ćiribiribela -> RE: HRONO ISHRANA (12.8.2015 13:06:01)
|
Ćao svima! Počela sam s hrono dijetom pre dva dana, tj. u ponedeljak kad se sve i počinje :) Prethodno sam se bavila iščitavanjem pravila, recepata iskustava... Preskačem restrikciju jer mi se čini da sam u drugom stanju. Za koji dan ću znati jesam li ili ne, ne želim da kupujem test, volim da čekam :) Nemam baš mnogo da skinem, možda 3- 4kg, ali bih volela da mi se uravnoteži skakanje insulina. Ranije sam se hranila onako kako se u mojoj kući smatralo da je zdravo - jesti više puta pomanje, pri čemu ja sama nikada nisam jela mnogo mesa, tačnije, jela sam samo ribu sa zadovoljstvom,a ostalo ako baš moram. Sada je za moj organizam ovaj način ishrane pravi šok, a još i ako sam trudna - žurka može da počne :) Zanima me da li sme da se pije kafa i sat-dva posle doručka ili baš mora pola sata posle obroka. Takođe, negde sam pronašla da zeleni čaj treba izbegavati, a da se crni ne preporučuje. Niko ništa ne kaže o crvenom (rojbos), ali ako i njemu sledi zabrana, onda ne znam šta da radim :( Nisam u mogućnosti da idem u Centar, ali razmišljam da počnem da uzimam hrom i lecitin. Šta vi mislite o tome? Hvala na odgovorima! Radujem se druženju!
|
|
|
|