RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

stankoovicka -> RE: HRONO ISHRANA (24.12.2012 13:43:49)

Devojke, pomagajte... Nakon porodjaja ugojila sam se 15 kg, koje jos imam... Apetit mi je ogroman... Sto puta pokusavam da krenem s dijetom i ne ide.... Imala pre trudnoce 60 do 63.. sad 77, 78 ne znam ni ja... Krenula u tertanu 2 nedelje pa batalila, jer pocela da radim plus dete... Ne znam kud cu , ne znam gde... Nije mi u blizini ni posao ni teretana... A zao mi na to da gubim vreme umesto da budem s detetom... Moze li neki dobronamerni savet pa da konacno prestanem da kupujem novu, dva broja vecu garderobu... Kako krenuti s ovom ishranom?

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (24.12.2012 14:46:55)

sve smo mi manje vise prosle kroz to.[sm=smiley1.gif] Nije ovo klasicna dijeta. samo polako, jedes odredjene namirnice u odredjeno vreme. rezim ishrane je takav da svaki dan jedes u isto vreme, iscitaj od prve stranice. ako ti treba neka pomoc, samo kazi. [sm=smiley1.gif]

cani -> RE: HRONO ISHRANA (28.12.2012 10:35:19)

Sa cim za rucak smem da kombinujem pecurke i da li smem musaku recimo od tikvica i crvenih paprika da prelijem jajima ? I sir me zanima da li smem iskljucivo za dorucak ili mogu i kasnije ?

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (4.1.2013 16:00:54)

sir mozes za dorucak, ja pravim musaku sa jajima

nink -> RE: HRONO ISHRANA (4.1.2013 16:55:38)

Tanjice ja imam ovaj prirucnik Hrono ishrane i meni se skroz dopada ta ishrana,tj unosimo sve sto je zdravo..Nego mene zanima kakvo je misljenje dojenje i hrono ishrana s obzirom da nema ogranicavanje kolicine pojedenog vec samo kombinovanje kada se sta jede i sta se sa cim kombinije..I zanima me da li moze malo cokolade da se pojede u ono dozvoljeno vreme...Ja bih da skinem 5 kg a da to ne utice na dojenje a meni se cini da hrono ishrana je skroz ok...

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (8.1.2013 9:24:38)

ja jedem cokoladu i to onu za kuvanje. a sto se tice dojenja, mislim da mozes, jer hrono ishrana nije dijeta

sonyasha -> RE: HRONO ISHRANA (8.1.2013 9:48:15)

nink, evo da ti kažem iz prve ruke, ja sam dojila na dijeti i sve je bilo ok osim što mi je mleko bilo posnije,nije se smanjila količina nego masnoća,pa je bebac krenuo da se budi noću! ako imaš samo 5 viška ja ti savetujem da sačekaš sa bilo kakvim mršavljenjem ili baš lagano da smršaš...
Evo ja za koji dan prestajem da dojim i krećem opet jer sam baš bila zadovoljna rezultatima! ;-)

nink -> RE: HRONO ISHRANA (9.1.2013 20:38:00)

Hvala drage na odgovorima[sm=smiley31.gif],razmislicu da li da pocnem sa hrono ishranom sada kada je moje mleko glavno i jedina klopa za moju bebu..Mislim da cu sacekati da krene sa cvrstom hranom pa onda ja krecem sa hrono ishranom...

Kejtlin -> RE: HRONO ISHRANA (10.1.2013 9:28:05)

Cao devojke,
ja sam ovde nova i ovo je prvi put da sam clan nekog foruma.
Za hrono ishranu sam cula ranije,ali dok na ovom forumu nisam procitala
sve sto je tanjica napisala,nisam bila zainteresovana.
Sada sam vec treci dan na ovom rezimu i stvarno deluje super.
Vec sad primecujem da je nestalo nadutosti u stomaku.
Tanjice, hvala

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (10.1.2013 10:15:27)

nema na cemu, drago mi je da sam nekom svojim odgovorioma pomogla. ja sam jako zadovoljna ovakvim rezimom ishrane, prija mi. nadam se da ces nas obradovati dobrim rezultatima uskoro [sm=smiley1.gif]

natassar -> RE: HRONO ISHRANA (11.1.2013 18:12:28)

A kako pravite musaku,odnosno cime je zalivate? I kako pravite palacinke od heljde?

Kejtlin -> RE: HRONO ISHRANA (13.1.2013 9:02:09)

Evo predloga za rucak
Punjeni paradajz
Izdubiti nekoliko paradajza, i poredjati ih u vatrostalnu posudu,
a sredinu iseckati.Glavicu luka iseckati i dinstati u tiganju na malo ulja.
Dodati semenke suncokreta i bundeve.Pirinac malo skuvati i polukuvanog
ga dodati u tiganj sa lukom.Dodati i sredine paradajza,malo kima i posoliti.
Kad se sve ukrcka puniti paradajz i peci 15min na 220C
+
salata od svezeg spanaca,krastavca i narendane sargarepe,prelivene sa malo razblazenog tahinija

sumska_jagodica -> RE: HRONO ISHRANA (18.1.2013 23:49:17)

I ja poceh od juce sa ovim rezimom,pa cemo vidjeti,hocu li uspjeti :) Samo mi nije jasno,kada se kaze da izmedju obroka nema nicega,je li to znaci da ne smemo ni piti caj ili zvakati zvaku? Ja sam navikla da po cijeli dan pijuckam caj ili vodu,pa mi neobicno ako je caj zabranjen :/ I da,sama uzina,koliko obilna sme da bude? :)

Torbica -> RE: HRONO ISHRANA (19.1.2013 0:02:49)

Nezasladjen biljni (ne vocni) caj sa limunom moze neograniceno, kao i voda. Zvaka ne sme. E sad, uzina se ne preporucuje prvih mesec dana kad se izbegava i skrob, u tom nekom restriktivnom periodu, ako zelis brzi i bolji rezultat. Ako ne, naravno, ne treba preterivati, npr 1-2 vocke ili red crne cokolade je neka mera. Pozz

sumska_jagodica -> RE: HRONO ISHRANA (19.1.2013 0:19:13)

Hvala na brzom odgovoru. Bez uzine mi je tesko [sm=smiley5.gif], budem gladna izmedju rucka i vecere,tako da ce izgleda ici sporije,mada bih bila zadovoljna kada bih se i ovoga pridrzavala :)

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2013 9:53:25)

ja sam uzinala i to je uglavnom bila neka vocka ili suvo voce. bas iymedju rucka i vecere. meni nije smetalo.

Kejtlin -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2013 9:58:42)

Evo devojke, ja vec 12 dana na ovom rezimu. Merila se nisam u kilogramima,
samo u obimu i skinula do sada 6cm sa stomaka 4cm u struku.
Farmerice mi vec stoje sasvim drugacije. Pridrzavam se svega, ni uzinu jos uvek nemam,
nikad nisam gladna, jedino se nisam mogla odreci da za rucak nekad pojedem grasak ili socivo,
naravno bez mesa. Odusevljena sam.

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (21.1.2013 10:25:51)

super, bravo za rezultat. samo napred. [sm=bravo.gif]

moze grasak bez mesa, samo do 15 h, eventualno 15.30

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (25.1.2013 11:25:17)

http://www.youtube.com/watch?v=o0mVZ580dOs

http://www.youtube.com/watch?v=CWgCF6DFwLg

Prilog o hrono ishrani, dr Ana Gifing! [sm=smiley1.gif]

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (5.2.2013 12:48:06)

Doručak: omlet sa povrćem

ručak: testenina sa povrćem i paradajz sosom

užina. suve smokve

večera: riba sa salatom

andjela1989 -> RE: HRONO ISHRANA (6.2.2013 22:04:27)

cao devojke... Ja sam prekjuce bila u ordinaciju anti aging gde su mi uradili sve analize. Trebam da izgubil lepih 13 kg masti : ))) uzas...i nekih 8-10 kg . Odusevljena sam sa spravom IN BODY sve analize koje su uradjene preko tog aparata su zaista potrebne da bi neko kvalitetno smrsao.

Dva dana se pridrzavam i nije mi tesko,ali ja jednostavno ne mooooogu bez slatkog. Doktorka nije htela da mi da hrom,sto me je razocaralo jer ne znam kako da se odvojim od cokoladeeeee : )))))

nink -> RE: HRONO ISHRANA (6.2.2013 22:33:24)

Andjela jako me zanima sta su ti rekli da jedes,odnosno sta sa cim kombinujes..Dosta toga znam ali jako mi je intresantna ta ishrana i ja isto uspevam da se pridrzavam i tesko mi je bes slatkisa...

andjela1989 -> RE: HRONO ISHRANA (7.2.2013 10:08:12)

ja sam vegeterijanac i meni su dali ishranu za vreme posta : ) prvih mesec dana je taj restriktivni period kada trebam da izbacim skrobno povrce -pasulj,grasak...i naravno sve slatkise,sve sokove,cak i sveze cedjene.
ZA DORUCAK su to pitice od heljde,standardan dorucak sa hlebom i kackavaljem,kiselim mlekom ,moze kajmak.
ZA RUCAK mozes svo povrce da jedes ,dinstana boranija(mogu malo redje da je jedem) zatim riba sa salatom ,riblja corba, azuki pasulj sa salatom,potaz od pecuraka,grilovano povrce,integralni pirinac sa brokolijem .
ZA VECERU se jede iskljucivo zeleno povrce sa pecenom ribom, grilovanim pecurkama sardinom itd. najbitnije je da ono sto si jela za rucak ne jedes i za veceru. Ja jedem hleb koji su mi oni preporucili da pecem. Ako zelis recept ti mi javi.

Kejtlin -> RE: HRONO ISHRANA (7.2.2013 14:55:47)

Tanjice,
proslo je mesec dana od pocetka moje hrono ishrane.
Do sada sam skinula 8cm sa stomaka,6cm preko grudi,5cm sa bokova.
Meni to deluje da je ok, ali malo me zabrinjava sto sam najmanje od toga skinula
ove zadnje nedelje.Pitam tebe jer mi delujes najiskusnija, da li je to normalno
ili sam negde pocela nesvesno da gresim? Na primer,ove nedelje sam
skinula samo jedan cm sa stomaka, a ranijih nedelja i po 2 ili cak 4.
Da li je to zato sto je na pocetku odlazila voda ili nesto drugo/
Izvini sto sam sad smorila, ali volela bih da cujem tvoje misljenje

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (7.2.2013 15:42:38)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] to je odlican rezultat. ne brini, meni se desavalo da za mesec dana smrsam samo 2 kg, ali zato sam se osecala mnogo lakse. poslednji put sam skinula 4 kg za mesec dana, ali zato kad sam radila analize nisam imala trunku masti u krvi, sto znaci d ami je ishrana bila zdrava i dobra.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>