RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

superm -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 14:00:41)

Umesto gril povrća napravila sam čorbu od karfiola.

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 14:09:33)

A j a nikako da stignem da se upišem, nešto su mi danas deca nervozna [sm=smiley13.gif]
Doručkovala hleb na koji sam stavila malo paradajza suvog mesa i trapista i ispekla, ručala pileći file i neku salatu brzinsku za večeru ne znam šta ću, mozdanih belanca mozda šampinjone, videću.

gagana83 -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 15:23:38)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Znam da nisi,proveravam,retko udjem u grupu na fb,a oni stalno menjaju nesto.Kada sam ja pocela moglo je mnogo vise stvari,sada vise ne.Ja sam sad napravila hleb za sutra iz onog hrono kuvara i lep je,ali malo gorak,mozda zbog ovsenog brasna[sm=zmeden.gif]

Jeste, ovseno brasno daje gorak ukus hlebu. Ja ga retko stavljam bas zbog toga i kad stavim, onda to bude bas malo.

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 16:05:54)

A ja baš volim ovseno. Meni je ražano gorko i kiselkasto nekako.

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 7:36:34)

Ja sam juce bila na slavi i brljala sam,prosto nije bilo sansr da jedem hrono,ali dobro,danas je novi dan i krecemo novi krug i bice dobro....inace jakooo sam gladna pa idem do frizidera da vidim sta cu...jedino sto znam da je za rucak sladak kupus...

superm -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 8:04:28)

Ada, da li Relji smeta kada ti pojedeš kupus? Mislin zbog nadimanja, dojenja?

Ja sam juče prvi put napravila bademovo mleko evo pijem ga u kafi. Mnogo mi se sviđa, odmah stavljam novu turu!

D: pita sa sirom
R: piletina i čorba od komorača. To sam htela sinoć ali sam prebacila za danas
V: hmm ?
Užina: suve smokve

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 9:07:42)

Superm ne smeta mu stvarno,on nije imao grceve i stvarno ga nista ne muci,on generalno prducka svaki dan,ali ne vidim da ga boli nesto ili muci jednoatavno ispusta visak vazduha...

superm -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 9:10:18)

Nije ni moja Mici imala grčeve ni dečaci. Ali sam uvek pazila na ishranu dok sam dojila. Npr još uvek ne stavljam u hranu crni luk.

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 9:19:03)

Auuu zeno...ja ne, jedem normalno i ne smeta im,luk jedem svakodnevno,sto mladi,sto praziluk,sto crni,beli u belolucanim paprikama...

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 9:32:01)

Uf i ja sam sinoć zgrešila...bili na rodjendanu. Večera je bila drugačija nego što napisah...ali bila je hrono batak sa roštilja i parika sa belim lukom, popila čašu crnog vina, ali pojedoh i jednu kašičicu torte.

Danas....ujutru limunada...
D- pita sa kupusom i kobasicama, čeri paradajz i kis mleko
R- grilovano povrće i neko mesance (videću šta se nudi...moram da kupim nisam ponela ništa sa posla)
U - pomorandža
V - domaća supa i salata razna i belance ili tako nešto....

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 10:41:20)

Da se upisem i ja za juce i danas [sm=jezicek.gif]
Jucerasnji meni :
D: vruce pecenje , kajmak i hleb razani
R: hladno pecenje, kuvani kiseli kupus i ren
V: samo jedno belance kuvano

Danasnji meni :
D: prsuta, maslac, lepinjice
R: vervatno cu opet kiseli kupus sa suvim mesom ( ostalo od juce )
V: pojma nemam [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 10:51:48)

Juče je većina nešto zgrešila pa i ja [sm=smiley36.gif]pojela sam parče torte[sm=smiley36.gif]
Danas Doručak-topli sendvič sa šunkom i trapistom
Ručak nemam pojma, izvadiću neku piletinu i večera opet nemam pojma belanac salata tako nešto.
Napravila sam jelovnik ja za nedelju dana ali nema šanse da uspem da spremam to dok sam sama sa decom. [sm=smiley13.gif]
Uvek jedem nešto brzinski spremljeno...

superm -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 11:43:14)

Ako sam dobro zapamtila startnu poziciju, izgleda da sam za 5 dana smršala 1 kg a možda i koji gram više![sm=sloncek.gif]

Skinula sam recept sa neta za hrono slatkiš koji se jede kao užina.
1 šolja bademove pulpe( koja ostane kada pravite bademovo mleko)
6 do 8 urmi, ja ću staviti suvu smokvu
3 kašike kakao praha
Na vrh noža morske soli
Kašičica kokosovog ulja ili slično
Može i mali vanile i meda
Smućkate u blenderu, pravite kuglice i to je to! Izađe oko 12 kuglica.

dijana1* -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 12:45:05)

Superm bravo, samo neka padaju[sm=bravo.gif]
A kako spremas pitu? Koje kore?
Adulence pitanje. Ti rece da uvece nema mlecnih proizvoda. Sinoc sam procitala prvih par strana i vidim da su zene pisale da su za veceru jele npr sir i salatu. Jel se to pravilo u medjuvremenu promenilo?
I meni je danas peti dan i osecam se mnogo bolje, izduvanije[sm=smiley36.gif] a sto je najbitnije nisam gladna i nemam krizu.

superm -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 13:07:50)

Pravim bilo od običnih bilo od heljdinih. Ujutru ionako sme sve da se jede.

gagana83 -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 14:33:21)

Ja sam danas za dorucak jela jaja sa prazilukom i Tain hleb.
Rucak pazarski cevapi i ajvar. Mislim da su ovi cevapi mesavina dve vrste mesa - jagnjece i telece sto ne bi trebalo. Al ajd sad.

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 14:45:10)

Di Ja se nikad nisam vodila pravilima iz ove teme,jer dosta odstupaju...
Ja sam stalno bila na hrono blogu,njihovoj fb stranici,a kao sto sam i pisala mama mi je isla u njihov centar...te tako pravila manje vise znam napamet...ja sam upravo pojela moj sladak kupus,nisam imala junetinu nego sam sa svinjskim butom na kockice i imala neku kozuru od slaninice i to ubacila ne da je povukao dimljeni miris...fenomenalan .

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 14:52:02)

Dijo ja sam pitu pravila od heljdinih kupovnih kora,nasla bas fine na pijaci,ako pitate zene na fb grupi one ce reci kako u njima ima psenicnog brasna ali ja stvarno ne mogu da messim integralne kore,ali pitu zato jedem jednom u dve nedelje...videla sam danas nwki super recept korpice sa sunkom i mozarrlom....moracu da probam,samo da pokupujem brasno...

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 16:03:50)

IZVORNA PORUKA: mama krava

Uf i ja sam sinoć zgrešila...bili na rodjendanu. Večera je bila drugačija nego što napisah...ali bila je hrono batak sa roštilja i parika sa belim lukom, popila čašu crnog vina, ali pojedoh i jednu kašičicu torte.

Danas....ujutru limunada...
D- pita sa kupusom i kobasicama, čeri paradajz i kis mleko
R- grilovano povrće i neko mesance (videću šta se nudi...moram da kupim nisam ponela ništa sa posla)
U - pomorandža
V - domaća supa i salata razna i belance ili tako nešto....

Ručak jer ipak bio burito sa pšeničnom tortiljom, ali zato sam izostavila sve ostalo što ne sme...bio je od svinjskog pečenja, sa grilovanim povrćem, krastavac, paradajz i zelena salata, sve unutra zajedno.

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 18:04:18)

Hmmmmmm,sta cemo za veceru?ja nesto razmisljam da budu krilca i neka salatica...

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 22:42:21)

Adulence, i ja sam opasno smeknula korpice, deluje bas jednostavno.
E sad, pokusavam da napravim neko pecivo neutralnog ukusa ali nisam bas zadovoljna.. Sve ima nekako jaci, intenzivniji ukus... U prethodnom druzenju sa ovom ishranom sam uglavnom jela tostirano...
Danas..
D - beskvasni hleb sa sardinom i maslinkama
R - zelena salata sa tunom
V - potaz od sampinjona...
I onda odem na deciji rodjus i sve uprskam, heheheh, aaaaaaaaaaa.... Bilo nekih dvopekica sa tuna namazom, nisam odolela.. Sutra ispocetka...

superm -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 22:47:53)

Ja sam pravila sinu za igraonicu torte pa sam morala malo da licnem čokoladni fil...[sm=smiley9.gif]
Bio je preterano dobar[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (22.1.2016 23:33:12)

Ahahhaha,ja bolje da odem u krevet da ne uprskam,sad sam vec malo gladna....
Da torbice bas deljju lagano...
Odoh zene ,sto pre zaspim pre cu da doruckujem...

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (23.1.2016 16:29:22)

Vikenda pa vas nema...
Dobar vam dan!
Ja doručkovala hleb šunku trapist
Ručak šnicle sa povrćem i salata
Večera-tunjevina u paradajz sosu

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (23.1.2016 16:35:39)

D - projice sa heljdinim brasnom (mesaju se jaja i kiselo mleko, ali nekad, ajd...)
R - rostilj i zelena salata
V - tunjevina sa mesanim svezim povrcem

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>