RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Trcosava -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 10:20:02)

Zar u restrikciji nije da ne sme voće?[sm=zmeden.gif]

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 10:36:37)

Trco,ja nisam nikad drzala restrikciju,jer sa mojih 6kg viska,tada posle treceg bebca,nisam mislila da mi treba.Nije to ekstreman visak.Tako da,odlucis na pocetku kako ces.U zavisnosti koliko zelis da skines.Restrikcija bi trebala prvih mesec dana ili dok ne dodjes na zeljenu tezinu,bez nje ces mrsaviti ali sporije.

Bravo Adulence! [sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 11:54:36)

Ni ja se ne bi odricala voca. Jabuke jedem kao luda i bas mi se trazi. Nigde mi se ne zuri bolje i sporije al da se ne odricem bas svega.
Jos kad bi mm uspela ubediti bilo bi super.

dijana1* -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 11:59:35)

Ako rucam oko 14 h a vecera oko 19 h onda bi mogla jabuke ubaciti oko 17 h, jel tako?
Al' sam zapela za jabuke[sm=jezicek.gif]

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 12:01:19)

Tako je Di, mozes oko 17h. Bas si zapela za jabuke hihihihihi

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 12:03:41)

Počinjem da pratim i ovu temu... Moraću da vam se priključim i ja i taman da vam kradem ideje za obroke....
Da probam da vidimo da li imam čvrstu volju [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 12:09:35)

Posle prve trudnoce sam skinula 20 kg sa UN dijetom s tim sto se nisam bas strogo pridrzavala pogotovo kada je vocni dan bio ali tada sam naucila da konbinujem namirnice. Zato mi ovo nece tesko pasti. Jos cu malo da pratim temu i da se psihicki dobro pripremim pa krecem i ja. Zelim da budem spremna na odricanje i da ne odustajem.
Jekiki u trudnoci mi se nista nije trazilo a sada ne smem u kuci ostati bez jabuka[sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 12:13:02)

Meni se u trudnoći ništa nije trazilo, imala sam gorušicu do zadnjeg dana trudnoće...
Sad mi se traže slatkiši opasno [sm=smiley3.gif][sm=zz_banghead.gif]

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 12:16:06)

Adoooo zelim recept za tu hrono pizzu[sm=smiley1.gif]

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 12:16:39)

Suzi meni treba celicna volja, obozavam hleb a njega nema ni uz rucak ni uz veceru, zato sam dobra dva dana pa krenem da brljam [sm=smiley36.gif]

Ovakav mi je danasnji meni
Dorucak : przena jaja sa suvim ljutim paprikama, razane lepinjice, sir
Rucak : junece snicle sa povrcem ( paprika, brokoli, tikvica ) prelivene paradaiz sokom i sve to zapeceno u rerni, salata
Vecera : zelena salata sa pilecim fileom, sve izmesano sa maslinovim uljem i limunom

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 12:55:12)

Jekiki [sm=smiley31.gif] kako si mi ti?
I meni treba čelična volja, ja ću kao Di, da čitam, kradem ideje, recepte pa kad čvrsto rešim počinjem.
Ja sma skinula 10 kg pre vantelesne, to je bio uslov za vto, i uspela sam. Ja i sada imam volju, teoretski ja to kao mogu ali praktično mislim da ću da zeznem stvar odmah treći dan [sm=smiley36.gif]

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 13:04:52)

Suzi [sm=smiley31.gif] dobro sam, osim sto me dva zuba bole od prekljuce , ali cu ih sutra resiti na ovaj ili onaj nacin docicu im glave [sm=smiley36.gif]
Ja am bila na ovoj ishrani prosle godine, i bez problema sam izgurala i restrikciju i posle nje. Onda zatrudnela, opustila se i postala tenk, sad mi malo teze ide da krenem, ali uspecu ja . Samo ritam da se uhvati, kriza prodje za par dana i onda sve ide lagano. Skinula sam i ja do sad dosta, ostalo jos nekih 5-6 kg, koji me uzasno nerviraju
Jedan savet samo preseci i pocni, a posle treceg dana nastavi kao da nisi zgresila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 13:13:24)

Dobijam sve veću volju čitajući stranice unazad, mislim da kad budem pročitala temu pd početka da ću početi. Definitivno je da moram, samo je pitanje dana. I ja sam se donekle dvoumila zbog dojenja međutim mleko mi je prestalo gotovo skroz pa ću početi.
Videh predlog neke forumašice da nije loše da se napravi jelovnik i toga se pridržavati, tako bi i mm dovela u red prinudno [sm=smiley36.gif]

Jekiki baš bzvz za zub, ja imam da izvadim nikako da se nakanin, a besna sam na samu sebe što sam dozvolila da dođe do faze da mora da se izvadi. No dobro...

E da, na kom ulju dinstate piletinu, svinjske šnicle?

milicicak -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 13:15:02)

Torbice, milkice, hvala za recepte [sm=smiley31.gif]
Ja upravo pecem svoj prvi hrono hleb. A napravila sam i one zaledjene praline sa bananom, kakaom, medom i kokosovim uljem al sam dodala i peceni lesnik. Mini buba je odusevljena ukusom, samo jos i da se mami svidi [sm=smiley36.gif]

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 13:20:28)

Ja sve dinstam i pecem na masti, na maslinovom ili ulju od kostica grozdja, sta mi padne pd ruku
To za jelovnik je super stvar, mnogo ti je lakse i nisi opterecena sta ces jesti svakog dana. Ja praktikujem upravo to, zalepim na frizider spisak za tu nedelju i samo napred
Milicicak bravo za hrono hleb , a i za praline, mogla bi poslati neku [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 13:30:00)

Jesu recepti na prethodnim stranicama?
Odoh ja sad lepo od prve strane, čitam, belezim pa da počnem koliko sutra...

milicicak -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 13:34:21)

Suzi, recepti za hleb su na prethodnim stranama a za praline je Torbica pisala u temi Raw food.
Jeki, ja nisam na hrono. Mama menja rezim ishrane a posto cuva mini bubu i pola dana je kod mene, trudim se da joj obezbedim adekvatnu ishranu da kod kuce ne bi varala...
Mada, ako mi se prisvidja, mozda i pocnem [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 13:50:15)

Ja defintivno ne idem na hrono. Pridržavaću se zlatnih pravila Mininih [sm=smiley36.gif]

Meni je isto problem hleb, ali naučiću se polako i bez njega [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 14:07:10)

Hej hejjjj...suzi ims odlicne recepte na blogu ane cubele samo tako kucaj u pretrazivacu...
UM nista specijalno,kupila sam tonus integralnu podlogu ona nije bas 100posto po hrono rezimu ali jos se nisam odvazila da mesim,prvo sam stavila onaj seckani paradajz u konzervi,onaj kao pelat,pa sam sekla slaninicu i prautivu,pa mocarelu ona je dozvoljena malo pecuraka i odozgo malo praziluka ....jaooo ljudi moji kako je bila ukusna...

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 15:10:36)

Uh umorih se, iscitala sam od početka sve i dobila volju da počnem, moraće i mm samnom.
Dakle do sutra sam i ja na režimu hroni ishrane [sm=bravo.gif]

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 15:20:56)

A od salate jel moze ovo iz tegli, tipa krastavci kiseli, karfiol, paprika?

superm -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 15:27:42)

Doručak: proja
Ručak: ramstek, zelena salata, čorba od brokolija i tikvice
Slatkiš se peče. Hrono kolač od jabuke
Večera:? Možda prepišem od Torbice[sm=smiley1.gif]

superm -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 15:28:28)

Ada, bravo za 2 kg manjka!

jekiki -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 15:36:34)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

A od salate jel moze ovo iz tegli, tipa krastavci kiseli, karfiol, paprika?

Po pravilima ne , zbog sirceta i secera

suzi kju -> RE: HRONO ISHRANA (17.1.2016 15:37:09)

Superm daj recept za taj slatkiš [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>