RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

vocicana -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 10:02:14)

E pa volim kada mi dan pocne sa smehom a ti si draga Jekiki uspela da me dobro nasmejes.
Svidja mi se prica oko hrono ishrane, moja rodjena sestra se u drugoj trudnoci hranila po tom principu, ugojila se za 8 meseci 3,5 kg, beba se na zalost rodila mesec i nedelju dana pre.
Svidjaju mi se kombinacije za rucak, tako da cu se pozabaviti time u skorije vreme.

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 10:40:42)

A moj meni za danas
Doručak-topli sendvič sa šunkom i trapistom i kiselo mleko
Ručak-svinjska šnicla sa lukom i paradajz sosom
Večera-tikvice i salata

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 11:37:54)

Suzi za veceru ti fali protein,a dorucak ne bi trebalo mesati dva mlecna...poljubac,kod mene slican rucak

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 12:56:17)

Pfff nmg ja to sve da "po'vatam" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Nekad mislim da je dovoljno izbaciti slatkiše, grickalice, ne jesti posle 18-19h i praviti razmak između obroka.
A ja sam juče išla kupila brašna razna, speltino, ražano i heljdino pa ću nešto da mućkam za doručak [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 13:22:47)

Suzi ma ja ovo vise pisem i da skrenem paznju a i da ako neko bude listao temu a hoce restrikciju,da ima sta i kako...

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 14:16:20)

Si si draga, dobro dođu tvoji saveti i vas iskusnih što se hrono tiče. Samo nas ti ispravljaj, nema ljutnje...
Čime da dopunim večeru, šampinjone da dodam?

superm -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 15:07:11)

D: topli sendvič
R: juneće šnicle sa šampinjonima
V: pljeskavice i zelena salata
Između obroka jedem sirov badem. Ako kriziram uzmem i med.
Danas za užinu jedem tortu. Pa rođendan je mom sinu, valja se![sm=smiley36.gif]

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 15:21:26)

Ja pojedem badem ili voće ono predveče, kad krenem kući s posla....

Ali što mi je čudno ne kriziram....mislim drago mi je zbog toga![sm=smiley36.gif]

I naravno da očekujem savete iskusnih! Ja i zato napminjem da sam ja na nekom SVOM HRONO načinu ishrane i nemojte mene da uzimate za reper. Ja nemam neki veliki višak i hoću da dovedem ishranu u reed. Ali delim jelovnike, jer mislim da sam po pravilima bar 90%[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 15:39:32)

MK i ja tako kao ti, neki svoj hrono režim guram [sm=smiley36.gif]s tim da se razlikujemo jer ja imam višak kilograma [sm=smiley36.gif]
No dobro, dovešću se u red...

Videh neki recept tj nije ni recept, tikvice jaja so i kašika ipo brašna pomeša se i proprži. Kad to smem da jedem, doručak ilo večera?

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 15:40:59)

Suzi mozes sampinjone slobodno,ja sam ih sinoc jela i bas su prijali...

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 15:58:38)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

MK i ja tako kao ti, neki svoj hrono režim guram [sm=smiley36.gif]s tim da se razlikujemo jer ja imam višak kilograma [sm=smiley36.gif]
No dobro, dovešću se u red...

Videh neki recept tj nije ni recept, tikvice jaja so i kašika ipo brašna pomeša se i proprži. Kad to smem da jedem, doručak ilo večera?

Suzi, brašno samo ujutru! Eventualno za ručak do 13h.

gagana83 -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 16:26:43)

Ala ste se raspisale!
moj danasnji meni
dorucak - hrono galete, dva jaja
rucak - svekar pravio svinjsku butkicu sa lukom i paprikom, odvadila sam samo sargarepu, sreca pa su bili velki komadi pa sam mogla da odvojim
vecera ce verovatno biti podvarak od juce
Ja sam inace na restrikciji, ali kad me uhvati kriza pojedem neku vocku.
A kupila sam dzak od 5kg spelte, narucila direktno od proizvodjaca i za dorucak uglavnom mesim pogacice ili galete, kad nemam vremena onda tostiran tonus (imam zalihe u zamrzivacu, za svakai slucaj)

superm -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 16:37:45)

Baci neki recept!
Gagana, od koga si naručila speltino brašno?
Zenske, da li je dobro da koristimo soju?

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 20:05:56)

Soja se ne koristi uopste....ja upravo odradila i svoju veceru ipak su bila belanca i praziluk sa krastavac salatom,brzinski...

superm -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 21:09:53)

Prošla i moja večera. Pljeska i zelena salata.

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 21:15:16)

Joj ja tako ne podnosim veceru sve mi je nesto bljaks,mislim bezukusno...i bukvalno je samo odradim,ali dobro prezivi se do dorucka....
Ja cu sada da stavim sladak kupus sa junetinom da se kuva,jede mi se nesto kasikom...[sm=smiley36.gif]

superm -> RE: HRONO ISHRANA (20.1.2016 22:54:21)

Sutra ću za doručak da napravim pitu sa sirom. Ne mogu opet sendvič.[sm=smiley1.gif]

gagana83 -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 1:04:41)

Superm, Spelta Jevtic, kucaj tako na fb-u. Pakovanje od 5kg je 700 din, ima i manjih i vecih pakovanja. To je cena za speltu od celog zrna, ima i meko brasno, ono je skuplje.
Salju brzom postom.
Adulence, vecera je i meni najgora. Uglavnom okrecem isto. Najvise volim pilece pljeskavice ili tunjevinu, mada ona ne bi trebala cesto.

superm -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 8:44:15)

Hvala Gagana!
Zanimljivo je da kako koji dan prolazi, sve je lakše prilagoditi se novom režimu ishrane, naročito zbog toga što sam uglavnom kod kuće i imam mogućnosti da jedem u isto vreme. Juće sam pojela parče rođendanske torte. Da li mi verujete da mi je smetalo? Imala sam osećaj kao da jedem šećer kašikom.
Držala sam ovu dijetu pre 4-5 godina i osećala se i izgledala fenomenalno. Malo sam zaboravila po neko pravilo ali uz vas se prisećam.

Današnji meni
D: pita sa sirom
R: pileći batak i grilovano povrće( plavi patlidžan, paradajz, paprika)
V: čorbica od komorača( najverovatnije) i tunjevina

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 9:06:38)

Ujutru naravno mlaka limunada...
D- hrono hleb, ajvar, 2 listića šunke, 2,5 kuvanih jaja (ponela 3  i nisam mogla da pojedem jednu polovinu), krastavac i rukola
R - podvarak sa slaninicom i krmendalom
V - salata od tunjevine koju sam htela sinoć da pojedem, ali nisam... sinoć sam uz potaž pojela 2 kuvana belanca koja deca nisu htela [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Moram da napomenem da potaž i nije bio baš od dozvoljenog povrća[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zz_redface.png[/image]

Figaro88 -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 9:16:06)

D-tonus,pavlaka i sunka
Mrzim ovaj tonus,uopste me ne zasiti kao onaj hleb koji sama napravim,pojela sam skoro celo pakovanje i mogu jos[sm=zmeden.gif]
R-krmenadle,salata,corbica
V-nesto cu smisliti
Adulence zar se trapist jede u hrono?JA sam ubedjena da moze samo mocarela[sm=zmeden.gif]

superm -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 10:14:42)

Potopila sam bademe, danas pravim mlekce od istog. Moj stariji sin voli uveče da popije mleko pa bolje da pije biljna mleka nego kupovno kravlje. A i meni treba za kafu.

gagana83 -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 12:15:59)

Kakvog je ukusa bademovo mleko? Nikad ga nisam pila.
Ja sam za dorucak jutros pravila sendvic od nekog hleba iz Maxi-ja (Tain se zove, super mu je sastav), suvog mesa i mocarele.
Za rucak ce biti pastrmka uz neku salatu.
Je l bese ne bi trebalo da jedem isto za rucak i veceru? Taj deo sam zaboravila.

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 12:40:28)

Figaro pa nisam rekla da sme,ja jedem mozarelu,
Dorucak:tonus,ajvar,grekos i cureca prsa
Rucak:idem na slavu pa cu videti sta ima,nadam se da cu uspeti neko meso i salatu da iskombinujem...

Figaro88 -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2016 13:55:00)

Znam da nisi,proveravam,retko udjem u grupu na fb,a oni stalno menjaju nesto.Kada sam ja pocela moglo je mnogo vise stvari,sada vise ne.Ja sam sad napravila hleb za sutra iz onog hrono kuvara i lep je,ali malo gorak,mozda zbog ovsenog brasna[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>