RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

mihi -> RE: HRONO ISHRANA (17.10.2012 14:48:56)

A satarš za ručak?

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (23.10.2012 11:21:46)

mislim da moze

mihi -> RE: HRONO ISHRANA (23.10.2012 12:21:36)

Jutros sam jela slanincu i jaja i parče raženog tosta.

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (23.10.2012 13:51:12)

ja sam to u nedelju doruckovala. uz sve to sam jela i malo sunkice i kuvani paradajz

mihi -> RE: HRONO ISHRANA (6.11.2012 21:51:21)

Samo da javim. Počela sam 8. 10. danas na merenju 6. 11 6,7 kg manje. Još dva cuklusa ovakva i ja sam na idealnoj težini.[sm=smiley1.gif]

mala buba -> RE: HRONO ISHRANA (7.11.2012 7:42:41)

mihi bravo! moj rezultat je samo 4 kg manje za mesec dana, a mm 3 kg.

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (7.11.2012 9:23:23)

Mihi, svaka čast!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

A ja sam obećala fotke nekad i sad:

[img]http://www.stavi-sliku.info/images/J9xre.jpg[/img]

[img]http://www.stavi-sliku.info/images/UNIWh.jpg[/img]

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (7.11.2012 11:06:30)

Gae, Mihi [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Gae, super izgledas

madre -> RE: HRONO ISHRANA (7.11.2012 20:03:37)

gae, bravo[sm=bravo.gif]

mihi -> RE: HRONO ISHRANA (8.11.2012 7:58:10)

Mala Bubo da l ste se striktno pridržavali preporuka za Hrono ishranu? Ja i treniram ali rekoše mi da aerobik nije baš poželjan, bolje je brza šetnja ujutru, pa ću od sledećeg meseca preći na traku za trčanje.

mihi -> RE: HRONO ISHRANA (8.11.2012 7:59:34)

Bravo Gae[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mala buba -> RE: HRONO ISHRANA (9.11.2012 7:44:51)

mihi onako, nekad i nismo bas. desavalo mi se da nedeljom kombinujem ugljene hidrate i proteine. mm ne priznaje rucak bez mesa a ja bez krompira zbog Petre.

marince1 -> RE: HRONO ISHRANA (14.11.2012 9:05:24)

Da se prijavim,od ponedeljka sam i ja na hrono ishrani.
Za sad ne ide lose,nisam gladna i nije mi tesko.Pocela sam i sa vezbamai ,naravno ,imam upalu misica.
Nadamse da cu i ja ,kao i Gea kroz neko vreme da stavim slike pre i posle [sm=smiley1.gif]

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (16.11.2012 15:39:33)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Marince, samo napred

mihi -> RE: HRONO ISHRANA (16.11.2012 15:45:38)

Samo napred Marinče!!!

anamiamica -> RE: HRONO ISHRANA (20.11.2012 18:08:21)

Zelim da zapocnem sa ovakvim nacinom ishrane jer jos od puberteta imam tih 7-8 kg vise od kojih se lepo izrazi stomak,gornji deo ruku,podbradak i ne bas lep struk!Znam da treba da vezbam ali prosto pored 12-o mesecnog bebca,posla,muza,spremanja stana,drustvenog zivota,nemam ni minut vise osim te jedne kafe(i to ako) za sebe!Jedini spas mi je jutarnji brzi hod do posla ali to naravno nije dovoljno!Nego da ne objasnjavam nasiroko,ovo sam napisala jer verujem da ima jos mnogo osoba zenskog pola ciji dan izgleda ovako!Ono sto predpostavljam da muci mnoge a i mene licno, je to sto sve u vezi sa ovom ishranom jeste verujem korektno ali takodje i veoma razlicito od onog na sta smo navikli da jedemo ceo zivot.A da pritom ne mislim na lose navike tipa hleb,coca-cola,hamburgeri,suhomesnati proizvodi i slicno!Mislim na tradicionalan nacin pripremanja hrane tipa kuvani kups sa junetinom,boranija i piletina,pasulj sa rebarcima...Recepti za ovakav vid ishrane na koje sam nailazila sastoje se iz mnogo namirnica koje su nesvojstvene bar za moje okruzenje,jer niko ko je meni blezak ne koristi ni radic,ni balzamiku,niti pilece belo marinira sa narandzom,ne koristi avokado,i dinju uz prilog mesu i sl...Ono sto verujem da ce se mnogi sloziti je da je to sve veoma nesvakidasnje za nase podneblje i da se jako retko ko tako hrani!Svaka cast ako to pojedini konzumiraju ali meni su takve stvari strane a verujem i da ima jos ljudi kojima je kao imeni tesko da takve stvari uvoje posle toliko godina zacinjenih vegetom,persunom,biberom,soli,crvenom paprikom,uljem suncokreta i maslinovim uljem i ostalim zacinima na koje smo nekako svi navikli.Zato bih da zamolim osobe koje su vise upucene u ovakav nacinn ishrane da nam hrono kuhinju malo tradicionalizuju i prilize nasim navikama-naravno ne losim!Da to sve uproste i kazu nam konkretne primere ovog nacina ishrane sa jelima koja su svojstvena Srbiji![sm=smiley1.gif]

Ako iko bude imao volju bicu mu beskrajno zahvalna!

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (20.11.2012 19:04:00)

Kupus možeš da praviš i sa junetinom i sa svinjetinom, musaku od tikvica, plavog patlidžana, karfiola, kelja i svega sličnog... punjene paprike i tikvice bez pirinča... sarme bez pirinča... mućkalica (kao sataraš samo sa komadima mesa), dinstane šnicle sa prilogom od povrća...

pocahontas -> RE: HRONO ISHRANA (11.12.2012 22:31:11)

ja sam danas pocela sa ovom vrstom ishrane, nadam se da ce biti uspesno.
iscitala sam sta ste pisale i imam pitanje, inace sam tek pocela da kuvam pa ako je pitanje glupo ne zamerite, zanima me da li je spanac, napravljen sa malo ulja, belog luka, brasna i mleka, u skladu sa principima hrono ishrane i da li je tako napravljen uz tunjevinu i salatu od sveze sargarepe dobra kombinacija za veceru?

Sesilija 83 -> RE: HRONO ISHRANA (13.12.2012 13:20:03)

Mm planira da pocne sa ovom vrstom ishrane,a li mi je problem sto stalno putuje,i nemoze redovno da se hrani....neznam kako da se pridrzava...
A da i pitanje nije vezano za temu, Gde je GG nema je nigde a postovi su jojAnonimni,da li se sama izbrisala ili je nastao neki problem, zna li neko??

Snelle -> RE: HRONO ISHRANA (13.12.2012 13:22:55)

Par članica je tražilo da im se obrišu nalozi.
Možda da spremiš mužu veću količinu hrane, pa popakuje u kutije, i onda u onaj mini frižider?

Sesilija 83 -> RE: HRONO ISHRANA (13.12.2012 13:56:41)

to za mini frizider smo i planirali kad ide autom po okolnim zemljama,i to je ok,ali neznam kako cemo kad ide avionom...i tada se duze zadrzava po7-10 dana,prosle zime je vise bio van zemlje nego u Srbiji....A nema uvek da izabere kuvanu hranu da jede,nekad provede par dana na suvoj hrani i sendvicima, znam da je tad prosle zime najduze bio odsutan23 dana i da je stalno na aerodromima kupovao onu supu iz automata...
Hvala na odgovoru...

cani -> RE: HRONO ISHRANA (16.12.2012 21:52:15)

Imam i ja jedno pitanjce u vezi sa ovim nacinom ishrane,tj,ostalo mi je u secanju nesto sto sam cula,tipa ako jedes za rucak crveno meso onda za veceru treba da jedes,,,,pa sad ne mogu da se setim da l isto crveno meso  ili bas obrnuto-za rucak npr.crveno a za veceru belo meso...

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (17.12.2012 14:27:21)

bitno je samo da nemas istu grupu namirnica za rucak i veceru. Znaci ono sto si rucala da ne bude i vecera.

cani -> RE: HRONO ISHRANA (18.12.2012 15:07:19)

Cekaj,ako jedem npr.piletinu i salata od rendane sargarepe i celera za rucak,sta ond za veceru? Nikako to isto?

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (19.12.2012 12:17:09)

ne, mozas npr za veceru ribu ili belanca od jaja, blitvu ili spanac.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>