RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 15:43:54)

Hahahahah dobra si , odmah na slatko
Ljubi te tvoje dve smizlice od mene [sm=smiley1.gif]

superm -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 15:49:27)

2 jaja
2 kašike speltinog griza
2 kašike speltinog brašna
Na vrh noža praška za pecivo i sode bikarbone
2 rendane jabuke
1 kašika meda
Cimet

Belanca posebno umutiti i na kraju lagano dodati.
Staviti u podmazan pleh i peći oko 20 min na 180 stepeni
U originalnom receptu piše 1/4 kašičice stevie. Ja ne koristim steviu, stavila sam med

Ja sam ipak stavila običab griz i brašno nisam imala speltin

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 16:55:15)

Haha Jekiki, što je babi milo to joj se i snilo [sm=smiley36.gif]
Hvala superm...

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 18:39:34)

Napravih jelovnik neki, pretpostavljam da ću sitnice neke menjati, ali eto da imam neku orijentaciju.
Najveći problem mi je večera, dajte neki problem, uglavnom vrtim tunjevinu i salatu i belanca [sm=smiley13.gif]

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 19:01:44)

suzi potaz od praziluka ,tikvica i malo brokolija ili karfiola,sa malo pil.mesa...ili kad izblendas povrce stavis da provri i umutis belance...

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 20:10:13)

Hvalaa Ada, nisam to nikad spremala... Ne znači da neću, hvala na ideji!

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 22:44:11)

Jutros pecivo sa trapistom i pecenicom, zelena salata
Rucak bese rostilj (ziveo mm i ja luda sto sam ga isterala na ovu zimu da pece [sm=smiley36.gif]) sa pecenim paprikama (beli luk, limun, maslinovo ulje), salata i od praziluka
Vecera bese cureca bistra supica sa nakidanom curetinom (bez testenine i povrca)

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 9:34:53)

Dobro jutro...
Ja taman voljna da ispišem svoj jelovnik za danas kad Istekla sesija, neda mi se[sm=smiley36.gif]
Prvi dan danas planiran ovako :
Doručak-hleb pršuta ajvar
Ručak-pileća ćorbica i salata
Večera-belanac i salata
Ajd nek mi bude uspešna dijeta, rezim ishrane, kako god... Drzite fige...

superm -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 9:49:08)

[sm=bravo.gif] Suzi!
I ja ću pokušati. Počela sam juče.
Danas meni izgleda ovako:
Doručak: sendvič- integralni beskvasni hleb, sunka, trapist
Ručak: musaka sa tikvicama i mlevenim mesom
Večera: pečurke i salata od šargarepe, jabuke i kelerabe

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 11:16:43)

Evo počela i ja...kao....a pošto se danas posti...

Jutros popipla čašu vode sa pola limuna...
DORUČAK- dva povelika parčeta mog hleba(preukusan je, samo mi se korica puuuno mrvi) i ajvar, posle popila kafu
RUČAK - riba na crnom luku i zelena salata sa crnim maslinama i limunom
VEČERA - verovatno ću samo punu činiju salate: kupus, šargarepa, celer...

QueenJ -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 14:24:23)

I ja danas pocela! Sinoc zamesila prvi hrono hleb i potopila bademe. Jutros ispekla hleb i napravila mleko od badema. Sve ispalo odlicno! Dan sam zapocela soljom zelenog caja (bez icega, jer sam na steviu zaboravila). I prezivela sam!! Nikad nista bes secera ili meda nisam popila! Za dorucak sam imala svoj diiivno uspeli hleb, tunjevinu i paradajz. Posle nekih 45 min. popila nes, takodje bes secera, razmucen sa vodom i malo bademovog mleka. Uopste nije lose, kao sto sam mislila da ce biti bljak. Uz to i limunadu. Za rucak planiram pastrmku i neko kuvano povrce, tipa karfiol, kelj, tikvica... Za veceru sampinjoni dinstani sa prazilukom i krastavac. Posni meni. [sm=bravo.gif]
Neko je pitao za voce tokom restrikcije. Samo limun i avokado su dozvoljeni.
MK, dodaj neki protein za veceru, trebalo bi...

mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 14:34:44)

Jao ja nikada nisam volela da imam jaku večeru, osim kada su testa na meniju[sm=smiley30.gif]...

Videću, možda tunjevina npr...

A, ja imam taj neki višak od 5-6kg i nisam na restrikciji, ali generalno želim da uvedem red u ishranu i zato sam krenual sa principima hrono ishrane.

jess021 -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 14:45:31)

Ja se trudim da se pridrzavam nekih osnovnih pravila, ali ne mogu bas sve kombinacije da ispostujem.
Suziiii, bice gladna po ovom meniju, za rucak bre uzmi neko meso, ne mozes samo da zivis na corbici i povrcu.[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 18:14:17)

Haha Jess izpekla sam pileći file u foliji uz tu čorbicu [sm=smiley36.gif], videla sam da mi neće biti dovoljno. Sad čekam večeru...

superm -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 18:19:17)

Ja sam pojela puno sirovih badema...dnevna doza je 1 šaka...valjda je nisam premašila...

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 19:30:40)

Superm, ma nisi, bitno je da nisi brkala sa necim drugim.
Kod mene isto posno danas.
Dorucak - beskvasni hleb sa ajvarom i maslinovim uljem.
Rucak - salata od zelene salate i pirinca. Moram neki domaci senf da smuckam jer mi fali u ovoj salati. Industrijski ima secer i sirce....aaaa
Uzina - dve kruske
Vecera - grilovani sampinjoni i salata od pecene paprike sa belim lukom, hehe, ide noc, sad cu da grilujem pecurkice.

Joj, i ja ujutro voda+ limun pa zeleni caj.... oko pola sest... Uspela sam da doruckujem u hodu u 7 i 20 i u 10 popila nes... Tako, jos samo krevet da ponesem na posao, nosim i dorucak i rucak... [sm=zz_tongue.png]

Figaro88 -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 20:01:20)

D-hrono pogacice,prsuta i kiselo mleko
R-pilece belo,grilovane pecurke i kupus i cvekla salata
V-kuvano belance,bas mi se nejede nista

superm -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 21:05:25)

Prošla i večera!
Salata je divnaaa

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 21:22:26)

Mene zub urnisao, tako da sam samo pojela mini sendvic jutros, posle isla do zubara ,rucak znaci bio otpisan i sad uopste nisam gladna.
Ali nema veza, sutra ispocetka, ne predajem se ja tako lako [sm=smiley1.gif]
Vidim ja da je tema fino zazivela, lepo lepo

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 21:55:46)

Al se ovde zahuktalo...heheheh...neka neka zene ima da vudemo fit...jaooo a sto sam presrecna sto mi celulit nestaje pa ne mogu da opisem...

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 22:02:52)

Joj baš fino da nas ima, dajeml jedna drugoj podršku, motivaciju i ideje za klopu.
Meni prvi dan protekao fino, nisam gladna, jedino sam za uzinu morala pojesti jednu jabuku.
Sutra drugi dan, jupiiii...

Jekiki kako ti je sada zub?

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 22:09:32)

Suzi dobro je sada, stavila mi na oba zuba lek i za dve nedelje , ako sve bude ok da ih zavrsi [sm=smiley1.gif] Samo napred, dan za danom i ide
Adulence super za celulit sto nestaje, uf kako ga ne podnosim, ja sam se iznenadila prosle godine, dok sam bila na ovoj ishrani kako je nestajao, inace ga imam puno, sada se nadam da cu ga se ponovo resiti

dijana1* -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 22:15:14)

I meni je danas bio prvi dan a da nisam ni znala[sm=smiley36.gif]
Samo sto nisam stigla da veceram pa sam u hodu dok sam decu spremala za spavanje pojela kiselo mleko.
Par dana cu verovatno gresiti dok ne pohvatam sta se moze a sta ne.
Drago mi je da nas ima sto vise. Zene samo napred, napadamo kile[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
vec vidim top slike na fcb sa mora[sm=jezicek.gif]

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 22:18:30)

Haahahah Di, kad se utegnemo i zategnemo ima sve da prsti
Eh da , nema mlecnog za rucak i veceru, cisto da znas dok se ne uhodas [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2016 22:28:07)

Jekiki pretpostavila sam da nema pa sam zato i napisala. Ali bolje i to nego da odem gladna u krevet pa da nocas bauljam po frizideru[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>