orhideja2 -> RE: HRONO ISHRANA (18.11.2015 13:20:47)
|
Zdravo drage moje. Nova sam na forumu. Da se ukratko predstavim. Imam 32 godine, sina od 22 mjeseca i 15 kg viska :( Poslednjih mjeseci sam se pocela debljati...naravno imam viska i od prije trudnoce i posle trudnoce...sve u svemu, uzas zivi a dijete vise ne mogu smisliti. Obzirom da radimo na beby br.2 ozbiljno moram poraditi na kilazi, prvi porodjaj je bio carski, preeklampsija...ne bi da mi se to ponovi nedaj Boze. A iskrena da budem, ni sama se sebi vise ovako ne svijdam. Nisam uopste zadovoljna sobom i dovoljno je da vam kazem, ne kupujem nista od garderobe mjesecima, uz izgovor, uskoro cu se opet udebljati pa sta ce mi sad sta novo onda. E sad, juce poce citati o hrno ishrani. Zanimljivo mi zvuci...medjutim, od sinoc do sad citajuci, dovedoh se u situaciju, da ne znam ni odakle ni kako bi je pocela. Trebam uskladiti sa djetetom i da kuham skupa a ne svima posebno. Mozete li mi malo pomoci da bar zapocnem ovu jednu sedmicu pa da se onda ustimavam...jer zaista sam totalno zbunjena sad. I da...heljdu mi ne spominjite :D Zgadila mi se u bolnici.
|
|
|
|