još niža pa sa 47-48 kg izgledam kao da nemam hljeba jesti a ti 4 cm višlja od mene [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 15:14:19)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Hvala Torbice [sm=smiley1.gif] deluje njami. Ne znam da li bih mogla staviti maple sirup?

Naravno,vidi ja sam cak misljenja da je med bolja opcija od fruktoze..

eca89 -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 15:25:09)

Torbi jesi li ti još na hrono? Pošto si, čini mi se, pisala da si došla do željene kilaže.

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (18.2.2016 21:32:04)

Jesam Eco, bolje se osecam, svezija sam, u ovom mom gustom rasporedu. S tim da vikendom malo brljnem, ali tokom nedelje se trudim da budem po PS-u.

superm -> RE: HRONO ISHRANA (19.2.2016 8:04:29)

D: hrono hleb, namaz od avokada, kiselo mleko
R: junetina sa keljom od juče, salata
U: voće
V: šampinjoni sa prazilukom

Malo sam se konsultovala...pošto dojim, uveče bi trebalo da jedem čorbice i smem kiselo mleko. I stvarno mi i prija i bolje je zbog mleka.

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (19.2.2016 8:57:39)

Još dok sam u pidžami pijem toplu limunadu.

D- mafini od prosa sa slaninicom, belim lukom i brokolijem i kis mleko
R- tunjevina u sosu od luka i salata rendana cvekla i šargarepa sa rukolom
U - voće
V - kuvana junetina iz supe i krastavac i keleraba

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (19.2.2016 9:29:03)

Doručak mafine, neko je napisao recept neki dan tu, dve vrste brašna, šunka, ajvar, jaja, njami, divne su!!!
Ručak nemam pojma, sladak kupus je u planu ako uspem da to sprovedem u delo od dece, uzina jabuka, večera šampinjoni.
Juče popodne sam pojela čokoladicu, tako me bolela glava, noje prestala ni posle analgetika, tek kad sam pojela čokoladicu beše mi bolje...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>